Лакове за нокти - 149

• 37 261
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Долче, до колкото помня и не бъркам, настоящите продукти вече не ги произвеждат, защото както писа, май, ще подобряват нещо и ще има нови продукти. И аз много ще рева, ако ги спрат окончателно, но не вярвам да го направят.

# 601
Мисля, че ставаше въпрос за промяна само във формулите на лаковете, без да засяга групата грижа за нокти (бази, топ лакове, заздравители и др.). Дано...

# 602
След като ми се наложи да изкарам 12 дни с 21 козметикс по неволя( и той издържа геройски), отидох до Лили да попълня колекцията

Сега мацнах номер 60, много ми допадна

Цветенцата са с останалите цветове Grinning, за да ги изпробвам всички.

# 603
Фифи, снимай ми номерата, моля Blush Повечето ги заглеждам отдавна, но не всички са налични в близкото Лили.

# 604
Dolce, от ляво на дясно : 59,60,62,65,67 и 71.
Изпробвах на Флормар бързосъхнещия топ ( в зелена кутийка), ми не, на чаршафи съм, ще трия. Иначе е лъскав и не размаза цветенцата.

# 605
Хаххахах ето защо не съм го намерила, то просто няма такова нещо Joy Joy Joy

Обаче на рафта на Флормар имаше етикет за нещо с витамини, което беше свършило. Явно и те имат някаква опция... Нищо, здраве да е 😆

Иначе ето ме мен, идеята е от Пинтерест
https://www.instagram.com/p/CNcs0UcDKI7/?igshid=legmp5gcpw2j

# 606
  • Стара Загора
Соф, мнооого красиво. 👌🍋😻

Аз съм в апатия и не знам какво ми се носи. Та в четвъртък посегнах към лилави холограм на КА 673. За пръв със Сеш имам незабележимо отдръпване само от основата и лака за 3 дни няма забележки. 😳

# 607
Фифи, и аз май съм с подобни впечатления (засега) от бързосъхнещия топ на Флормар- за чаршафи не знам, защото като ми се стори, че не съхне чак толкова бързо му сложих отгоре и бързосъхнещ топ на Перфект Grinning

# 608
Иве, благодаря 😊 И на всички, които са лайкнали поста Grinning

Знам какво имаш предвид, напоследък и аз бях в такава апатия и слагах нещо, колкото да има, защото не се понасям без лак... Обаче ми мина, ровейки в Пинтерест Grinning

# 609
Момичета в Лили има ли бързосъхнещия на Перфект?

# 610
Mими, поне в няколкото магазина на Лили в които ходя аз никога го няма Спийд драй на Перфект. Confused Почти всички други продукти за грижа ги има, но не и топа...не знам защо. Има го в Елитис, а аз го купувам само от магазинче тип левче в квартала.

# 611
Mими, поне в няколкото магазина на Лили в които ходя аз никога го няма Спийд драй на Перфект. Confused Почти всички други продукти за грижа ги има, но не и топа...не знам защо. Има го в Елитис, а аз го купувам само от магазинче тип левче в квартала.
Ами ние Елитис нямаме! Не зная от къде да купя, вероятно ще трябва да поръчам он лайн.

# 612
Като за левче са си направо супер, плътни са и двата цвята, на 2 пласта са перфектни.

# 613
Мими, можеш да пробваш в някое магазинче тип левче или пък в козметично магазинче- ако не ти се занимава с поръчка. Само не се подлъгвай по Перфект Top shine (пише, че е "мигновено" съхнещ, но не е).

# 614
За пръв път след ходене до Лили не се върнах с лак 😁 Взех си само топа на Есенс..не си спомням имаше ли коментари за него 🤔 Довечера ще го пробвам и ще кажа как е 🙂

Общи условия

Активация на акаунт