Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 108 685
  • 778
  •   1
Отговори
# 420
И мен ме интересува това, има ли възможност да се отработи кармата по друг начин освен със смирение и молитва.

# 421
И мен ме интересува това, има ли възможност да се отработи кармата по друг начин освен със смирение и молитва.

Благотворителност.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 10:33 от mari eta72

# 422
  • в 1001-та нощ
Аз не мисля, че има някакво "хитро" или алтернативно отработване. Преди да се родим избираме какво да преживеем, за да добием опитност. Учим се през болката, защото ни обръща навътре към себе си и ни кара да мислим, да анализираме, да задаваме въпроса защо и да помним - как се чувства човек, ако му се причини нещо. А това нещо, вероятно сме го причинявали някому някога и сега е наш ред - да разберем какво сме причинявали, да разберем какво и да не искаме да го правим.

Ако човек осъзнава, че това, кеото му се случва е желано, че е урок, израстване, той го приема със смирение. В противен случай се бунтува - ама защо аз, ама защо сега, несправедливо е .... и няма особен ефект, не е "учебно". Остава някаква памет за болката и преживяното, но няма осъзнаване и смирение.

Така ги виждам аз нещата - отработват се нещата, като се случат и преживеят - осмислят и приемат. Няма хадхитряне и заобиколки.

# 423
Аз не съм супер фанатично настроена секциото да се случи при точно определени обстоятелства. Идеята ми е по- скоро ако има възможност за избор на дата да не настъпя кривата лопата Simple Smile

Извинявам се на всички,които предстои да се засегнат, и въпреки че последната астроложка с която общувах професионално ми каза неща за характера и отношенията ми с околните , които бяха абсолютно точно изненадващо в десятката, честно казано много повече вярвам в избора на свободната воля.

И все пак, за да приключа участието си по въпроса -благодаря на всички за споделено мнение и ъпдейтвам-  за последната седмица по стечение на обстоятелствата получих няколко категорични но уви коренно  различни мнения за подходяща дата ( в сутрешните часови интервали) - 25, 26 и 27/04.. Пък после астрологията била точна наука , айде бе ! Simple Smile Съвсем , съвсем фрустрирана съм , но здраве да е. Хубава вечер на всички !

[quote author=N@d!@
Защо не оставите това в ръцете на Вселената,така се бъркате в съдбата на детето,а нямате право на това.Всеки
 идва с мисия и цели на земята.
Аз трябваше да родя секцио на определена дата,но...детето тръгна да излиза само доста преди тази дата...Само си избра.Посочете дата която ви дойде от сърце и всичко ще е наред.
link=topic=1313224.msg44475613#msg44475613 date=1647646788]
Здравейте,
От известно време се опитвам да си уговоря консултация ( срещу заплащане разбира се ) с астролог относно дата за предстоящо раждане. В началото мислих, че това е един вид бизнес за тези, които се занимават малко повече с астрология и би било доста лесно .
За мое огромно учудване обаче към момента имам 4 отказа от астролози, с които се свързах, като причината е все една и съща - самата дата не е от Такова значение , колкото часа на раждане, а часа обикновено е почти невъзможно да се контролира.
Не , че не съм съгласна , ама доктора очаква да му посоча конкретен ден пък и някак ми е трудно да повярвам , съвсем съвсем всички дни са еднакви ...
Всякакви идеи или съвети от ваша страна са добре дошли !

Правилно са Ви казали колегите. И според мен така е коректно. Защото много астролози у нас го правят като бизнес и лъжат клиентите, колкото да вземат една сума пари.

Няма никакъв смисъл от избор на дата, ако тя не е обвързана с конкретен час, който да може да се спази от лекарския екип. Това вече не зависи нито от волята на клиента, нито от волята на астролога. Ако раждате в частна клиника, има по-голям шанс да се спази часът, но пак зависи.

При избор на дата и час за бебето задължително се прави синхронизация с картите на родителите, особено на майката. Защото за нея това е хирургична интервенция, трябва да се минимизират всички рискове.

Ако наистина няма вероятност лекарският екип да спази часа, избран от астролога, имате друга алтернатива – да се изберат подходяща дата и име от квалифициран нумеролог.
[/quote]

# 424
Астрологията понастоящем дори не е призната за наука. Някога в античността е стъпвала на научна база, но това са времена от преди няколко хиляди години. Нито се е използвала само за описание на характера на индивида. Сега вече в други времена живеем, повечето хора се впечатляват от "добър психологически портрет". И дотам е астрологията. Smiley

А що се отнася до избора на "подходяща" или "добра" дата за секцио, тук мненията на астролозите в повечето случаи се разминават, тъй като всеки от тях стъпва на различна база като опит, познания, предпочитана астрологична школа. Затова в повечето случаи се препоръчва майката да следва усета и интуицията си, и сама да избере, съобразявайки се с възможностите на лекарския екип. Те и ректификациите при различни астролози не съвпадат, така че няма нищо чудно да не съвпаднат вижданията им за "подходяща дата".

