Лакове за нокти - 149

• 37 293
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Лакът ми не беше за смяна, но утре се прибирам в Пловдив, а видях един лак на майка ми, който много исках да пробвам. Стар Флормар 389. Сега дали може да се намери този цвят? Не можах да му хвана цвета и в нета не намерих с точен цвят, но е уникален. На снимките е без топ.

Скрит текст:

Скрит текст:
и снимка от интернет

# 376
А пък аз имах намерение да изхарча тези 30-тина лака, които имам и да минавам към гел, вместо това днес се сдобих с ето тези бебчета:

Сивото няма заден етикет и номер. Понякога нещата не стават така, както си мислиш, че ще станат..., Както би казал Божинката

# 377
Ел, много ми напомня на нещо този лак...Като че ли и 21 номер 40 или 41 беше нещо подобно, може би леко по-светъл Thinking

# 378
  • София
Може ли да сте такива подстрекателки с тези ефтини лакове. Опитвам  да се ограничавам в купуването на лакове( не ,че много се  получава).

КА 946

И на слънце

# 379
ГР Рич калър 112 и Габрини Карнавал С 10; на средния пръст е с матиращ топ лак на Импала (на тази светлина май не си личи много):

Скрит текст:
Преди броката и матиращия топ:

И със светкавица (но на снимките без светкавица цветът е по-реален):

Много приятен маслен зелен цвят, но на 1 пласт е абсолютно непокривен и стои като разреждан...с втори по-плътен пласт нещата се оправят Green Heart Стори ми се, че съхне доста бързичко, но този път пропуснах базата Simple Smile Отдавна си мечтаех за подобно зелено и съм много доволна- много обичам такъв цвят дрехи и мисля, че и на нокти стои чудесно Blush
Пясъчният ГР Галакси издържа цели 4 дни, като имаше само съвсем леко оголени връхчета (отчитам го като плюс, че иначе лекичко ми драскаше). Тази вечер забелязах, че на един нокът при побутване се отделяха/отлепваха парченца, почти като с отлепваща база. Може би е нормално при по-стар лак или пък да е така по принцип с пясъците (нямам голям опит с тях). Свалих го много по-лесно, отколкото очаквах. Grinning

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 17:42 от dolce miele

# 380
  • Варна
Страхотен е, Долче! И аз много харесвам такова зелено за дрехи и нокти, но още нямам такъв лак. Гледах едни на she или trend it up в dm, но съм решила, че от тях няма да взема.
Може да се разходя до Лили да погледна още веднъж Катрис, и те имаха подобен цвят.

# 381
Нещичко от мен 🥰
Много приятно лилаво..

# 382
# 383
Момичета, използвате ли такива топчета, хайвер или както там се казват. Аз опитвам няколко пъти, но не съм доволна от резултата. След нанасяне на топ изчезва блясъка, а и много бързо се оронват

# 384
  • на последния етаж
Днес Golden Rose Rich Color 16:

# 385
Ох, много ми харесаха няколко маникюра в синьо и зелено. Отидат да си взема и аз от магазина и.. 😂

# 386
Днес съм с един любим холограм на Тренд ит ъп и един много фин брокат на Орифлейм, който по чудо още е супер. Пак ме хвана студова алергия, оня ден си забравих ръкавиците и резултатът е налице. Отделно снощи късно поръчах от сайта на ГР един холограмен и топ за омбре. Втората снимка е с броката.

# 387
Тина, мерси. Blush Минито на Reverse 89 също е в тази гама. Точно на Trend it up гледах подобно зелено, но го върнах на каса (трябваше да е намален с 50% по етикет, личеше си, че е стар и реших да не го купувам на редовната му цена). А не знам защо толкова бъркам лаковете на Trend it up и S-he...като изляза от ДМ и вече ми се "сливат" Sweat Smile
Лита, Blue Heart
Маме, прекрасно черно! Как направи декорацията? Heart Eyes Хубав ли е този черен Бруклин като покривност, консистенция, съхнене?
Аничка, много приятно лилаво (май и него имам Hands Nail Care ). Може ли снимка на брокатът /изглежда доста интересен/ и номерата на лаковете Флормар? Особено жълтото и сините нюанси Blush
Уейви, може би не трябва да им се слага топ? Thinking Някои момичета май ги слагат върху топа, а има и лепила за нокти.
Атама, не мога да видя холо ефекта на това лилаво (поне на снимката), но се обзалагам, че ще е чудно с лилава или черна основа Purple Heart Не съм виждала тази серия...

# 388
21 cosmetics 53, Essence 07 party princess + BEL 79

# 389
Dolce Miele, брокатът на Delia e: Let's party. Снимала съм останалите номера, дано се четат:)

Общи условия

Активация на акаунт