Вторият трейлър на сериала на Айбюке "Мечти и животи"

Много ми харесват.

Може и по дела да е там всъщност. Нищо де, ще почакаме и той да се появи най-после по екраните. 

Ето го нашия Окхан коко добре се чувства на сета. И как няма, с тези колеги- приятели. 

С него на снимката са фотограф - Nicolas Valois, Cyril Lanoir - стилист, гримьор, фризьор и Darryl Rodrigues - моден дизайнер, стилист и консултант. Работи за списания, снима реклами, вкл. и на филми. А под снимката коментарите /с изкл. на няколко/ са само за Боран. Феновете му ще уплашат французите
- испански, руски, арабски, турски, даже и на френски има.

Стоп карди от клипче са.

Мисля, че просто стила и на живот, вижданията и за света са такива- да взема от всичко с пълни шепи, освен това изобщо не и пука за ничие мнение. Мисля, че наистина са останали много добри приятели с Боран от времето на Кьосем. Не се ядосвай
, просто това е Есра. 

Нали не са? Халит нали подписа с Дисни+? Оф, притесних се вече... Ама няма и да се учудя, като виждаме какво става с Турция...
Помниш ли как накрая бях убедена, че затова убиха на финала Джевдет и Азизе- за да покажат какви жертви са дали дедите на съвременните турци за тази Република. За да я пазят, да не допускат това, което се случва с нея сега.

без да зная повода за снимката. Сега като ми остана време, погледнах на страницата на сериала в ИГ. Текстът към снимката е - "Последната снимка, публикувана на Шахаб Хосейни в "Опиянени от любов" по случай рождения му ден". Гледам в коментарите - хората ронят сълзи и изтръпнах, реших, че човекът е починал. Превеждам и коментари - плачат, уморени от очакване на филма - "Кога ще бъде пуснат, ние сме уморени да чакаме." Отдъхнах си, че е жив и не съм се изложила
Оказа, че режисьорът Шахаб Хосейни днес е рожденик и продуцентът Мехран го поздравява с тази снимка.
, че Мехран сложил
до моите 

Кученцето е голям сладур. 

Как ще ги вмъкнем в програмата ум не ми стига.
Препоръчани теми