Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 108 489
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте,
Дали бихте могли да ми дадете актуални контакти на Илияна Магерова? И как се случва при нея - дали праща аудиозапис или консултацията е лайв?

Благодаря много!

# 631
  • в 1001-та нощ
Консултацията е на живо или онлайн и може да се направи запис. +359885536982

# 632
Консултацията е на живо или онлайн и може да се направи запис. +359885536982
А какъв вид консултации се правят при нея?

# 633
Всякакви. Каква точно ви трябва?

# 634
Всякакви. Каква точно ви трябва?
въпроси от рода, ще има ли смяна на работа. Какво е бъдешето на децата и т.н

# 635
Да,ще ви свърши работа

# 636
Здравейте, били ли сте на астрологична консултация със Стилиян Иванов или Татяна Добрева? Имам колебания къде да се насоча.

# 637
Не съм чувала нито за единия, нито за другата като име на астролог.
Но те вече са хиляди и стават все повече.

# 638
Здравейте, били ли сте на астрологична консултация със Стилиян Иванов или Татяна Добрева? Имам колебания къде да се насоча.

Тази Татяна има канал в you tube, там съм я гледала. Погледнете и преценете дали е вашият човек.

# 639
Има и сайт, с цени като за чужденци.
Но поне има опит дамата – не е учила 1-2 години, преди да се обяви за профи, и не е много млада, което е плюс.

# 640
Здравейте, някой има ли контакти на астролог Поля Денева от Варна?

# 641
Правила съм консултация с Адриана Вотей и Краси Атасио. Доволна съм и от двете, само на  Краси цените са ми малко множко, но иначе е много добра, /профи 🙂/.

# 642
Стилиян Иванов на мен ми е известен като режисьор. Автор на астрологична книга. Дава интервюта пред медии.
Инфо за него от Уикипедия

# 643
  • гр. София
Правила съм консултация с Адриана Вотей и Краси Атасио. Доволна съм и от двете, само на  Краси цените са ми малко множко, но иначе е много добра, /профи 🙂/.
Здравейте! Краси Атасио правила ли Ви е прогнози, които са се случвали в бъдеще?

# 644
Vanda 17 ,  преди около 2 месеца  имах  консултация с Краси , по скоро смятам ,че ми даде насока , и сега засега ми е доста полезна. За останалано, мисля мога да разбера след около година.

Общи условия

Активация на акаунт