Лакове за нокти - 149

• 37 779
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Вчера се сдобих с този

# 391
Dolce, този Тренд ит ъп е поне на една година преди н.е. (началото на епидемията). Прелива между синьо и лилаво, такъв не бях виждала преди. Тези пристигнаха вчера от Нотино:

# 392
Флормар Пърли 454  Miss е розов със син шимър Simple Smile
Ще чакам мнение за този продукт 2 в 1... Thinking

# 393
  • София
Ето какво ми се приноси вчера, такова синьо небе се беше отворило... Simple Smile
Скрит текст:
Синьото е Gabrini 72, маже се като масло, много добра четка и консистенция, и на един пласт покрива плътно.
Скрит текст:
Бялото е Full Color, също добро попадение - и името ми харесва Over The Alps.
Скрит текст:
И нещо да споделя, което ми се случва за първи път - докато свалях стария лак, ми се отпучи цяло парченце от нокътя на малкия пръст и си тръгна заедно с памучето с лакочистител.

# 394
На четири дни без нито една забележка! Витаминният лак на Перфект е идеална основа, няма мърдане лака. Игнорирайте сухите ми кожички, от водата и верото кожата ми е ужас напоследък и нищо не помага🤨 Купих Глизолид крем, дано поне той помогне малко.

# 395
  • sofia

Здравейте момичета
снимката не е добра , следващите ще са по- хубави.Тази първа като за проба 😂
Хубава неделя❤

# 396
Георгиева, може ли снимка на Перфект-а?
Яна, почти мога се закълна, че имам лака отляво, но като че ли при мен серията не е Blooming summer Blush Хареса ми комбинацията от лакове Heart Eyes
Марияна, чудно синьо Blue Heart

# 397
Това е, Долче, взех го на шега от кварталната козметика, но се оказа много сполучлива покупка. Много бърдо започнаха да растат ноктите, което аз не харесвам, че пиля по - често, но пък лакът върху него е бетон! Отдавна без никакви, ама наистина никакви, забележки лак не е издържал 4 дни, можеше и още, но просто не го изтърпявам повече, че искам новите Пастели да пробвам 😁

# 398
Благодаря Simple Smile Май не съм го виждала...или поне не го помня. На каква цена е горе-долу?

# 399
Около 2.50 до 3 лв. беше, но не помня точно. На същата цена като другите заздравители на Перфект. Моят е в тази бутилка, но новата серия е в една по - тумбеста, но същата опаковка и име. Видях я в нета.

# 400
  • Стара Загора
Георгиева, отново чуден маникюр!
Много харесвам такова розово, но върху себе си не мога да възприема почти никога. ☺️
Моите кожички са същите в последния месец. Не ползвам толкова често дезинфектанти, но се мия и въпреки постоянното мазане с крем и вазелин на кожичките, нямат оправяне. Сухи, оръфани, дори на места като дръпнеш и се разкървява. Не знам от времето ли е, но ръцете ми са в ужасно състояние. Особено на 2 от пръстите все едно имам шкурка. 😂

Не съм се разписвала скоро, но не правя нищо интересно напоследък. Смятам вече да не нося тъмни нюанси, та това май беше последния миналата седмица.

Петроления крем е на Seventeen Supreme, дуохрома и глитъра са на Essence.

# 401
  • Измир
Георгиева, слагай Пастелите да видим как ще се държат при теб.
Ивчето, YANA, Мари, Преслава и другите момичета, супер сте.
Аз минавам да покажа пак изпълнение на голямата дъщеря върху ноктите на малката

# 402
  • Пеликания
От хубави по-хубави сте Heart Eyes
Аз набързо се намацах Grinning Новият топ на Пърфект го смесих с един на GR, който е наполовина та сега чакам да видя колко бързо ще изсъхне Joy

Скрит текст:

# 403
Ивче, Heart Eyes Кой Есенс е този на средния пръст, може ли снимка?
Олгарита, пу пу, и децата сръчни, и ноктите им красиви Heart Eyes
Скрит текст:
При нас положението е така...като това при нейните нокти всъщност е подобрение, защото преди ужасно си беше нагризала и нокти, и кожички Close

Георгиева, питах за цената на Перфект, защото имат и терапии които струват около и над 4 лв. Blush
Мари, чудно е Blue Heart Yellow Heart Тъкмо преди малко си представях комбинация от синьо с жълто или неоново жълто,
Скрит текст:
личи си, че гледам художествена гимнастика Joy  

# 404
  • Перник
Още пресен СБН Станимира и един ейвънски брокат:

Общи условия

Активация на акаунт