Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 062
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • Виена
Като си говорим за ярки и цветни чанти, при мен наличностите отново са сериозни. Но да споделя двете си най-весели и цветни. За жалост ги нося рядко.

# 166
Сиска,Клеми страхотни сте.

# 167
Бомболино, влюбих се във водните кончета 😍

# 168
И аз,но ги набедих на комари  Joy

# 169
  • Велико Търново
Здравейте! Благодаря ви за хубавите думи!
Клемс, още от едно време си те знам- страхотна си❤Преди време като обсъждахме шлифери и тренчове исках да покажа моя най- любим! Естествено, че не е Бърбъри, Макс Мара и т.н.

# 170
Благородно завиждам на всички, които носят тренчове. Много харесвам, но хич не се възприемам с тях. Поне с палтата нямам проблем.

# 171
Щом нямаш проблем с палтата, бе би трябвало да имаш проблем и с тренчовете. Има толкова видове тренчове, че все ще намериш нещо което да ти харесва и да ти ходи.

# 172
  • София
На мен проблемът с тренчовете ми е, че имам 4 кожени якета и две дънкови, няколко жилетки, раздвижени сака, обожавам всичките. И тези кратки преходни сезони, не ми стигат тях да облека, камо ли още една такава дреха.
siska79 Purple Heart

# 173
  • София
Аз обожавам връхни дрехи. Колкото повече - толкова повече. Само дето нещо ме спира да си купя ново зимно яке в намаленията. Ама все се надявам да дойде пролетта!

# 174
На мен проблемът с тренчовете ми е, че имам 4 кожени якета и две дънкови, няколко жилетки, раздвижени сака, обожавам всичките. И тези кратки преходни сезони, не ми стигат тях да облека, камо ли още една такава дреха.
siska79 Purple Heart
Това са различни дрехи, които се носят при различни случаи. Коженото или дънковото яке няма кск да заместят тренча.
Преди и аз носех дънково яке, но с годините вече си мисля, че трябва да го зарежа.

# 175
Аз обожавам връхни дрехи. Колкото повече - толкова повече. Само дето нещо ме спира да си купя ново зимно яке в намаленията. Ама все се надявам да дойде пролетта!
И аз натрупах много връхни дрехи, без да съм го целяла. Имам якенца и всичко за всички сезони, ми-сезони, мини-сезони, за 2 дни годишно Sweat Smile И в крайна сметка нося 2-3 неща.
Пастели обичам по принцип. Но нямам много, да не кажа никак освен вариации на розовко. При това малко го презирам този цвят Smile но така се получи. Иначе мечтая да нося пастел в индиго-синьо-лила нюанси.

# 176
Коя точно незаменима функция има тренча, че не се сещам?

# 177
Мисля че точно ма тебе няма нужда да обяснявам, че има места където не можеш да отидеш облечена с дънково яке Ill

# 178
  • Sofia
Би трябвало да е върху сако/костюм когато е хладно или влажно , но е топло за палто.
Аз нося кожен тренч и в хладни летни  вечери, когато съм с голи крака.

# 179
Виж тренча, според мен, е по-скоро за фасон, отколкото да те стопли. Може да се носи много ограничено между сезоните. Освен ако не живееш на хладно лято. Имах преди години, но не го тача особено. Но ми харесва на други.

Общи условия

Активация на акаунт