Лакове за нокти - 149

• 37 202
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Да, най-добре ми е с тази форма. Иначе започвам с една вманиаченост всички да са абсолютно еднакви🤣 После пазене да не се счупят...

# 496
Днес, неделно е време за всички досадни разкрасителни процедури. В това число и маникюра. Като се започне с махане на лак, изрязване, избутване на кожи, рязане на кожи, пилене, лакиране на няколко слоя.. Отидоха няколко часа.. Приятно ми е, но вече ме изморява и тази разкрасителна рутина. Та мисля лятото да приключа с това и да започна да ходя на гел, да си спестя по 3 часа всяка неделя да правя това у дома. И все пак днес неделно в лилаво, че уж пролет идва 😂

# 497
Нещо прясно, прясно от преди 10 мин😁

Георгиева, това Red attraction ли е или Le Rouge? Прилича ми по-скоро на Red attraction, но така по снимка...може и да е друг Blush Отлежават вкъщи и двата... Innocent
Mountain Crystal, чудесно лилаво Simple Smile На мен пък ми е по-ангажиращо да ходя при друг... Grinning

# 498
  • В полите на Пирин планина
И аз с новия форумен любимец FLORMAR PEARLY PL454 & GABRINI B 12:

https://www.instagram.com/p/CNPsYB5jZjG/?igshid=1wggomvjo03kq

# 499
И аз с новия форумен любимец FLORMAR PEARLY PL454 & GABRINI B 12:

https://www.instagram.com/p/CNPsYB5jZjG/?igshid=1wggomvjo03kq
Lady Brinne, маникюрът ти е повече от прекрасен! Heart Eyes

# 500
Лейди, бих казала, че доста добре си го "хванала" на снимка 454 Miss Heart Eyes А този Габрини ми беше в ръчичките, но го оставих за по-нататък (на живо е още по-хубав даже) Heart

# 501
  • В полите на Пирин планина
Atamagaokashii, получи се хубава комбинация! Благодаря! Simple Smile

Долче, наистина се "хвана" добре на снимката, вкл. и на още една в линка от Инстаграм профила ми. Иначе бг-мама леко замазва кадрите.

# 502
  • Стара Загора
От мен нежно розово ,напук на гадното време . 😊

# 503
  • Бургас
О, Мери разкошно е просто.Flowers Hibiscus

# 504
  • Варна
Кой е лакът, Мери? Разкошен е наистина!

# 505
  • Стара Загора
Момичета , лака е на A - england .

# 506
Момичета,
Следните лакове си търсят нов дом:

Ако някоя иска да ми прати нещо, което нямам (покривен неон, студени отенъци, ефект/пясък/брокат, по-екзотична марка - било то и 1/2 шишенце) - страхотно, ако не - подарявам ги.
Предупреждавам, че повечето лакове са стари и/или разреждани  (някои и купих стари, примерно ГР 54), но всички стават за лакиране към момента. Разделям се с тях, защото цветовете не ми харесват (в общи линии, само 2 са ползвани около половината, другите са пълни 95%)
Това са: GR city color 02, She 015, GR color expert 54, llums със зелени частички, Rimmel gothic garden, Flormar ash cloud.
Другите (Перфект и 2 бр Флормар) мисля, че съм си играла да ги променям, затова не пиша номер.
*А, да, капачките са зле, щото като залепнат, ги отварям клещи зъбци.

# 507
Първи опит за омбре 🥰

# 508
# 509
Лейди, много ми харесваш с по-дълги нокти.
Всички сте много хубави. От мен малко цветничко за старт на новата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт