Лакове за нокти - 149

• 37 297
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Зеленото може би е перлено, но другите не ми изглеждат така. Твърде контрастни са точиците, за да са перлени. Не зная, а кофтито е, че не се намират снимки из нета Grinning

# 361
  • София
В Елитис има ли голям избор от минитата на BEL?

# 362
В Елитис има ли голям избор от минитата на BEL?
Поне при нас не беше твърде голям.

# 363
  • София
Всички сте страхотни. Влюбих се в тренд ит ъп и сега ще го търся.
Аз съм с едно опи, но сигурно довечера ще се наложи да го сменям, че при мен траят около 12ч.
Лакирах се в движение и не съм чистила нищо.

P. S. За сайта от Англия: първоначално не сложих линк, че можеше да ми изтрият поста. Като стигнах до компютър успях да го скрия.

# 364
Ето тук не виждам Бел мини номер 216 да е с точици...Снимката е на съфорумка, мисля, че е Пупси:

Леле, какви дълги нокти съм имала... Smile
Скрит текст:

Миленка, страхотен цвят! Cupid Хамелеон ли е?

# 365
Преди да мина с топ. Така ме е яд, че изобщо минах с него.. налепиха ми се разни влакна..пробвах да махна едно и стана дупка на палеца ми 😀

И без декорация

# 366
  • София
Долче, не е хамелеон. Снимах го на ярко слънце, за да хвана шимъра, но не успях Simple Smile

# 367
Момичета, става опасно! 😁 Днес излезнах за два часа... и се прибрах с 4 лака! Без изобщо да трябваше да влизам в козметика.  До нас строят Лили и направо не ми се мисли... 🙃🤣

# 368
  • София
Момичета, става опасно! 😁 Днес излезнах за два часа... и се прибрах с 4 лака! Без изобщо да трябваше да влизам в козметика.  До нас строят Лили и направо не ми се мисли... 🙃🤣

Това е само началото. Simple Smile Всички лакохолички сме минали по този път.
При мен лаковете отдавна спрях да ги броя... Имам две препълнени кутии от ботуши, а вече се заформя трета кутия. От втората кутия 2/3 от лаковете дори не съм ги отворила..

# 369
Момичета, става опасно! 😁 Днес излезнах за два часа... и се прибрах с 4 лака! Без изобщо да трябваше да влизам в козметика.  До нас строят Лили и направо не ми се мисли... 🙃🤣
Оххх...от 4 лака съм имала/имам/ЩЕ имам 3 броя Joy
Скрит текст:
Този третия лак- Бруклин (май беше номер 02 Thinking ) го имах още от времето когато имах под 10 лака и с голямо прискърбие го изхвърлих преди години /беше станал на "дъвка"/...Много го харесвах. От Габрини Брилиант гледах точно този розовия и съм се зарекла да се върна за (почти) всички цветове (не знам как се удържах само с червен и тъмно син Laughing , бях награбила и лилав, и розов, но ги върнах....засега Stuck Out Tongue Winking Eye )...Габрини Брилиант са страхотна серия всъщност. А зеления Перфект го показах наскоро... Grinning

# 370
Тези двата на Бруклин Heart Eyes
Леа ще споделиш ли от кой магазин са? Или да кажете къде се намират по кои магазини. Аз имам един много стар на Блуклин и не съм виждала никъде техни, а много ги харесвах.

# 371
В малки магазинчета и май имаше и в Елитис...всъщност, в Ивис имаше със сигурност- оттам си взех онзи ден финия сребрист брокат (шишенце за резерва, че много го харесвам този нежен брокат, а първото доста съм го използвала).

# 372
Днес ми се наложи да ходя до Илиянци и там съвсем случайно се напъхах в едно магазинче. Имаше много лакове Бруклин. Лошото е, че не харесах само тези двата 😁. Ще видя как съхнат и ако ми харесат май ще се връщам за още 🤣
Аз едва започвам да пълня втора кутия... значи мога да се поотпусна 😁

# 373
Ха ха, съвсем случайно в магазинчето, а? Joy Как можа да ти се изпречи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 374
https://Само се отбивам да кажа, че в сайта на ГР -   Golden shop, има щуро намаление. Dizzy Face Има лакове за стотинки. А в тази красота направо се влюбих:

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 21:56 от Atamagaokashii

Общи условия

Активация на акаунт