Лакове за нокти - 149

• 37 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • на последния етаж
Днес любим Flormar GL10:

# 481
  • Измир
Чудесни сте! ❤❤❤
Аз съм с трио на любимите Пастел.

# 482
  • Велико Търново
Днес сътворих това, но сигурно ще го махна скоро, че ми изглежда  недовършено.

Скрит текст:

# 483
Последните няколко момичета, чудни сте! И с такива хубави плочки...сега ще разчупя с моите мъници Grinning
Кой каза пролет? Blush

Скрит текст:

Със светкавица (само че изглежда нереално жълтеещ):

Лаковете са Перфект 174, пясъчен Перфект S 84 и ГР Сити калър 104- заливам се от смях как несъзнателно съм ги избрала така, че всичките да завършват на четворка... Laughing  

За пясъчния Перфект Green Heart използвах изсушител на Перфект, но май и без него щеше да изсъхне бързо (само 2 пласта пясък имам на безименния, без база и топ). И се нанася много лесно този пясък, въпреки че е с тънка четка и е старичък. Simple Smile И обикновено не ми допада особено да драска лак, но този Перфект е някак приятно грапав Stuck Out Tongue Winking Eye

Май само с такава форма не съм била Stuck Out Tongue Winking Eye

# 484
  • София
Долче, формата е добре. Simple Smile

# 485
Момичета, търся наистина бързосъхнеща основа за френски маникюр. Харесах си едни лепенки, но се ужасявам от факта как ще сложа основа, после цвят и накрая как ще разваля всичко с лепенката за форма...благодаря💙 Поръчах си bb лак от Avon в цвят caring creme, четох хубави ревюта.

# 486
  • виртуално

# 487
Долче, формата е добре. Simple Smile
Благодаря Blush
Блондибери, виждала съм бързосъхнеща база на Перфект, нещо Miracle беше като че ли... Thinking

# 488
  • Варна
Минах през Лили. Есънс са намалени до 14.04, взех си бързосъхнещите капки, последните на щанда. На лаковете на Катрис нямаше нови етикети, но и не съм питала дали са намалени. Бел са по 1,69 лв., а 21 cosmetics по 0,99 лв. до 14.04.
Сега и това намаление в a England ме изкушава...

# 489
Хубави ли са капките на Есенс и наистина ли съхнат бързо? Thinking Цена?
Пропуснах намаленията в Лили миналия месец, а и този месец май не ме изкушават особено...може би, ако има при нас някой наистина интересен цвят... Thinking

# 490
  • Варна
Аз много ги харесвам, и друг път съм ги хвалила, бързо изсушават лака, но са мазни и ако се ползват между слоевете трябва хубаво да се измиват преди следващия. Това ми е сигурно четвърто шишенце. Сега са 3,79, иначе са 4,50. Мисля да се запася с още, много ги ползвам, а рядко ги виждам намалени.

# 491
Нещо прясно, прясно от преди 10 мин😁

# 492
  • Варна

Пробвах за първи път Пош, нанесен върху мокър лак. На пипане изсъхва бързо, но като допра един към друг ноктите леко лепнат 20 мин. след лакирането. Така че не съм убедена дали е изсъхнал в дълбочина. Интересно ми е да видя и как ще е издръжливостта и блясъка на 5-ти ден примерно.
Някой има ли into the rose garden на a england, интересува ме дали има лилав подтон?
А в Елитис видях няколко нюанса сини металически лакове на неизвестна марка, някой търсеше наскоро.

# 493
🌼 Miss Sporty naturally perfect vanilla flavor & Golden Rose ice chic 02. Уж ги чакам да станат по-дълги, а при всяко подновяване на лак ги пиля по този начин🤷‍♀️🙂😁

# 494
E, няма да станат по-дълги, ако всеки път ги пилиш Laughing Обаче ти е много добре с тази форма!

Общи условия

Активация на акаунт