Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 051
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
А на мен, ако е жълто, до лицето, ми подхожда само много бледо, пастелно жълто. Другите нюанси ме правят, като болна.
Защото ти си много нежна и светла!

# 136
  • София
Редовно я следя Елена, но жълтият е единствения цвят, който никога не бих сложила.
Нямам нито една жълта дреха в гардероба си и няма да се обзаведа с такава, независимо колко е модерен.

# 137
  • В градината...
На мен всички тези цветове много ми допадат и отиват. Дори и показаното жълто. А жълто не нося и не ми отива. Тези меки тонове обаче, да.

# 138
  • пустинята Гоби
Изобщо не знам кои цветове ми отиват, грам не мога да преценя за себе си. Ако е на друг човек веднага ми прави впечатление, ама на мен - тц. Нося си каквото ми хареса и си въобразявам, че това е моето, ха ха.

# 139
Indidex, а и другите вече заредиха дрехи в жълто, синьо, розово. Много свежо и пролетно.
Така да харесах един жълт панталон в Зара - и кройката и цвета и добре ми стоеше. Имаше и сако към него. Почудих се него или синия и те взеха, че свършиха.

# 140
Тъкмо гледам за нещо жълто (не точно, но да кажем като основен тон) като горна част и за нещо петролено синьо/зелено, като долна част, които да съчетавам. Засега (онлайн) нищо не ме грабва.

# 141
Гледат ли ви се тоалети и съчетаемост на жълто

Не само ми се гледат, а и ми се носят!

Току що поръчах тази пола. Sunglasses

# 142
От Gang ли е полата?Обувките и косата на модела са ми познати.
Имат много хубави неща

# 143
Аз обичам жълто, но рязко го згърбих последните години за сметка на розовото. Може и да се върна ако си харесам нещо. Всъщност съм си харесала хм един аксесоар, но засега съм във фаза искам. Ако го получа ще се похваля. Simple Smile

# 144
От Gang ли е полата?Обувките и косата на модела са ми познати.
Имат много хубави неща

Да, от там.

# 145
Ооо, другата ми несподелена любов - розовото. Но още не мога да се престраша да го въведа в гардероба. Само си ги гледам отдалеч и въздишам.

# 146
Жълто, особено в светли нюанси, е един от любимите ми. В момента имам суичър и тениска в този цвят. Не съм очарована, че ще стане модерен  и банален, дано не ми омръзне.

# 147
  • Велико Търново
Мерси, Агент за споделеното!
Като казахте жълто и да съм по темата.

# 148
Хубава жена, откъдето и да го погледнеш! Страхотна си, Сиска! 💐

# 149
Полата е страхотна, но на мен ми изтекоха очите по горната част! Харесвам жълто, отива ми във всичките си нюанси, но не го нося. Напоследък обаче ми се прииска нещо в пастелно жълто.

Общи условия

Активация на акаунт