Лакове за нокти - 149

• 37 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Tина, страхотно е Blue Heart Green Heart Откъде тези цени? Grinning

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 16:29 от dolce miele

# 571
Откъде пък тези цветове избрах днес..да се чудя сега..

# 572
  • Варна
Долче, от едно магазинче за стоки от европейски държави (във Варна, на Пюскюлиев, до китайския ресторант). От Кико имаха кафяво, 2 вида нещо като кралско синьо, светло розово и по-наситено ментовозелено.

# 573
Откъде пък тези цветове избрах днес..да се чудя сега..

Нищо им няма на цветовете, много са си хубави Grinning Зеленото е една идея по-наситено от това с което бях до снощи Wink 45 изглежда с много приятен шимър, да кажеш дали си личи и на нокти! Simple Smile

# 574
Долче, благодаря ти за сравнението, значи няма да го търся Smiley  В първия ти пост ми допадна, обаче на другите снимки не е "мой" цвят Satisfied

# 575
Минавам да кажа, че Парфимо имат намаления следващите 7 дни
Веднага се разписах с един парфюм, лосион за тяло и маска за коса. Innocent
tina_vn, прекрасни цветове, Secret garden има ли фини брокатени частици или така ми се струва?

# 576
Да, ще го покажа, когато му дойде реда, хаха. Имам тези 3 от днес и един искрящ Перфект от 3 седмици непипан. А имам идея за един щур маникюр, хаха. Да си направя двете ръце различни в любимите ми цветове ever - черно и бяло. Малко като злобара хахах
Упс, трябва ми наситено бяло, че наличното ми е с тънка четка, а такива лакове с тънка четка не нанасям, щото лак слагам и на дланите си 🤣

# 577
  • Варна
Atamagaokashii, има фини частични и блести чудно на слънце. Sunglasses скоро ще го покажа и на нокти.
Тук Кико и Бел-а не са излезли изобщо.

# 578
Аз все още съм с това лилаво 05 на 21 козметикс ( не по желание), десети ден... Нямам търпение да го сменя, но нямам време

# 579
BEL 03, GR Ice chic 105 + BEL 85

# 580
Тина, страхотна комбинация си направила 😍
Фифи, Преслава 🥰👏

# 581
  • Пеликания
Аз нямах търпение и се лакирах Joy Много хубави цветове, но светлия цвят изглежда много по светъл Grinning

# 582
Тина, случайно да знаеш с какво работно време е този магазин?

# 583
Mари, чудно е. Светлия лак съм го показвала на блистер, ако не се лъжа.
Фифи, наистина е супер комбинацията и добре се държи като за десети ден Sunglasses
Преслава, колко са ти пораснали ноктите Grinning Heart Eyes
Mountain Crystal, аз също имам подобна идея, но не знам кога ще и' дойде ред Joy Но мислех да се заиграя с някое декорирано нокътче, да не е само по един цвят на ръка. Grinning
Аз от снощи съм по голи нокти (не помня откога не се е случвало) Joy Само на безименните пръсти оставих пясъка, но гледам, че днес се е отчупило малко парченце и сега се чудя дали да го поправя или да го махна изцяло. Все пак, 5 пълни дни изкара в безупречен вид, а парченцето се отчупи на място където имам олющено/нацепено по нокътя...Имат нужда от подхранване ноктите ми, затова снощи намазах обилно с олиото на Trend it up. На много места имам олющено или начална степен на цепене- наследство от топа ГР Куик драй когато често лаковете ми падаха на люспи за ден-два... Confused Но няма да остана без лак засега, че това се отразява по-зле на ноктите ми... Grinning
Нещо при оцветени нокти да препоръчате? Grinning

# 584
  • Варна
Осмичка, не обърнах внимание на работното му време. Днес ходих по обяд, онзи ден към 17 ч.

Общи условия

Активация на акаунт