Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 056
  • 795
  •   1
Отговори
# 720
е и аз това и казах

# 721
Няма накова нещо като дежурни лекари по време на празници, а другите да почиват и тези дежурните само да отбиват номера. Всички работят! Това не са посредствените печалбарски клиники в България. Нищо от това което е в България, няма да видите в турска клиника.

Да, може би не се изразих правилно.Не дежурни, а работещи и не всички работят на Байрам празник. Има и такива които са в отпуск.

# 722
те не са в отпуск заради Байрам все пак са лекари . Имам чувството че говорите за БГ а не за Турция !Но ако случайно някой лекар си е взел отпуска в крайна сметка просто питате дали лекаря ви е в отпуска . Пък и те би следвало да ви предупредят ако случайно имате някаква процедура точно тогава

# 723
Здравейте момичета! В Мемориал с упойка ли правят пункциите, колко време след процедурата оставате в болницата, вливат ли  някакви банки, кога си тръгвате от болницата? Моля да споделите за самата пункция как протича и след нея.

# 724
Пункцията е с пълна упойка. Много бърза процедура, май не беше  повече от 15 мин.  Все едно мигнах и в следващия момент доктора каза колко са извадени. Връщат ви в стаята в която се подготвяте преди процедурата, стоите 2 часа там, проверява ви сестрата и след това докторката, ако всичко е наред, не ви боли и т.н.  си тръгвате.  Моята беше по обяд и даже ни донесоха обяд и за двамата.

Здравейте момичета! В Мемориал с упойка ли правят пункциите, колко време след процедурата оставате в болницата, вливат ли  някакви банки, кога си тръгвате от болницата? Моля да споделите за самата пункция как протича и след нея.

# 725
Дами да ви попитам за цени на хистероскопия, замразяване на ембриони, ембриоскоп в Мемориал?

# 726
Пункцията е с пълна упойка. Много бърза процедура, май не беше  повече от 15 мин.  Все едно мигнах и в следващия момент доктора каза колко са извадени. Връщат ви в стаята в която се подготвяте преди процедурата, стоите 2 часа там, проверява ви сестрата и след това докторката, ако всичко е наред, не ви боли и т.н.  си тръгвате.  Моята беше по обяд и даже ни донесоха обяд и за двамата.

А сама ли сте в стаята? Мъжът ви там ли ви чака по време на процедурата? Искат ли някаква предварителна подготовка преди процедурата?

# 727
Подготовката е че се слага предната вечер стопираща инжекция, в точно определен час който ще ви напишат. Трябва да се спази на 100% при мен беше в 23:20 например. След полунощ се спира прием на храна и напитки.  Трябва за процедурата да сте без грим, парфюм, лак за нокти и без да сте се къпала с душ гел.  Първо съпруга дава материал, след това Ви качват в стаята да се преоблечете и се изчаква малко там. Mъжът Ви чака в стаята по време на процедурата. То даже не е стая ами цял апартамент 5* Simple Smile Носите със себе си паспортите и бялата карта която Ви дават в болницата.

[/quote]
А сама ли сте в стаята? Мъжът ви там ли ви чака по време на процедурата? Искат ли някаква предварителна подготовка преди процедурата?
[/quote]

# 728
Момичета,  някоя от вас да е на лечение в Клиника на Аджибадем Фулия?

# 729
Kurban Bayram е от 19.07.21г. до 23.07.21г.

# 730
Момичета, какво пиете след пункция при болки? Мислех, че мога да издържа, но вече направо този стомах и яйчниците..- не се трае. 👀😁

# 731
Не ви ли предписаха обезболяващо? По принцип не трябва да имате силни болки.

# 732
Ами точно след пункцията ме питаха, но мен чак толко не ме боля. Имаше си някаква болка, но беше търпима. Но сега вечерта нещо вече почна много да изгаднява. Пих си антибиотика и но-шпа пих, че знам не е проблем. И доста вода пия, че така ми казаха и това е.

# 733
Ами точно след пункцията ме питаха, но мен чак толко не ме боля. Имаше си някаква болка, но беше търпима. Но сега вечерта нещо вече почна много да изгаднява. Пих си антибиотика и но-шпа пих, че знам не е проблем. И доста вода пия, че така ми казаха и това е.
Ако имате повечко извадени яйцеклетки е нормално да имате малко болка. Мен ме болеше докато бях в болницата, казах им и освен системата ми удариха една инжекция. След това ми отмина и имах съвсем леки неразположения. Като се има предвид, че на мен ми извадиха 46 фоликула.

# 734
Ако имате повечко извадени яйцеклетки е нормално да имате малко болка. Мен ме болеше докато бях в болницата, казах им и освен системата ми удариха една инжекция. След това ми отмина и имах съвсем леки неразположения. Като се има предвид, че на мен ми извадиха 46 фоликула.
Еми явно тази вечер ще е зор, пих само но шпа, но така като гледам никаква файда. Аз тогава отказах толкоз болка нямаше. Явно е възможно упойката да пуска още и знам ли вече 🙏🏻🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт