Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 098
  • 795
  •   1
Отговори
# 615
Тази щуротия трябва да е в Аджибадем Маслак... Плазмотерапия на тестисите и на нас след несупешен опит ни я препоръчаха... Не знаем какво е точно... Ами, сигурно, като женската плазмотерапия на яйчници... Обработена кръв - плазма, се инжектира в тестисите... Като подмладяване...

Здравей, защо да не опитат с този метод.В случая може да помогне вместо да се прибягва към донорска сперма.

# 616
до колкото знам предпочитат снимката да се прави след цикъл за да се изключи възможността да сте бременна по време на манипулацията. Ако такава възможност няма, тогава не пречи. Моята примерно беше в деня след пункцията.

Така e Redberry. Пропуснах да напиша, че ме предупреди да използваме презерватив.
За кое става въпрос

# 617
Здравейте, искам да попитам дали знаете от къде мога да си набавим Прогестан (прогестерон) ампули? От Мемориал ми казаха за някаква група, но няма ефект за сега. Дали може да се намери в Бг или трябва да си поръчаме на някой от Турция? Благодаря предварително Simple Smile

# 618
Зададох същия въпрос преди 1-2- страници. В България няма и не може да се намери. Момиче от тук
Iv@nov@, много ти благодаря отново, имаше останали 4 ампули и ми ги подари за начало, но продължавам да търся. От една сръбска аптека ми обещаха, но мисля че няма да ми изпратят, темата за лекарствата също явно не е опция, още чакам отговор и от там. Ако искаш, пиши на лични да обменяме информация.

# 619
Някои пътуваха до Одрин за лекарства. Евентуално да говорите с Турмед за съдействие с аптеката, защото и рецепта нямате , а може да трябва да се поръчат и предварително, ако не са налични .

# 620
Тази щуротия трябва да е в Аджибадем Маслак... Плазмотерапия на тестисите и на нас след несупешен опит ни я препоръчаха... Не знаем какво е точно... Ами, сигурно, като женската плазмотерапия на яйчници... Обработена кръв - плазма, се инжектира в тестисите... Като подмладяване...

Здравей, защо да не опитат с този метод.В случая може да помогне вместо да се прибягва към донорска сперма.

Да, защо не... Винаги правим нещо, с надежда... Хубаво е да се сподели опит, но... Лично ние, каквито и експерименти да направихме, с недоказани или спорни методи, ефект при нас нямаше - ПРП яйчници, ПИД на ембриони... Както казват някои момичета - за експерименти, пари не давам... Ние дадохме. ... Аз правих ПРП на яйчници и не усетихме ефект, дори обратен - кисти.. ПРП на яйчници, не е доказан метод, че подобрява нещата... д-р Карликая от Бахчеджи, това каза... Отидохме в Аджибадем, въпреки това... Но...
И все пак, надеждата крепи всички ни и ако това се смята, че може да даде ефект и се говори за донор.... Тук не може ли да помогне извличане на материал от тестиса, директно, без тази процедура...

# 621

Да, защо не... Винаги правим нещо, с надежда... Хубаво е да се сподели опит, но... Лично ние, каквито и експерименти да направихме, с недоказани или спорни методи, ефект при нас нямаше - ПРП яйчници, ПИД на ембриони... Както казват някои момичета - за експерименти, пари не давам... Ние дадохме. ... Аз правих ПРП на яйчници и не усетихме ефект, дори обратен - кисти.. ПРП на яйчници, не е доказан метод, че подобрява нещата... д-р Карликая от Бахчеджи, това каза... Отидохме в Аджибадем, въпреки това... Но...
И все пак, надеждата крепи всички ни и ако това се смята, че може да даде ефект и се говори за донор.... Тук не може ли да помогне извличане на материал от тестиса, директно, без тази процедура...

В България извличаха чрез ТЕСЕ, но не откриха сперматозоиди. Именно за това професора е предложил да се направи плазмотерапия с прием на добавки и витамини, след което ще се прецени как ще се действа - дали ще открият сперматозоиди, или не.

# 622

В България извличаха чрез ТЕСЕ, но не откриха сперматозоиди. Именно за това професора е предложил да се направи плазмотерапия с прием на добавки и витамини, след което ще се прецени как ще се действа - дали ще открият сперматозоиди, или не.

Да, вероятно не при всеки има добър ефект от тези терапии , но при други може да има.При порожение, че друг вариант няма аз и мъжа ми бихме се подложили.Друг е и финансовия въпрос.

Може ли да ми препопъчате друга ин витро клиника освен традиционните.Обърнах се към Турмед за мнение все едно бяха ощипани.Тия не били ок,, другите не знам какво.Те предлагат "най- добрата "  Бахчеджи.А и Аджибадем и Мемориал , макар че за мен те са доста по добпи от първата. Та така, други клиники с две думи няма.🤭

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 17:16 от Karamia300

# 623
~Artemis~, явно искате само лекарства да си купите от Турция, така ли?
Ако е така не очаквайте да ви ги продадат на цените, които  ви казаха жените.

По какъв начин можем да си поискаме/възползваме отстъпка?

# 624
Аз предполагам ,че за тези които са с рецепти от Турция или от близка клиника ,може да се договаря цена .
Но това са мои предположения…момичетата които са пазарували ще знаят по добре.
Но за мен и цените обявени в интернет са повече от добри

# 625
Кре 10,
навремето в аптека Идил до Мемориал правеха отстъпка за пациентите на Мемориал.
Предполагам и други аптеки в близост до клиниките правят подобни отстъпки.
Ние пък искахме да купим 7-8 кутии Кринон, мъжът ми обиколи няколко аптеки и успя да договори още по-изгодна цена от тази на Идил. Пазарлъка върви много и като видят, че сте ин-витро пациенти още по-склонни са за отстъпки.

# 626
[/b]

Никоя процедура не дава 100% успеваемост. Дори от клиниката ясно и открито си казват процентите на положителни резултати при ПРП и по спомен бяха доста под 50%. Това не означава, че методите са "недоказани и спорни", защото конкретно ПРП е процедура, която се прилага от години за най-различни части на човешкото тяло и е с доказан ефект при много от тях. Карлъкая както ги отричаше така и изведнъж почнаха и в Бахчеджи да ги прилагат....Когато конвенционалните методи не са дали ефект аз лично за себе си бих пробвала иновациите вместо да се отказвам или да дълбая пак и пак по вече отъпкания път. При нас комбинацията от ПРП и хормон на растежа даде страхотни резултати. Искрено съжалявам, че при вас не са, но не бих се изказвала така крайно пред двойка, за която това може да е разковничето и да отричам методите. При някои хора и инвитрото не дава ефект, но това не означава, че другите не трябва да пробват.

# 627
При нас също хормона на растежа в Аджъбадем даде резултат - от 2 антрални на 7 следващата процедура. Никак не беше щуротия за мен, а консерватизма в Бахчеджи не видях да дава резултати за заплетени случаи - напротив, даже за някои пациенти лечението му доведе до донорска яйцеклетка.

# 628
~Artemis~, явно искате само лекарства да си купите от Турция, така ли?
Ако е така не очаквайте да ви ги продадат на цените, които  ви казаха жените.

По какъв начин можем да си поискаме/възползваме отстъпка?
До Мемориал има 2 аптеки. Те ни казваха да ходим в Идил , че има отстъпка. Като видят рецептите, направо ни ги смятаха и после ни показваха цена с отстъпка. В другата аптека срещу входа на болницата цената беше повече.
Аз накрая реших да не купувам Гонал , мислих , че няма да ми трябва . И се оказа ,че в неделя трябва да купя. По- малко аптеки работят в неделя , трябваше да го поръчат и да се върна по-късно и в крайна сметка платих доста повече от цената в Идил.
За тези лекарства , които са си по-скоро за инвитро ,според мен дори ги няма в повечето аптеки. Сигурно в по-големи или такива близо до болници.
Също като купувах по-големи количества , за да си имам тук , нямаха толкова много прогестерон и чакахме до следобед , за да им доставят. Поне за един ден става. Не трябва да уцелвате техни празници и почивни дни. 
А  може би е хубаво да пишат, кой какви лекарства е купувал без рецепта , защото за някои към рецептата ни искаха и паспорта .

# 629
Здравейте ние на 13 ти вечерта , ще тръгваме на 14 имаме преглед в 13.30,но въпроса е в събота най-късно ще си направим антигенни  тестове,но той ще важи до понеделник сутрин за връщане от къде може да си направим в Мемориал ще ходим.Също  не знам с евро или лира да отидем кое е по-добрия вариант.
Благодаря ви 💗💗💗

Общи условия

Активация на акаунт