Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 107
  • 795
  •   1
Отговори
# 630
Защо не попитате координаторите и да ви ги направят в Мемориал. По наши сметки ( пробвахме различки варианти) беше с карта в лири.

# 631
Пср теста важи 72 часа, а антигенния само 48.
Питайте на телефоните на ситуационния център дали ще можете със същия pcr да влезете.
https://mfa.bg/bg/covid19map

За плащането аз плащах с карта Виза, специално си избрах банка без такси на пос терминал в Турция. Курса беше по-изгоден от този на бюрата, и бях спокоина, че не нося много пари кеш.

# 632
[/b]
Тази щуротия трябва да е в Аджибадем Маслак... Плазмотерапия на тестисите и на нас след несупешен опит ни я препоръчаха... Не знаем какво е точно... Ами, сигурно, като женската плазмотерапия на яйчници... Обработена кръв - плазма, се инжектира в тестисите... Като подмладяване...

Здравей, защо да не опитат с този метод.В случая може да помогне вместо да се прибягва към донорска сперма.

Да, защо не... Винаги правим нещо, с надежда... Хубаво е да се сподели опит, но... Лично ние, каквито и експерименти да направихме, с недоказани или спорни методи, ефект при нас нямаше - ПРП яйчници, ПИД на ембриони... Както казват някои момичета - за експерименти, пари не давам... Ние дадохме. ... Аз правих ПРП на яйчници и не усетихме ефект, дори обратен - кисти.. ПРП на яйчници, не е доказан метод, че подобрява нещата... д-р Карликая от Бахчеджи, това каза... Отидохме в Аджибадем, въпреки това... Но...
И все пак, надеждата крепи всички ни и ако това се смята, че може да даде ефект и се говори за донор.... Тук не може ли да помогне извличане на материал от тестиса, директно, без тази процедура...
Никоя процедура не дава 100% успеваемост. Дори от клиниката ясно и открито си казват процентите на положителни резултати при ПРП и по спомен бяха доста под 50%. Това не означава, че методите са "недоказани и спорни", защото конкретно ПРП е процедура, която се прилага от години за най-различни части на човешкото тяло и е с доказан ефект при много от тях. Карлъкая както ги отричаше така и изведнъж почнаха и в Бахчеджи да ги прилагат....Когато конвенционалните методи не са дали ефект аз лично за себе си бих пробвала иновациите вместо да се отказвам или да дълбая пак и пак по вече отъпкания път. При нас комбинацията от ПРП и хормон на растежа даде страхотни резултати. Искрено съжалявам, че при вас не са, но не бих се изказвала така крайно пред двойка, за която това може да е разковничето и да отричам методите. При някои хора и инвитрото не дава ефект, но това не означава, че другите не трябва да пробват.

Къде видяхте крайно изказване?!

Вижда се, че споделям опит. И, че за тези нови методи, изръсихме не малко пари. И точно ние сме инвестирали в тях... Хормон на разтежа, ако съдя по реакцията на организма ми, при стимулация - цялата се подух, като никоя друга, а имах 4 преди това....

Така че, действително всеки реагира различно на тези методи...
След ПРП имах по-малко извадени яйцеклетки... От 23-30 от други стимулации, 16 как ви се вижда...

Все пак трябва да се знае, че не са панацея, защото се тръгва с особено голяма кошница...
И, за което се сещам, възрастта е от голямо значение... Аз съм в по-голяма репродуктивна възраст и не съм скрила годините си...

# 633
Защо не попитате координаторите и да ви ги направят в Мемориал. По наши сметки ( пробвахме различки варианти) беше с карта в лири.
За връщането в болницата да ни направят антиген ли.Гледах в Нониви пср е 100.лв

# 634
Deona,  не съм запозната с тази процедура (затова питам)

Защо на вас ви е правено ПРП след като имате фоликули?
Цитат
След ПРП имах по-малко извадени яйцеклетки... От 23-30 от други стимулации, 16 как ви се вижда...

Останала съм с впечатление ( от писаното в темата), че тази процедура е за ИЯР

# 635
Момичета, тези, коита са в Мемориал - какво ви дават да пиете за главоболие след трансфер. На мен ми казаха Парацетамол, но той не ми помага??

# 636
Здравейте, момичета!
Седмица след овулацията започнах поставянето на инжекции Gonapeptyl. От болницата ми казаха да ги спра след като ми дойде цикълът. Аз си ги бия сутрин около 8, но сега си мисля, че ако ми дойде наобед и трябва на следващия ден да сме в Турция и да пускаме хормони, тази блокираща инжекция дали няма да окаже влияние на изследванията. Доколкото знам трябва да се бият по едно и също време, така че не мога да променя сега времето на поставяне на инжекцията.
Извинявам се за глупавия въпрос! Първо инвитро.... първа стимулация, пълна мъгла и всякакви притеснения и за най-малкото!
Хубав ден на всички! 🍀

# 637
Информация относно тестовете и по специално ПСР ние правихме в Синево в Истанбул и цената беше 250тл на човек/ тази цена беше на 20 май/. Теста го направихме в 12:00 часа и резултата си взехме в 17:00 часа. Може да се плати с карта или в брой. Теста важи 72 часа от пробовземането, което го пише на листа с резултата от лабораторията.

# 638
Единият вариант е да си направите ПСР от тук. Така ще можете да се приберете със същия тест. Другият вариант е да си направите в Мемориал, но трябва да отидете рано сутринта към 8:30, за да ви е готов до обяд и на прегледа да ви го дадат. Цената там е 175 лири на човек. По-удобно е в лири да плащате, ще ви излезе по-евтино.

