Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 144
  • 795
  •   1
Отговори
# 525
Barabar и ние процедираме като Aria. На първи ден на МЦ пускам кръв и АГ преглед, пращам резултатите на координаторите и чакам да кажат дали ще ходим. Ако кажат, че са ок резултатите, на следващия ден сутринта правим PCR тестовете и вечерта пътуваме. На 3-ти ден сме в Мемориал на преглед и стартиране на стимулацията.
За квартири гледаме докато сме на път и запазваме чак след прегледа в болницата. Ние запазваме през Airbnb.

# 526
Моя цикъл беше много нередовен. Използвах тестове за овулация за да определя кога ще е първия ден на цикъла и да планирам отпуска. Е, пак се разминах ден-два с плановете си, но поне не беше със седмици.
Имах резервация през букинг за хотел за първия ден, с опция да се откаже до деня на настаняване без такса. Ами отказах я и като получих потвърждение от клиниката направих нова, пак за една нощ. На място после плащахме за останалите нощувки.

# 527
Аз на 1ви ден от цикъла се свързах с координаторката, записа ми час и на 3ти ден от цикъла бяхме в клиниката (Бахчеджи). Хотел не съм си запазвала, защото още същия ден се върнахме в България. Започнахме стимулация, показаха ми как да си прилагам дозите и ми записаха час за контролния преглед, който беше след 5 дни. Вече след като дойдохме за контолния преглед си запазихме хотел за около 1 седмица, с опция да удължим резервацията, ако се удължи престоят ни.

# 528
А за първоначален преглед как си организирате престоя? Нужни ли са два дни или е възможно да се случи без преспиване?

# 529
[[b[/b][/b]quote author=Kpe10 link=topic=1313726.msg42915053#msg42915053 date=1622296524]
А за първоначален преглед как си организирате престоя? Нужни ли са два дни или е възможно да се случи без преспиване?
[/quote]

Ние имахме ЦС в 9часа сутринта, 13:30 консултацията и в 15:00 час при андролог и преценихме, че ще е най-добре да си резервираме хотел. Тръгнахме вечерта и за лош късмет на ротационен принцип на границата ни накараха колата да мине през скенер и ни мотаха 2 часа... ако вие нямате толкова часове от сутринта до следобед може да не е толкова изморително. Ние бяхме размазани.

# 530
За първоначален преглед ние пътувахме с автобус през нощта, беше лято и имаше много трафик на границата, чакахме с часове там, но стигнахме поне час преди прегледа ни в ранния следобяд. Не се наложи да правим цветна снимка, мъжо даде материал за спермограма и до 16:30 часа бяхме приключили. Поразходихме се малко, напазарихме си разни неща и още същата вечер се качихме на автобус за България. Поспахме си в автобуса и нямам спомен да е било изморително.
Сега се сетих, че моя приятелка пътуваха с екскурзия за първия си преглед, просто си взеха екскурзия петък, събота и неделя от някоя агенция и запазиха преледа за петък. Така излиза доста изгодно.

# 531
Дали има някое момиче в момента в Истанбул?

# 532
Здравейте момичета. Кога ви беше първия преглед след положителен резултат?

# 533
в 7ма седмица (6+1, тогава ми казаха от клиниката е истанбул да го направя). Но на ехографа на лекаря ми не можеше да се види пулс като хората и ме викна седмица по- късно отново. Ако лекарят ви е с добра апаратура би трябвало да можете да видите пулс горе- долу по това време. Стискам палци и успех!!!

# 534
Точно 3 седмици след 1 вия тест

# 535
2 седмици след теста т.е 6г.с

# 536
А дотогава изледвахте ли чхг или не

# 537
Аз изследвах на 10ти и 12ти ден по искане на турците. Пуснах си и едно на 14ти ден по мое желание, след това не съм.

А дотогава изледвахте ли чхг или не

# 538
Аз не съм чакаша лично до тогава когато те ми казаха да отида , след 1 вото чхг отидох след 7 дена да видя сакчето  и точката , после след седмица да видя дали всичко е как трябва и след оде седмица там ща техния дето си искат те . Имам 3 аборта и не ми се чакаша толкова

# 539
И аз мисля, че няма да издържа толкова. От сега не се побира в кожата си. Колкото повече чета се тревожи. Гледам извънматочни и какво ли не още.
Аз не съм чакаша лично до тогава когато те ми казаха да отида , след 1 вото чхг отидох след 7 дена да видя сакчето  и точката , после след седмица да видя дали всичко е как трябва и след оде седмица там ща техния дето си искат те . Имам 3 аборта и не ми се чакаша толкова

Общи условия

Активация на акаунт