Лакове за нокти - 149

• 37 278
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Пристигнаха моите ГР, рич колор!

# 166
# 167
  • sofia

Здравейте ,темата Ви е страхотна
Много обичам да се лакирам и с удоволствие ще качвам тук Simple Smile

# 168
Добре дошла! Запази си тази снимка, защото след няколко месеца ще са поне двойно Joy

# 169
  • sofia
Добре дошла! Запази си тази снимка, защото след няколко месеца ще са поне двойно Joy
Добре заварила
предполагам Simple Smile

# 170
Разсмя ме, но е самата истина 😀

# 171
Яна, добре дошла! Кой номер/и име/ е синият Флормар Фул калър (този вдясно)?
Бенчита, страхотно е! Heart
Георгиева, Маме, Арабеск, Румяна, Heart Eyes
Мими, честито Blush

# 172
Момичета, всички сте страхотни.
Да ви се похваля малко. Купих си 4 лака на флормар от Лили и 2 от тях не ми ги намалиха. Писах им и получих имеил да им кажа кой магазин и да кача касова бележка. Направих го и ми се обадиха, че е станало объркване и ще ми върнат разликата. Няма да отида до Лили само за 2лв, но е важен жеста.
Долче, нокти чупя, ако счупя лак ще умра. 🙂
И на мен не ми намалиха лаковете, масово си прибират разликата в джоба касиерките! Imp Утре ще снимам какво купих.

# 173
  • София
Касиерките нищо не прибират в джоба си! Софтуера им е скапан.

# 174
+1 за софтуера им. Според мен. Нали на касовите бележки си излиза кой лак за колко лв са го продали... Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 14:55 от dolce miele

# 175
  • София
Долче, нали и аз споделих за таксуването когато закупих моите лакове и как няколко пъти касиерката говори с някой по телефона да оправи нещата. Служителката ми е близка и сподели, че на всяка промоция е така.
Тези няколко дни не съм купувала лакове. Blush

# 176
Тези няколко дни не съм купувала лакове. Blush
Ха ха ха Joy Постижение за лакохолик Stuck Out Tongue Winking Eye

# 177
За тези, които си слагат от водните стикери, бихте ли ми обяснили стъпка по стъпка как се борави. Купих си днес 2 вида, понеже с печата не успях да се науча, а ми се иска да имам рисунка и аз. Може и на лични, ако смятате, че няма да е полезно тук. Благодаря.

# 178
Лакирам се както обичайно. Слагам бързосъхнещ топ. Като "дръпне" действам с ваденките. Ваденката потапям за малко в хладка вода, като преди това съм отстранила прозрачното фолио. Когато с приплъзване ваденката започне да се отделя, топвам пръста във водата (това позволява ваденката да се намества, ако е нужно), взимам ваденката с пинсета за маникюр (с извит остър връх- супер удобна) или дори с прозрачен силиконов печат и слагам на нокътя. Ако има излишно, почиствам с лакочистител (ако е повече и с ножичка/нокторезачка; ако е съвсем малки, може да се изпили малко с пила на връхчетата). Притискам лекичко, за да се уверя, че ваденката е залепнала добре. Изчаквам да изсъхне водата, бързо става. Слагам пак от топ лака. Това е. По-лесно е отколкото изглежда от написаното Laughing По принцип, предпочитам да изрязвам ваденките за цял нокът максимално близо до формата на ноктите, при по-малките това не е нужно. На карточето пише да се суши и със сешоар ваденката, но те съхнат толкова бързо, че най-много да си размажа всички нокти докато вадя големия сешоар (съхранявам го в кутията му). Joy
Да спомена, че Мамето ми даде идеята за поставяне на ваденки със силиконов печат и наистина и така е много удобно и лесно и виждаш къде поставяш ваденките. Sunglasses
П. С. Има различни видове описани като "стикери". Аз си бях купила едни които наистина си бяха стикери, нямаха нужда от вода, нямаше възможност за корекции- защото залепваха веднага силно та където ги поставя, а и при съхнене засъхваха с релефен ефект дори и след топ лака. Много трудно с отлепваха от картончето и нямаха прозрачно фолио отгоре. Друго картонче, абсолютно подобно на вид, но с други картинки, се оказа, че е с водни ваденки, а аз ръчках и свивах листчето и се чудех защо стикери не се отделя... Grinning
П. С. 2. Абсурд е да се справя с лепнещите стикери без пинсетата за маникюр! С водните ваденки може и с печат, дори и с клечки за зъби (макар да е трудно)...

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 15:58 от dolce miele

# 179
Бенчита....боцна ме🤗🤗🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт