Лакове за нокти - 149

• 37 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
И аз съм най-доволна от 21. При мен пастелите са много нетрайни. А най-горчив опит имам с един жълт лак на she, който така ми боядиса ноктите, че няма оправяне вече един месец...

# 556
Минавам да кажа, че Парфимо имат намаления следващите 7 дни

# 557
Аз нямам проблем с четки които не са обли, стига да не са и дебели, по-твърди, дефектни (криви, стърчащи косъмчета/снопчета). А и, разбира се, лакът трябва да е с подходяща консистенция. Simple Smile

# 558
Когатож започнах да следя темата в началото " Внимание:Заседяването в тази тема води до събирането
 на големи количества лакове "   ми изглеждаше забавно. Сега осъзнавам ,че не е било шега Sweat Smile  а наистина предупреждение  Grinning 

ето ме и мен

Скрит текст:

# 559
  • Измир
Здравейте момичета! При мен 4-5 дена се задържат без забележки лаковете. Основата ми е на Флормар, топа на ГР. Нямам достъп до 21, Пърфект, СНБ.... и не мога да дам мнение. Когато искам да се лакирам почти винаги посягам към ОPI или Пастел. И днес съм с OPI Cajun Shrimp

# 560
Miss Sporty 642 Hypnotized & Max Factor Glossfinity 55 Angel Nails:

# 561
Страшно много прекрасни маникюри отново!
Аз пък осъзнах, че за втори път в живота си имам лилав лак, представяте ли си?
Като първият, изсъхна и беше изхвърлен доста отдавна.

# 562
Момичета, прекрасни! Heart Eyes
Обаче...Олгарита, твоят маникюр е направо съвършенство! Страшно си падам по подобни ярки светло червени нюанси (всъщност, не знам дали е точно да се изразя така, но дано разбираш какво имам предвид, нещо като червен неон Grinning ). Heart Eyes
Скрит текст:

"Отмъкнах" тези 2 лака от Лили Stuck Out Tongue Winking Eye Поздравете ме, 27 го имам вече (почти бях сигурна, ама си викам...на тази цена го взимам, дори и да го имам вкъщи)! Joy

Имах близка среща с количка за пазаруване от Кауфланд Rage , дръжките отстрани са ръбати и с дупки (едва днес забелязах- когато ми заседна нокътят вътре) и само повечето пластове лак
ми спасиха нокътчето от чупене. Отчупи се парченце от лака, но не и от нокътчето...

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 00:01 от dolce miele

# 563
Flormar pearly light salmon🌺

# 564
Долче, този 63 горчица ли е или бананов цвят? Много ми харесва, май ще го търся.

# 565
Долче, много хубав 27,много. Нежно пролетно. Давай на ноктите сега 😝

# 566
  • Измир
Благодаря Долче 😊! Много добре си го описала цвета. Пускам ти един двойник на OPI ( на снимката изглежда розово, но е с червен оттенък)

# 567
  • Пеликания
Да не остана и аз назад с лилавите нюанси Joy По 0.99 ми излязоха в Лили.

# 568
Мари, не стига че ги имам и двата, ами имам и още един друг който е нюанс между тях Laughing Със здраве да си ги ползваш! Grinning
Арабеск, пускам ти снимки с горчицата на Перфект, надявам се да придобиеш представа.
Скрит текст:
Лично за мен е прасковен цвят, но не от най-сладникавите (имаше друг лак от същата марка и като ги сравнявах този лак изглеждаше прасковен нюд, все едно има капка бежово или бледо жълто в него, а другият беше направо бонбонен). На първата снимка цветовете са по-реални, на втората е снимано близо до прозореца...мисля, че ще се ориентираш по горчицата. Simple Smile

Oлгарита, подобни червени цветове често ги срещам като корал или розово в името Simple Smile Но за мен са си в червената гама.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 14:26 от dolce miele

# 569
  • Варна
Да се похваля с новите придобивки (всичко по 1 лв. Grinning Kiko 36, Bell Secret garden 02 Forget me not, минито е от преди, но го снимах за сравнение)

Кико-то е по-светло и ментово, но телефонът не го хваща. Тук е най-реален цвета, но пак не съвсем.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт