Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 077
  • 795
  •   1
Отговори
# 675
Аз имам същия проблем. Казаха да слагам 3 поредни дни всеки ден Прогестан ампули,след което пак да мина на всеки 3ти ден. Обаче при мен спря след 4 дни без да ги слагам.

Момичета, нормално ли е Кринон гел да излиза много тъмно кафяво? Нямам кървене, но това тъмното ме притеснява.

# 676
Момичета, нормално ли е Кринон гел да излиза много тъмно кафяво? Нямам кървене, но това тъмното ме притеснява.

Мисля че е нормално при мен от 1 седмица излиза жълто зелено, премесено с черно, но нямам кървене.

# 677
Здравейте!Ние имаме едно инвитро в България-неуспешно.След това с моя съпруг решихме да пробваме в Турция.През месец октомври миналата година бяхме на преглед при др Емре Тургут.Останахме много впечатлени от доктора.През април месец заминахме за стимулация.Бяхме притеснени,защото преди да заминем разбрахме,че вече работи в друг кабинет и с друг координатор.Но притесненията ни бяха напълно неоснователни,защото новия кабинет на др Тургут е близо до стария,а Хафизе е много мила-за всичко ми съдейства и беше до мен❤Стимулацията ми беше лека.Бяхме за около 12 дни в Истанбул.Трансферът ни беше на 31.05.Резултатът видяхме на 11.06.Първия ми положителен тест след четири години опити…Ако някой се интересува от цени на лекарства,нощувки и някакви други въпроси свързани с инвитрото-ще се радвам да бъда полезна.
Здравейте, страхотна развръзка. Радвам се за вас. И аз съм доволна от комуникацията с Хафизе, ние сме при др Карликая. Наистина разликата е от Земята до небето като начин на работа, професионализъм, нагласа и спокойствие. Бъдете здрави 😇😉

P.S Наистина са по-натоварени, но не знам коя клиника тук в Истанбул не е.

# 678
Аз имам същия проблем. Казаха да слагам 3 поредни дни всеки ден Прогестан ампули,след което пак да мина на всеки 3ти ден. Обаче при мен спря след 4 дни без да ги слагам.

А защо прогестан през няколко дни ? Той се усвоява за 24 часа , мисля че е така...
За Кринона и аз съм имала - кафеникаво към черно топчета , става така , може би и като се задържи повече.

# 679
Разказвала съм нашата история няколко пъти в желанието си да дам максимално информация и да съм полезна.
Сега пиша, за да споделя, че нашето Мемориалско чудо е вече в прегръдките ни! Минавайки през цялата несигурност, всички трудности и особености на бременността ми, не мога да не отбележа, че цял живот ще съм благодарна на всички от Мемориал и Турмед, които бяха неотлъчно до нас до 5-ти месец на бременността и помогнаха страшно много!

Пожелавам на всяка една от вас сили, кураж и доза късмет! Всичко това си струва!

# 680
Не знам,така са ми изписани ампулите, на всеки 3ти ден! Аз даже се чудя за какво са ми изобщо, при положение, че при предната ми бременност бях на 1 кринон на ден и нищо повече. Но ми отговориха, че това бил новия протокол..

А защо прогестан през няколко дни ? Той се усвоява за 24 часа , мисля че е така...
За Кринона и аз съм имала - кафеникаво към черно топчета , става така , може би и като се задържи повече.

# 681
Лорина,честито чудо! Да расте здраво и само с усмивки да ви дарява ♥
Момичета,някоя да е правила лапаро в Турция за премахване на тръби 😢

# 682
Момичета, помощ. Изтича Кринона в тъмно кафяв цвят. Писах на кординаторите нищо не отговориха. Слагам си сутрин и вечер по 1,а с Лутинус беше 2х2тб.много съм притеснена при вас случвало ли се е

# 683
нормално е да е черен дори .Всякакви цветове може да в

# 684
През 3 дена си поставям прогестерон амп и за това ме питаха.
нормално е да е черен дори .Всякакви цветове може да в

# 685
Разказвала съм нашата история няколко пъти в желанието си да дам максимално информация и да съм полезна.
Сега пиша, за да споделя, че нашето Мемориалско чудо е вече в прегръдките ни! Минавайки през цялата несигурност, всички трудности и особености на бременността ми, не мога да не отбележа, че цял живот ще съм благодарна на всички от Мемориал и Турмед, които бяха неотлъчно до нас до 5-ти месец на бременността и помогнаха страшно много!

Пожелавам на всяка една от вас сили, кураж и доза късмет! Всичко това си струва!

Много, много да сте здрави всички, да има много усмивки и щастие в живото на това малко чудо!!! ☺🍀❤

# 686

Аз вчера ходих казаха ми обърнати тръби не са към яйчниците .
Казаха че ще направим ин витро първо ако не стане тогава лапароскопия -много не и разбирам какво е

# 687

Казаха че ще направим ин витро първо ако не стане тогава лапароскопия -много не и разбирам какво е
😳 как така не са обърнати към яйчниците-та те свързват яйчниците с матката. В коя болница е това? Сега разбрах цената в Аджъбадем Маслак за лапаро и съм втрещена-около 7500 лв.
При мен са проходими,но имало малко течност,която МОЖЕ да е токсична и предлагат да ги запушат 😰
Ако се наложи да я/ги махам явно ще е в Бг ☹

# 688

😳 как така не са обърнати към яйчниците-та те свързват яйчниците с матката. В коя болница е това? Сега разбрах цената в Аджъбадем Маслак за лапаро и съм втрещена-около 7500 лв.
При мен са проходими,но имало малко течност,която МОЖЕ да е токсична и предлагат да ги запушат 😰
Ако се наложи да я/ги махам явно ще е в Бг ☹

Имало сраствания  и за това станало така от цветната снимка това видяха.
Казаха че не е проблем след време ще правим тая лапароскопия да ги видят с сигурност

# 689
Момичета,имали сред вас някои хетерозиготен носител на Фактор 5 Лайден?
Можете ли да ми кажете,каква терапия се прилага?

Общи условия

Активация на акаунт