Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 011
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Косата ми, въпреки дългогодишното третиране, е жива, гъста и красива.

Моята също. Може и късмет/ ген да е, не зная. Но и аз много ѝ  "бая".

# 121
Агент, разгледах снимките ти в Инстаграм. Прекрасни нокти имаш. И цветове Heart
Благодаря ти, Магни Simple Smile
Акаунтът се поддържа за да мога всеки път като грабна спонтанно поредния лак да погледна и да се убедя със собствените си очи, че има ако не 100%, то поне 90% идентичен. Много почнах да се повтарям!

Скоро ще станат 20 години, откакто се боядисвам, а съм на 44.
Решението при мен е боядисване на всеки 3 седмици макс. С кичури, без кичури, корените са ми ужасно бели, а косата ми расте доволно бързо, че друга опция просто няма.
Идентична мизерия е и при мен, допълнително утежнена от факта че косата ми, въпреки, че беше изключително гъста, е с много фин и тънък косъм и всякакви осветлявания и разказват играта. 2018 кичури 2019 сваляне на боя до докараха до състояние на чиста слама и ми беше нужна 1 година и ежемесечно (само) изрязване, за да сваля почти 30 см от сламата и да я докарам до прилично, живо и блестящо състояние. Каква колекция от проф. продукти се получи в резултата на горното упражнение ме е срам да опиша, но цялото ми семейството има шампоани, балсами, маски, ампули, етц. за 3 год напред!

# 122
  • София
Ей, мацки, изпуснах ви!
Днес навъртях километраж от сутринта и сега ме болят краката.
Моята коса сте я виждали. Вече имам много бели коси, та ги замазвам с тъмно русо.
Боядисвам се от 20 годишна, като съм имала периоди и с естествен цвят - кестенява.
Стилът ми на обличане се влияе от работата ми, която пак си е в мой стил /преподаване/. Общо взето, малко по-кежуъл.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 16:18 от Rockstar

# 123
И аз вея естествено руса пирга,харесвам си цвета много ,минуса е ,че се лишавам от експерименти в посока цвят.Но пък съм сменила много прически ,беше дълга доста и викам,ще я изтрая още някой месец .Като стана до кръста,отидох и я отрязах на каре.Дарих 60см коса,за перука.После смених доста дължини и форми.
Три пъти съм била на кичури-червени,черни о руси ,не се впечатлих.Бързо падаше боята,не знам защо,русото пък се късаше ужасно.

# 124
Жените в рода ми побеляват късно и в това отношение съм наследила добри гени. Боядисвам се за разнообразие и блясък. Започнах на 15, с патладжанено лилаво на Лореал Кастинг Grinning Grinning Grinning
Винаги съм мислела, че с напредване на годините ще започна да се изсветлявам, а стана точно обратното. Естественият ми цвят е на ниво 5-ца, а сега косата ми е черна. Доста години бях червенокоса, после станах блондинка. С лешниково и кестеняво не се харесвам особено. Не очаквах, че тъмната коса така ще ме освежава и няма да ме състарява. Понякога ми се иска да променя, да разнообразя, но май няма какво.
Вече няма сила, която да ме накара доброволно да си скъся косата над раменете.

# 125
Покрай тоя локдаун не мога да отида на фризьор! Не понасям когато косата ми по- дълга от раменете Joy. Вчера я хванах цялата, вдигнах я на горе и отрязах 4 пръста.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 00:11 от G.Savova

# 126
  • Русе
Нямате изчитане! Докато ви настигна, сменихте няколко теми.
Като се замислих, аз май освен орхидеите, като още няколко дами, други хобита нямам. От орхидеите искам от всички по много и все нещо ми харесва.
За чанта се бях замислила наскоро, че трябва нещо ново да си избера, но не знам все още какво искам. Последните две години изкарах с три кожени чанти  от Тунис и е време да сменя.
Естествена брюнетка съм, минах през руси кичури и от години съм блондинка. Понякога за кратко ми минават разни мисли да я потъмня малко косата, но бързо отшумяват. Не съм кой знае колко побеляла, боядисвам само корените на около месец. Във фризьорския салон, който посещавам се грижат добре за косата ми, гъста е и изглежда здрава.

# 127
Аз си поръчах чанта и очила.
Скрит текст:

Чантата очевидно ще я нося от спалнята до кухнята, а очилата - на терасата. 😒

# 128
Гледат ли ви се тоалети и съчетаемост на жълто (и пастелните цветове, с които ще залеят магазините този сезон - уф, аз лично хич не се харесвам с такива, ще спестя пари!)

# 129
Агент, благодаря за линка. Не ми отива жълто,  ще спестя и аз като теб, но пък е удоволствие да слушам тази дама. Руският ми е слабост и редовно гледам/слушам разни неща.

# 130
  • София
И аз не обичам много, но ще се пробвам.
Засега съм си купила лилава и жълта тениска, нататък може да се осмеля за някое сако и панталон, дънки.

# 131
Точно днес мислих как ще съчетая бежова жилетка с бозавия си фейс.Жълто страшно много харесвам,но то заедно с горчицата и бежовото,не е сред цветовете които работят в моя полза .Но след като вече имам въпросната жилетка,май червена блуза под нея,или синя ще е добре.

# 132
Много ми харесва в съчетанието с бордо този бананов пастел, после с виолета и накрая с черното, другото ми е твърде шарено. А тези шалове, пончо, както ги нарича тя, хич не се връзват, развалят целия силует на хубавото палто. Този цвят банана жълто съм си го набелязала за следващия ремонт на кухнята. Simple Smile

# 133
Агент, благодаря за линка. Не ми отива жълто,  ще спестя и аз като теб, но пък е удоволствие да слушам тази дама. Руският ми е слабост и редовно гледам/слушам разни неща.
Taka кажи, G&B - специално за теб ще залея темата с рускоговорящи инфлуенсъри Simple Smile)))
И аз съм фен! А и от каката има какво да се научи!

Ето още едно актуално и полезно:

Пастелно жълто не е баш моето, макар, че по-ярко или по-скоро дори горчично жълто не е чак толкова зле върху мен. Жълтеещата ми кожа и пастелите са брутално яка циганска комбинация Grinning

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 16:09 от Agent Provocateur

# 134
  • В полите на Пирин планина
А на мен, ако е жълто, до лицето, ми подхожда само много бледо, пастелно жълто. Другите нюанси ме правят, като болна.

Общи условия

Активация на акаунт