Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 054
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Siska, ако съм те чула, така де, прочела да пишеш нещо за визията ти - супер си!
Жълтото, абе не е за мен тази работа. С този жълт подтон на лицето. Просто не става. Тази зима ми се приноси горчичено и се осмелих, ама... пак не ми е ок.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 07:50 от Harpalike

# 151
  • В градината...
От горчица до горчица има голяма разлика се оказа. Точно тази много ти отива.

# 152
И двете сте прелестни просто!

# 153
  • София
Мерси, Агент за споделеното!
Като казахте жълто и да съм по темата.
Страхотна, както винаги! Бях убедена, че си ми в приятелите, пратих ти покана.

# 154
  • Sofia
Агентче,  в отговор на въпроса ти трябва да те зарина с комплименти,  та накратко на  такава личност биха подхождали есктравагантни аромати от ниш къщи.

По отношение на жълтото, разполагам само с това и емпирично установих колко си отива с цвят на  тъмна презряла вишна.

# 155
  • София
Май се завръща колор блокът. Обаче мен ме е страх да го нося. Предпочитам цвят + неутрален /бял, сив, бежов/.
Ама може и да изкукам напролет, кой знае.

# 156
  • София
Много смелост се иска за колор блок, а и усет. И много дрехи, също. Аз желанието за много и ярки цветове си го задоволявам с Desigual. Другите гледам да за по-базови като цветове, обожавам сиво. По едно време имах 5-6 сиви пуловера и в 3-4 други цветове. Сега съм на вълна бежово, което никога досега не съм харесвала, смятах, че не ми отива.
Имам горчица рокля, клош панталон и солей пола, много си ги харесвам, но и трите са обличани по веднъж само. Капризен цвят е, някак не посягам първосигнално към него.
Само на роклята намерих снимка:

# 157
Клеми, страхотно! Шик и артистично. Супер си!

# 158
Дами, някоя от вас има ли от бельото на кака ви Николета Лозанова? Заглеждам го от известно време, но някак не се престрашавам предимно заради размерите на сутиените, които са С, М, Л. Харесват ми моделите, че има с дебели презрамки .Харесала съм това
https://nlforyou.bg/products/dark-green-triangle-bra-thong

# 159
  • София
Клеми, страхотно ти се е получило! Хем е леко палаво, хем не е прекалено.

От колор блок комбинациите много харесвам цикламено и червено. Тичам понякога с наситено розови шорти и сигнално оранжева тениска, ама то неона на бегачите никой не го брои за скандален.

# 160
Ох стара любов ми е жълтото. За мен са по подходящи по - скоро версиите на неаполитанско жълто. Не ми е останало време да изгледам видеоматериалите, но днес се издокарах в пастелна гама Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 00:39 от pep_si

# 161
Пепси, много добре ти се е получило, доколкото може да се види.
Абе, как успяваш винаги да си смалиш снимчиците до пощенска марка? Ееее, отпусни още малко! Stuck Out Tongue
От живата ни среща те помня по-скоро с къса коса - или помня грешно, или е минало ужасно много време!

Сиска Heart Eyes

# 162

Barbabeau, от много време се опитвам да си пусна косата по - дълга. Иначе обикновено беше малко под раменете, но последната година доста съм намалила посещенията при фризьор и тя расте необезпокоявано. Обаче трябва пак да я намаля малко че са ми отъняли връхчетата.

# 163
Ох стара любов ми е жълтото. За мен са по подходящи по - скоро версиите на неаполитанско жълто.
Ох, точно такъв цвят мини чанта си поръчах вчера и нямам идея как ще я нося, защото този цвят не е присъствал в гардероба ми досега, но така се влюбих, толкова ми е слънчев Yellow Heart Като дойде ще я мисля и ще питам за съвети тук Smile На първо време я виждам с дънки, бели кецове и тениска...
ето я

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 16:03 от Elanor

# 164
  • София
Страхотна е чантата. Аз имам един панталон в петролен синьо--зелено и така би му паснала.

Общи условия

Активация на акаунт