Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 084
  • 795
  •   1
Отговори
# 645
Нямам определен координатор. Познавам Шефкие от 3г, с останалите се запознах преди 2 сед,но въпреки това като съм им писала винаги отговарят. На всички пиша по Вайбър. Отговарят ми винаги в рамките на няколко часа.

Другият вариант е да си направите в Мемориал, но трябва да отидете рано сутринта към 8:30, за да ви е готов до обяд и на прегледа да ви го дадат. Цената там е 175 лири на човек. По-удобно е в лири да плащате, ще ви излезе по-евтино.

На влизане в Турция не искат ли пак тест.

Как ви върви комуникацията с Мемориал - от седмица се опитвам да уточня как да си запазим час и нищо смислено не ми отговарят. Доста съм разочарован. Днес даже ми писаха, че са се чули с мен, а никой не ми е звънял. Лека полека губя търпение и ще ходим май в Бахчеджи, а си бяхме харесали Мемориал.
С кого говорите ние сме с шефкие ,но трудно намира.време да ни пише все пак са постоянно и хора .
Или пък и пишете емейл ако сте с нея или по вайбър

# 646
Deona,  не съм запозната с тази процедура (затова питам)

Защо на вас ви е правено ПРП след като имате фоликули?
Цитат
След ПРП имах по-малко извадени яйцеклетки... От 23-30 от други стимулации, 16 как ви се вижда...

Останала съм с впечатление ( от писаното в темата), че тази процедура е за ИЯР

Да, при мен, за сега, има количество, за качество правихме ПРП... Но, и да има ефект, той едва ли е веднага... Нас ни оставиха 6м, след ПРП да правим опити сами и не само нас. Времето съвпадна и със затворените граници... Рекламираха, че някой жени забременявали през този период, естествено... За наше съжаление, ние не забременяхме Simple Smile, е, мъж ми почти - с коремче напред Wink ...

Та ПРП е и за качество... Аз се сдобих с киста фолекулярна, първа засечена при мен, още на следващия месец, която "изяде" 2 месеца от опитите...

# 647
Относно комуникацията с Мемориал - направете си група с всички координатори във Вайбър. По мое време се редуваха и тъй като не знаех кога коя координаторка почива - с групата знаех, че винаги тази, която е на работа ще отговори на въпроса ми. Когато това не се случваше - просто им звънях на вайбър, за да ги подсетя.

# 648
Относно комуникацията с Мемориал - направете си група с всички координатори във Вайбър. По мое време се редуваха и тъй като не знаех кога коя координаторка почива - с групата знаех, че винаги тази, която е на работа ще отговори на въпроса ми. Когато това не се случваше - просто им звънях на вайбър, за да ги подсетя.

Може ли номера и имена на другите

# 649
Здравейте! Тези, които имат опит с Турмед,  могат ли да споделят колко е оскъпяването на процедурите и подписвате ли нещо  като договор с тях където пише цената на услугите им? Реално освен записване на часове и комуникация с координаторките, правят ли друго?
Колко излиза една процедура, ако се следите там през цялото време, от стартиране на стимулацията до трансфера? Не намирам цени на официалния сайт на болницата.

# 650
На 1-ва страница ги има: Координатори за български пациенти:
    Елис Мустафа +905446506972
    Анил +905493178476
    Шефкие +905493146967 не знам до колко са актуални като имена, но телефоните са едни и същи. Относно Турмед - ние ползвахме техните услуги и сме много доволни. Комуникацията и с тях, и с координаторите беше перфектна. От Турмед са ми отговаряли и съветвали на всякакви въпроси много бързо и адекватно. По мое време(лятото на 2020) не са ни таксували допълнително. Мемориал им плащат за доведени пациенти.Най-добре е да се свържете с тях и да ги попитате за всичко. Изключително коректни хора са и големи професионалисти!

# 651
Здравейте, искам да попитам някой бил ли е в хотел Urban близо до Мемориал е, има ли паркинг? П

# 652
На 1-ва страница ги има: Координатори за български пациенти:
    Елис Мустафа +905446506972
    Анил +905493178476
    Шефкие +905493146967 не знам до колко са актуални като имена, но телефоните са едни и същи. Относно Турмед - ние ползвахме техните услуги и сме много доволни. Комуникацията и с тях, и с координаторите беше перфектна. От Турмед са ми отговаряли и съветвали на всякакви въпроси много бързо и адекватно. По мое време(лятото на 2020) не са ни таксували допълнително. Мемориал им плащат за доведени пациенти.Най-добре е да се свържете с тях и да ги попитате за всичко. Изключително коректни хора са и големи професионалисти!

За мен Турмед  предлагат Бахчеджи и Мемориал и Аджибасем Маслак защотъ вероятно комисионните им от там са по добри .Като попитате за друга клиника със специалисти по ин витро , едва ли не не били добри.Освен това в разговорите си са нагли.

# 653
С мен бяха мили от Турмед, но аз реших сама да си организирам всичко , като прочетох тук информацията. От коментари на жените си избрах клиниката. Но реално само с Мемориал съм говорила. Като звъннете на кординаторите - те изпращат емайл с информация и цени. Може да сравните после - кой какво предлага.
Познати са били с Турмед , но в Бахчеджи - бяха доволни.

# 654
Аз съм супер благодарна на Турмед. Благодарение на тях имам здраво и доносено бебе. Те ме насочиха към конкретни изследвания и лекари тук в БГ, преди поредния ми опит. Никога не са били нагли в разговорите си с мен, а обратното, но вече съм писала по-горе...

# 655
Аз  съм доволна от Медикал Карадж!

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 15:19 от Karamia300

# 656
Някой пътувал ли е вече със сертификат за ваксинация до Турция? Признават ли ваксинация и сертификат от всички ваксини?

Питам, защото имам възможност утре да се ваксинираме с Янсен и да сме в Турция към края на месеца.

# 657
Някой пътувал ли е вече със сертификат за ваксинация до Турция? Признават ли ваксинация и сертификат от всички ваксини?

Питам, защото имам възможност утре да се ваксинираме с Янсен и да сме в Турция към края на месеца.

Проверете добре !Мисля че признават Пфайзер и Синовак.

# 658

В някоя от групите четох , че за Янсен , тъй като е еднократна дозата, искат 4 седмици след иглата, а не 2 както е за 2-дозовите. Иначе си признават сертификати за ваксини, няма проблем.

# 659
Най- добре се обадете във Външно министерство.Лично аз преди около 2 седмици получих информация, че признават само определени ваксини.Но дали и към момента е така трябва да се провери.

Общи условия

Активация на акаунт