Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 108 856
  • 778
  •   1
Отговори
# 375
Радвам се да чуя добри отзиви за Гали.
Да, доколкото я познавам като астролог, това е нейният стил и начин на работа, макар че на някои може и да не им харесва – точна, конкретна, без излишно захаросване и замазване. На някои може би ще им се стори категорична, затова и клиентите й са подбрани. Който търси по-захаросан подход, има цяла армия от астропсихолози в нета, които редят лингвистични бисери и не казват нищо конкретно, а много често им куцат и базови познания по астрология. Разбира се, сред тях има и сравнително добри. Това са астролози за масова категория клиенти.
При Гали, Загата, Краси Атасио и други от тяхната класа обикновено се отива с конкретен казус, а не за общи приказки и обща годишна прогноза по солар. Така че всеки си избира астролог според това, което е готов да чуе.
за тези бисери си има термин в духовната литература
хитросплетение

# 376
Гали навремето ми беше познала точно кога ще родя детето си. Но не позна, че то ще е с увреждания. Слава Богу, всичко му е наред!
Въпреки това смятам, че е добър астролог, но в никакъв случай - от най-добрите!

# 377
,,Затова астрологичната карта представлява основно съдбата като общо надличностно понятие.". Това ми го обясните на прост език.

# 378
Тук вече навлизаме в дълбоки философски категории, може би Катерица ще се изкаже.
Аз съм практик, не ме бива да философствам.
Ами има такова понятие като проявена съдба. Защо да е надличностно понятие? Съдбата на всеки човек е негово лично, субективно преживяване.

# 379
  • в 1001-та нощ
Това звучи, като писано от Starinthenightsky. Аз също много трудно й разбирам стила. Във всяка област и от всеки има доволни и недоволни. Никой насила не си заявява услуги. В електронната търговия има черен списък на клиентите. И във все повече области ще има.

# 380
Защото се ражда нещо. Не е ясно какво точно само от астрологичната карта за моментът на раждане на нещото. Човек ли е, животно ли ще е, растение ли е, събитие ? Съдбата за човек е негово лично преживяване. Затова той си подрежда пъзела според човешките разбирания. Правя това, за да получа еди какъв си резултат, това е справедливо, друго не е, заслужил съм нещо ...
В същият този момент, в който и той се е родил, са се родили и събития със същата астрологична карта, които предполагат същия потенциал на развитие. В такъв смисъл съдбата е надличностна като проявление. Не се води по човешките оценки, отношение, критерии, определения.

# 381
Планетната война Марс-Венера е в кулминация, съдейки по диалозите във форума последните два дни. Все пак Венера/Любовта/ винаги побеждава Simple Smile
По въпроса със заплащането на астро-анализ.
Пушим цигари - 30 дни по 5 лева са 150 лева. Слънчеви очила, най-евтиния модел Рей-Бан са 120 лева. Марков дамски суичър - над 100 лева. Маркови маратонки - над 120 лева. Но, за консултация с астролог, подобна сума ни се струва много. 
Има слънчеви очила, маратонки и суичъри за по 30 лева, нали. Но, ние искаме маркови. Защо? Защото, вероятно са по-качествени и по-престижни. 
По същата логика, искаме астролог за който знаем, че е популярен, опитен и че "познава" повече  Smirk
Друг е въпроса, че целта на астролога и астрологията, не е да познава.
Един астролог, е определил цена за труда си дадена сума. Астрологичният  анализ не е маратонка, суичър или лека кола, за да искаме гаранция. Астрологът, е консултант подобен на адвокат, психолог, брокер. На тези хора се заплаща за отделеното време. Тук се получават разминаванията, между астролог и клиент.
Говоря по принцип, а не да засегна някой.
Всеки преценява за себе си, дали да вярва на астролози, врачки, таро, боб и т.н. На колко оценявате труда на един астролог, също.  Вие преценявате, да дадете ли исканата сума.

# 382
Значи ли това, че ако астрологичните аспекти не са добри, човек следва да приеме, че е обречено и не трябва да се опитва да го промени. Според мен това е основният въпрос!

# 383
Значи ли това, че ако астрологичните аспекти не са добри, човек следва да приеме, че е обречено и не трябва да се опитва да го промени. Според мен това е основният въпрос!
Не трябва да  смята, че е обречено! Може  да  използва момента да отработи някои полезни качества.

# 384
Как да отработя това, което ми каза Илияна М. че ще имам дете през 2025г. Тогава ще съм на 48г., а съпругът ми на 54г. Какви полезни качества да развивам. Аз мисля, че няма да познае не за друго, а защото ако това е така, аз няма да съм жива до тогава, защото тази мисъл ме убива. Затова казвам, че астролозите бъркат много грубо в подсъзнанието на човек и това може да бъде пагубно за хора с по-слаба психика. Аз вярвам в Бог и в неговата милост и това ме крепи. Знам, че някой ще ме упрекне защо съм прибягнала тогава до услуги на астролози и ще кажа само че съм го направила от крайно отчаяние, но мн съжалявам вече, но съм си поела риска. Така, че моля всички, които ползват услуги на астролози да не се настройват фаталистично, а тези, които правят хороскопи да не бъдат така крайни или както вие го казахте да обясняват как да използваме лошите аспекти като сила.
Апропо допитах се и до Николай Колев и той ми ректифицира часа на раждане различно от Илияна М. И аз не знам на кой да вярвам вече. Така че момичета имайте едно наум и не приемайте нещата като предначертани вече, защото къде остава тогава Божията воля .

# 385
Никога не губете вяра.Тя е горивото на душата.

Колкото е по-силна вярата ви, толкова е по-силна и Светлината ви.

Да вярваш в Бог по светло е лесно.Да вярваш в Бог по тъмно е вяра.

Да отработите например вярата си бог, да я засилите, да не допускате съмнения, и тогава ще успеете!

# 386
Колкото са астролозите, толкова са и ректификациите. И друг път сме обсъждали този казус във форума.
Ако става въпрос за няколкоминутни отклонения, важното е в крайна сметка прочитът да излезе верен и да няма съществени разминавания, ако отидете при двама, трима и повече астролози за консултация по един и същи въпрос.

# 387
И аз съм споделяла, имам различни часове след ректификации. Разликите са от сорта на 5-6 минути ама пак. Ползвам този, който според мен е най-точен.
За деца - на мен Магерова ми беше казала, че ще имам дете при Сатурнов възврат, което при мен беше 2017/2018. Ами нищо такова не се случи, изби в съвсем различна посока.
Детето се появи на доста по-късен етап, времето в което, не беше познато от никой правил ми хороскоп.

# 388
  • Варна
Гали навремето ми беше познала точно кога ще родя детето си. Но не позна, че то ще е с увреждания. Слава Богу, всичко му е наред!
Въпреки това смятам, че е добър астролог, но в никакъв случай - от най-добрите!
Greene кой астролог според теб е от " най-добрите ". Не си професионален астролог, но имаш лично според мен , най-добрите познания по темите от непрофесионалистите-любители  , а и от доста от "професионалистите " в темата.

# 389
Аз лично нямам нужда и не прибягвам до услугите на астролози. Това, което ме интересува, успявам да си го прогнозирам и сама. Ако трябва да избирам астролог, може би изобщо няма да е от БГ.

Общи условия

Активация на акаунт