Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 066
  • 795
  •   1
Отговори
# 705
вижда се вижда се , просто не знам от кьде си но ако си в София или в хубав клиника .

# 706
Също така е добре да се избягват гозби с дафинов лист по време на бременост.  Това е билка, която в миналото се е ползвала за предизвикване на аборт, а често се среща като подправка в готвенето. Разбира се всичко зависи от дозата, но лично аз реших да я избягвам.

# 707
аз имах зацапване, което премина в сериозно кървене два дена по- късно. Изкара ми акъла... Беше в 5та седмица. Казаха ми да взимам дуфастон и след няколко дена изцяло изчезна. Спокойно, знам колко е трудно, но при инвитро по- често имало кървене. Стискам палци!

# 708
Момичета,нормално ли е ТСХ да е лекооо завишено 3.32,преди съм го изследвала няколко пъти и никога не е бил повече от 2.5.
Възможно ли е да се дължи на стимулацията през януари и трансфера през март.
Минаха 2 месеца от както съм "чиста" и не съм пила никакви хормони.

# 709
Момичета,нормално ли е ТСХ да е лекооо завишено 3.32,преди съм го изследвала няколко пъти и никога не е бил повече от 2.5.
Може да мърда от всичко .. ако скоро си боледувала. Но и 2.5 не е ок . Проследи го след 1-2 месеца пак , зависи кога правиш опити . И , ако си около 2.5 може би е по-добре да го смъкнеш или при пол.тест ходи  на лекар.
Ако ходиш на лекар сега е добре и ехография да ти направи.

# 710
Преди година бях го изследвала и беше 1.8,преди инвитрото ходих в Мемориал и Бахчечи на преглед,беше 2.5 и ми казаха,че е добре.
Скоро след рутинен преглед се установи,че имам 3 кисти на ЩЖ Frowning1 За сега ми казват,че не са опасни и просто трябва да ги проследявам,но сега това ТСХ ме притесни.В петък ще отида ендокринолога да ги погледне.
Може да мърда от всичко .. ако скоро си боледувала. Но и 2.5 не е ок . Проследи го след 1-2 месеца пак , зависи кога правиш опити . И , ако си около 2.5 може би е по-добре да го смъкнеш или при пол.тест ходи  на лекар.
Ако ходиш на лекар сега е добре и ехография да ти направи.

# 711
Здравейте,

Със съпруга ми имаме много сериозен генетичен проблем и искам да говоря с някого в Мемориал. Видях, че имат инстаграм профил и им писах съобщение. Това ли е начинът да се свържа с тях? Има ли онлайн консултация или трябва да отидем до Истанбул? Искам да поговорим за цени на инвитро с ПИД, ще ми дадат ли информация на такава консултация? Мога ли да видя в сайта им цени или някоя от вас да ми даде ориентировъчна информация?

# 712
Пишете по вайбър на координаторите, ще Ви дадат необходимата информация.

Координатори за български пациенти:
    Елис Мустафа +905446506972
    Шефкие +905493146967

На 1ва страница на темата ще намерите основната информация за болницата.

Здравейте,

Със съпруга ми имаме много сериозен генетичен проблем и искам да говоря с някого в Мемориал. Видях, че имат инстаграм профил и им писах съобщение. Това ли е начинът да се свържа с тях? Има ли онлайн консултация или трябва да отидем до Истанбул? Искам да поговорим за цени на инвитро с ПИД, ще ми дадат ли информация на такава консултация? Мога ли да видя в сайта им цени или някоя от вас да ми даде ориентировъчна информация?

# 713
Здравейте,

По назад по темите може да откриете подобно случаи. Зависи какво е при вас, но ако се търси определен ген е по-различно от ПИД - оскъпява се процедурата и малко повече време отнема. Наричаха го “сетъп” май.

Qwerty , ако си от София препоръчвам ти Начев. На мен с ехограф ми видя проблем при нормални хормони. Иначе е добре да следиш с ехограф кистите . ТСХ може да мърда от болест, стимулации, стрес , от смяна на времето. Нали знаеш , че при пол. тест пускаш ТСХ и тогава, ако има проблем ще включат хапчета . Важно е през втори месец на брем. да е ок ТСХ , че тогава има повече нужда от него и е важно за бебето. Гледа се и Фт4 и Фт3 - трябва да са по към горна граница.

# 714
Момичета юли и август ли е  Байрям празник в Турция?Питам защото има вероятност повечето от лекарите да почиват?

# 715
кактще почиват лекарите Simple Smile те работят и на нова година и на всички турски празници . Това да нее като в БГ има празници и лекарите са почивка

# 716
Здравейте!Ние имаме едно инвитро в България-неуспешно.След това с моя съпруг решихме да пробваме в Турция.През месец октомври миналата година бяхме на преглед при др Емре Тургут.Останахме много впечатлени от доктора.През април месец заминахме за стимулация.Бяхме притеснени,защото преди да заминем разбрахме,че вече работи в друг кабинет и с друг координатор.Но притесненията ни бяха напълно неоснователни,защото новия кабинет на др Тургут е близо до стария,а Хафизе е много мила-за всичко ми съдейства и беше до мен❤Стимулацията ми беше лека.Бяхме за около 12 дни в Истанбул.Трансферът ни беше на 31.05.Резултатът видяхме на 11.06.Първия ми положителен тест след четири години опити…Ако някой се интересува от цени на лекарства,нощувки и някакви други въпроси свързани с инвитрото-ще се радвам да бъда полезна.

Честито! Heart Много се радвам за вас!
Тъй като и аз сега тръгвам по този път и не съм запозната с цялата процедура, ще ви помоля ако може да ми дадете повече информация - запазване на час, престой в Турция - колко време, нощувки, прегледи, цени, всичко ще ми бъде от полза. Ако ви е удобно може и на лични.

# 717
кактще почиват лекарите Simple Smile те работят и на нова година и на всички турски празници . Това да нее като в БГ има празници и лекарите са почивка

Бочинка, питам за да знам кога има вероятност моя лекар да не бъде на работа!Иначе вероятно има дежурни!

# 718
Питайте си направо в клиниката , в Мемориал не работят например дежурни и никой си няма лекар , там те обслужва този който е на смяна .Мисля че ако не сте от мемориал е по добре да си питате направо клиниката , дали и кога вашия лекар ще почива ако почива

# 719
Няма накова нещо като дежурни лекари по време на празници, а другите да почиват и тези дежурните само да отбиват номера. Всички работят! Това не са посредствените печалбарски клиники в България. Нищо от това което е в България, няма да видите в турска клиника.

Общи условия

Активация на акаунт