Лакове за нокти - 149

• 37 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Осмичка, не обърнах внимание на работното му време. Днес ходих по обяд, онзи ден към 17 ч.
Благодаря все пак Simple Smile Ще ги пробвам в неделя пък дано работят. А имаше ли повечко лакове? Аз на Кико съм фенка, но последните години поръчката от тях стана кошмар и не съм взимала отдавна .

# 586
  • Варна
Имаше, кафевия може би само беше един, другите бяха по 2-3 бр. Дано останат и си вземеш, аз за първи път си купувам, знам че трудно се поръчват и намират, къпкейковете бяха много готини.
Питах момчето в магазина дали ще заредят още Кико, но явно е каквото им донесат.
П.п. намерих им ФБ страницата, пише че са от 10 до 19 ч.

# 587
Както си бях с ГР Холографик 01, реших да пробвам Айс шик 82 и бонуса, който ми пратиха, не знам кой номер е.

# 588
Имаше, кафевия може би само беше един, другите бяха по 2-3 бр. Дано останат и си вземеш, аз за първи път си купувам, знам че трудно се поръчват и намират, къпкейковете бяха много готини.
Питах момчето в магазина дали ще заредят още Кико, но явно е каквото им донесат.
П.п. намерих им ФБ страницата, пише че са от 10 до 19 ч.
Може ли страницата да ми пратиш? Kissing Smiling Eyes

# 589
Ето ме с новите лакове, TwentyOne 63 като основа и 27 за ефект:

Скрит текст:

Със светкавица излиза доста жълт Joy

На някои нокти нямаше достатъчно добра покривност на 2 слоя (само и единствено заради четката с която е трудно да се постигне равномерност) и затова реших да декорирам по този начин. Grinning Но поне изсъхна бързо. Не съм супер доволна от овала, но с тези четки толкова- на живо е като на първите две снимки, т. е. приемливо и ще го изтърпя за няколко дни.

# 590
  • sofia

Хубав ден момичета ❤

# 591
  • на последния етаж
Много любим Flormar N013:

# 592
# 593
Яна, мерси за снимката на топа- отдавна се чудех как изглежда. Сега придобих по-ясна представа. Simple Smile

# 594
И аз съм на класическа вълна - червено 😁

# 595
Момичета, кой хвалеше калциевия заздравител на Перфект? Днес го взех, търсейки витаминния на Флормар (ако не бъркам Георгиева май го похвали) и се сетих, че имаше тук някой, който го харесваше...

# 596
Витаминният не беше ли на Перфект?
Скрит текст:
Аз го издирвах, но не го открих.
Имам техния калциев гел, не е лош, но не съм отчела кой знае какъв ефект.

# 597
Георгиева хвалеше витаминния лак на Перфект. Simple Smile

# 598
Арабеск, на Перфект е витаминният лак. Случайно го намерих в кварталната козметика. Не съм го виждала в големите вериги. Май, Перфект са спрели производството си, така като че ли четох преди време в темата, та може за това да не се намира.

# 599
Аааа, Георгиева, недей така, какво спряно производство на Перфект? Ще ми разбият сърцето, ако го сторят... Cry Аз знам за нова формула на лаковете... Thinking Ако някой има повече информация, нека сподели!

Общи условия

Активация на акаунт