# 425
Според мен по отношение избора на дата следва да се опрете по скоро на нумерологията, тя също в значителна степен има определящо значение. Вижте кои числа са кармични и по възможност ги избегнете като дати.

# 426
N@d@ , а защо не оставите детето си да се роди когато то иска?!? Няма подходяща или не дата, то ще си реши и това ще е най-доброто за него. Разбира се не ви се бъркам, вие си знаете. И аз съм трябвала да се родя през деня но майка ми не е искала да я режат и е отишла в друг град да ме роди не в София а и явно аз не съм напирала да изляза, родила ме е в същия ден но вечерта ,естествено. Моя приятелка си избра дата понеже искаше секцио и първите деца са на 6.06 и 8.06 и тя искаше третото да е на 10.06 (няма общо с астрологията, )добре обаче малкия се роди на 6.06 като батко си, не изчака до 10-ти.
Божа работа е това. Нека си се роди когато то си реши и е най-добре за него.

# 427
N@d@ , а защо не оставите детето си да се роди когато то иска?!? Няма подходяща или не дата, то ще си реши и това ще е най-доброто за него. Разбира се не ви се бъркам, вие си знаете. И аз съм трябвала да се родя през деня но майка ми не е искала да я режат и е отишла в друг град да ме роди не в София а и явно аз не съм напирала да изляза, родила ме е в същия ден но вечерта ,естествено. Моя приятелка си избра дата понеже искаше секцио и първите деца са на 6.06 и 8.06 и тя искаше третото да е на 10.06 (няма общо с астрологията, )добре обаче малкия се роди на 6.06 като батко си, не изчака до 10-ти.
Божа работа е това. Нека си се роди когато то си реши и е най-добре за него.

Според следящите ме гинеколози операцията се налага , по медицински причини поне 2 седмици преди термин. Аз също бих предпочела бебето само да даде знак , че е време и тогава да се случат нещата, но към момента , уви, секцио по спешност  в последния неясен  момент не се разглежда като вариант. Кой знае, може пък и самичко да си реши и да избърза. Наистина не ми е чак толкова супер важно кога. По-скоро останах изненадана от реалността vs моите представи за процеса по астрологическа консултация за подобен повод, но пък човек се учи докато е жив 😊

# 428
N@d@. Така е, човек се учи докато е жив.
Както казваш може и по-рано да реши да излезе, важното е да е добре, и двамата да сте добре пък за датата не му мисли , ще е най-добрия избор от детето. Simple Smile

# 429
Здравейте, похвалиха ми една жена, която изтотвя хороскопи, казва се Росалина. Някой правил ли е консултация при нея?

# 430
  • София-Лагера
Ще ви го изпратя на лично 🙂
може ли и на мен?Мерси

# 431
Здравейте Simple Smile Интересува ме,в хороскопа дали може да се разбере за предстояща промяна на работното място? Имам малко проблеми на работа... Евентуално вижда ли се такова нещо Simple Smile И ако да,кои аспекти да гледам Simple Smile Не съм много наясно Simple Smile.Благодаря Simple Smile

# 432
В годишната карта (т.нар. солар) трябва да може да се види.
Но първо се определят професионалните сигнификатори в наталната карта и се гледа дали по някакъв начин са се задействали. Има по-рутинни служебни промени, когато само преминаваме от едно работно място на друго, а има и такива, които дават смяна на професионално направление, смяна на поприще, преориентация, преквалификация. Там вече се включват бавни транзити през ъглите в хороскопа или към сигнификаторите, а за съответната година има и указания по дирекции.

# 433
Хора, ударих на камък с Димитър Колев. От мин.година преглежда само деца в Едикта, възрастни не приема по никакъв повод. Някой има ли идея дали работи на друго място с възрастни? Исках хем да се консултирам с него астрологично хем  и да си направя ирисова диагностика. Как да се свържа с него сега?

# 434
Ако е все още във ВМА.. ...освен там да опиташ да го намериш.
И все пак, в Едикта му имат координатите- попитай ги за съдействие; навремето той ми даде визитната си картичка, но едва ли данните са още актуални.

Общи условия

Активация на акаунт