Здравейте ние на 13 ти вечерта , ще тръгваме на 14 имаме преглед в 13.30,но въпроса е в събота най-късно ще си направим антигенни  тестове,но той ще важи до понеделник сутрин за връщане от къде може да си направим в Мемориал ще ходим.Също  не знам с евро или лира да отидем кое е по-добрия вариант.
Благодаря ви 💗💗💗

# 639
Другият вариант е да си направите в Мемориал, но трябва да отидете рано сутринта към 8:30, за да ви е готов до обяд и на прегледа да ви го дадат. Цената там е 175 лири на човек. По-удобно е в лири да плащате, ще ви излезе по-евтино.

На влизане в Турция не искат ли пак тест.

Как ви върви комуникацията с Мемориал - от седмица се опитвам да уточня как да си запазим час и нищо смислено не ми отговарят. Доста съм разочарован. Днес даже ми писаха, че са се чули с мен, а никой не ми е звънял. Лека полека губя търпение и ще ходим май в Бахчеджи, а си бяхме харесали Мемориал.

# 640
Искат на влизане в Турция. За това написах,че единият вариант е да си направите от тук ПСР, който да важи и на влизане и на излизане. Т.е ако го направите в събота сутринта,ще важи до вторник сутрин.
Никога не съм имала проблем със свързването с Мемориал. Сега като имат и повече координатори още по-бързо стават нещата. Пиша им винаги на Вайбър, на всеки координатор по отделно и който може отговаря. Обикновенно винаги всички отговарят, просто по различно време.

quote author=Kpe10 link=topic=1313726.msg42981545#msg42981545 date=1623348703]
Другият вариант е да си направите в Мемориал, но трябва да отидете рано сутринта към 8:30, за да ви е готов до обяд и на прегледа да ви го дадат. Цената там е 175 лири на човек. По-удобно е в лири да плащате, ще ви излезе по-евтино.

Как ви върви комуникацията с Мемориал - от седмица се опитвам да уточня как да си запазим час и нищо смислено не ми отговарят. Доста съм разочарован. Днес даже ми писаха, че са се чули с мен, а никой не ми е звънял. Лека полека губя търпение и ще ходим май в Бахчеджи, а си бяхме харесали Мемориал.
[/quote]

# 641
[/b]
Тази щуротия трябва да е в Аджибадем Маслак... Плазмотерапия на тестисите и на нас след несупешен опит ни я препоръчаха... Не знаем какво е точно... Ами, сигурно, като женската плазмотерапия на яйчници... Обработена кръв - плазма, се инжектира в тестисите... Като подмладяване...

Здравей, защо да не опитат с този метод.В случая може да помогне вместо да се прибягва към донорска сперма.

Да, защо не... Винаги правим нещо, с надежда... Хубаво е да се сподели опит, но... Лично ние, каквито и експерименти да направихме, с недоказани или спорни методи, ефект при нас нямаше - ПРП яйчници, ПИД на ембриони... Както казват някои момичета - за експерименти, пари не давам... Ние дадохме. ... Аз правих ПРП на яйчници и не усетихме ефект, дори обратен - кисти.. ПРП на яйчници, не е доказан метод, че подобрява нещата... д-р Карликая от Бахчеджи, това каза... Отидохме в Аджибадем, въпреки това... Но...
И все пак, надеждата крепи всички ни и ако това се смята, че може да даде ефект и се говори за донор.... Тук не може ли да помогне извличане на материал от тестиса, директно, без тази процедура...
Никоя процедура не дава 100% успеваемост. Дори от клиниката ясно и открито си казват процентите на положителни резултати при ПРП и по спомен бяха доста под 50%. Това не означава, че методите са "недоказани и спорни", защото конкретно ПРП е процедура, която се прилага от години за най-различни части на човешкото тяло и е с доказан ефект при много от тях. Карлъкая както ги отричаше така и изведнъж почнаха и в Бахчеджи да ги прилагат....Когато конвенционалните методи не са дали ефект аз лично за себе си бих пробвала иновациите вместо да се отказвам или да дълбая пак и пак по вече отъпкания път. При нас комбинацията от ПРП и хормон на растежа даде страхотни резултати. Искрено съжалявам, че при вас не са, но не бих се изказвала така крайно пред двойка, за която това може да е разковничето и да отричам методите. При някои хора и инвитрото не дава ефект, но това не означава, че другите не трябва да пробват.

Бахчеджи не са правили и микрочип, нямало нужда, ИМСИ бил най - добрия метод.
Сега ако се не лъжа са започнали да правят и микрочип. Яд ме е, че доста хора са подлъгани  по този начин.

# 642
Искат на влизане в Турция. За това написах,че единият вариант е да си направите от тук ПСР, който да важи и на влизане и на излизане. Т.е ако го направите в събота сутринта,ще важи до вторник сутрин.
Никога не съм имала проблем със свързването с Мемориал. Сега като имат и повече координатори още по-бързо стават нещата. Пиша им винаги на Вайбър, на всеки координатор по отделно и който може отговаря. Обикновенно винаги всички отговарят, просто по различно време.

quote author=Kpe10 link=topic=1313726.msg42981545#msg42981545 date=1623348703]

[/quote]Аз не съм доволна от комуникацията си с Мемориал. Звънях няколко пъти за час, после чаках няколко дни да ми върнат отговор,  въобще...

# 643

С кого говорите ние сме с шефкие ,но трудно намира.време да ни пише все пак са постоянно и хора .
Или пък и пишете емейл ако сте с нея или по вайбър

# 644
Здравейте, прекрасни. Тези които вече са напреднали можете ли да споделите дали сте правили пренатални тестове между 9-11 седмица?

Общи условия

Активация на акаунт