Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 005
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Light Beam, с тия сини очи така омагьосваш хората, че едва ли някой забелязва белите ти косми!

Започнах да побелявам на 25 г. Боядисвам се на 3 седмици - с тъмна коса съм и много личи.

# 106
Лайт Бийм, много нежна жена си. Чаровница. Simple Smile

Имам от 2-3 години няколко бели косъма, които са си оформили приятна компания от цял кичур точно на средния път последната година. Обаче, аз лееекинко ги лайфхаквам като заметна косата на страничен път и грам не се виждат. Ако искам да се пусна по среден път, ползвам спрейовете на Лореал – много са ми удобни, като сух шампоан са и добре покриват, имат моите нюанси тъмно русо. Боядисвам се по-скоро от каприз 1 до 2 пъти годишно, за да сменя нюанса на косата. И да похваля, че съм много доволна от
Скрит текст:

# 107
Не знам колко съм побеляла, защото се боядисвам редовно (само при фризьор, не мога сама). Със сигурност е доста, при мен е и генетично.
Сега обаче малко изоставам, защото искам да се боядисам в сиво и още не мога да се реша. Даже не съм говорила с фризьорката си още, защото тя е малко...хм... консервативна и сигурно ще ме изгони от салона 😆

# 108
  • София
Днес си боядисах косата. Сместих цвят патладжан с 1/2 лилава. Мислех, че ще стана мноооги лилава, ама не. Има лек лилав оттенък. Доволна съм от резултата. Simple Smile

# 109
  • В полите на Пирин планина
Аз се боядисвам от преди 4-5 години. Сега съм на 46. Боядисвам се сама в цвят, близък до естествения ми, така, че да не се налага по-често от веднъж на месеца да се занимавам с това.

# 110
  • София
Бях приготвила една боя в така модерния цвят Silver. Гледах много снимки и реших, че много състарява. Затова се върнах към любимия патладжан. Една лилава боя бях купила преди време, не знам защо и реших да да ги смеся.

# 111
От години ползвам растителна боя в цвят близък до естественият ми. От една страна оцветява, от друга подхранва.

# 112
  • Велико Търново
Боядисвам се от 13 годишна-майка ми как ме е търпяла, значи близо 30 години вече.Нямам бели коси, но кестенявата ми коса  е скучна.
Боядисвам се в салон на около 35 дни-приятно ми е да ходя, работят само мъже, ходя винаги първа и така избягвам наплива, боя, подстригване и сешоар ми е около 70 минути.

Лайт, прекрасна си!
Босилка, боята на Фито всичките ни клиентки я харесват много.

# 113
  • Mediterraneo
Намерих си три!!! бели косъма! Та по въпроса, какво правите при първи такива (освен, че ги отскубнах). Кичури? Направо съм потресена в момента.

Пробвай с перо Simple Smile

И аз си мислех, че нямам бели косми, ама като се подстригах много късо, по слепоочията ми лъснаха сивеещи участъци. Боядисвам се от ученичка, с някакви почивки, така че избщо не ми е драма.

# 114
  • Велико Търново
Аз със сигурност нямам, защото всеки път фризьорите щателно гледат и децата проверяват, петна и бели коси са единствените неща, които нямам...бюст също, но бръчки, излишни килограми, пори, целулит, стрии всичко имам.

# 115
  • София
Light, не си боядисвай косата! Приказен естествен цвят! Текстурата на боядисаната коса се променя, животът й се изсмуква. Не си заслужава да я пипаш за няколко косъмчета. И никога няма да докараш изкуствения цвят като естествения ти.

# 116
Аз се боядисвам вече повече от 30 години, рано започнах да побелявам, наследствено е, баща ми на 30 години беше побелял. Косата ми, въпреки дългогодишното третиране, е жива, гъста и красива.

# 117
Аз съм със светла коса по рождение /червенокоса бях като дете, после потъмня леко/. Веднъж само, за около 3 месеца, се боядисах с черна боя /заради едни сини лещи, да видя дали ще ми отива съчетанието/. Колкото и да е странно точно след това, когато се върнах към светлия си цвят, се появиха бели косми. Бях на около 30+/-.
Сега се боядисвам на три седмици мах в тон близък до моя естествен цвят и от време на време кичури.

# 118
  • София
И аз имам няколко, доколкото се виждат изобщо в сравнително светлата коса. Повечето ми познати на нашите години се боядисват, защото са почти побелели.
Аз си правя кичури да съм хубава Wink

И аз. Simple Smile

# 119
  • София
Косата ми, въпреки дългогодишното третиране, е жива, гъста и красива.

Има и късметлийки Simple Smile
Аз определено не съм от тях. От както се боядисвам, независимо какви грижи полагам за нея, косата ми е суха и неприятна на пипане.

Общи условия

Активация на акаунт