Коя е най-подходящата възраст за раждане в съвременния свят?

• 19 835
  • 714
  •   1
Отговори
# 510
Всичко зависи от емоционалната и финансова готовност на партньорите.
За мен основен фактор са финансовите възможности, готовността да преглътнеш егоизма и да се отдадеш изцяло на детето и разбира се чувствата между партньорите.
За мен лично 30+

# 511
На 25 за майката и таткото, стига да не са бавно-развиващи се.

Аз не бях готова за бебета на 25, но това беше защото баща ми едвам ме остави да се развивам сама, да заживях сама чак на 25, но ако се бях пуснала по-рано щях да поискам бебета по-рано
Тоест тия, които имат деца след 35г са “бавно развиващи се”? Отвратителен коментар, който НЯМА МЯСТО ТУК!

# 512
  • София
Тоест - не.

# 513
  • София

Аз не бях готова за бебета на 25, но това беше защото баща ми едвам ме остави да се развивам сама, да заживях сама чак на 25, но ако се бях пуснала по-рано щях да поискам бебета по-рано
Тоест тия, които имат деца след 35г са “бавно развиващи се”? Отвратителен коментар, който НЯМА МЯСТО ТУК!
Не мисля, че изобщо се имаше предвид това. Аз го разбрах така- ако кандидат-родителите са психично здрави, идеалната възраст според авторката да имат деца е 25 г.

# 514
  • France
Психично здрави !? Flushed

# 515
  • София
Да, че ако двама души на тази възраст нямат психологически проблеми, това би била идеалната възраст. Не знам вече как да го обясня. Въобще не мисля, че е искала да каже, че хората, които стават родители на по-късна възраст не са добре или нещо такова.

# 516
  • France
Абе,  те ако са психично болни никоя възраст не е подходяща. Мисля, че имаш предвид "психично зрели"

# 517
Амчи тъй де,ти да не би да не си завела своят мъж на преглед преди да се решите?
Аз като се преместих при мъжът ми ,свекърва ми каза,че той имал болест на главата.Викам си олеле,каква болест,нормален изглежда.То се оказа,че имал пърхут по едно време ....

# 518
  • София
Аз имах предвид това, което написах, защото бавноразвиващи се не го свързвам с психично-зрели. 😀 Ама така го интерпретирах аз, вече какво е имала предвид авторката - не знам- само гадая. 😀

# 519
  • France
Амчи тъй де,ти да не би да не си завела своят мъж на преглед преди да се решите?
Аз като се преместих при мъжът ми ,свекърва ми каза,че той имал болест на главата.Викам си олеле,каква болест,нормален изглежда.То се оказа,че имал пърхут по едно време ....
Пърхут JoyJoyJoy ОууМайГад Joy това като тукашния лаф "Ще водя баба на ветеринар да я бодат". (За ваксината става дума)
Майтапа настрана, много ми се иска да има разрешително за деца, че всякакви луди се възпроизвеждат и правят работа на социалните.

# 520
Скрит текст:

Мисля, че не си разбрала смисъла на написаното. Тя не е написала, че който не стане родител млад, е бавноразвиващ се. А е имала предвид, че ако хората не са бавноразвиващи се (т.е. без проблеми с психиката и развитието), според нея, тази възраст е подходяща за създаване на дете. Двете неща са съвсем различни като смисъл и тълкуване.

# 521
  • София
Леко де, някои много се впрягат.

# 522
# 523
  • По света и у нас
Дотук бяхме със свободата на словото. Според мен този въпрос трябва да се отнесе към истински Гинеколог. Нека, той ви обясни защо 35 годишните правят повече кръвни и други тестове от 34 годишните докато са бременни.

# 524
  • някъде в орбита...
Дотук бяхме със свободата на словото. Според мен този въпрос трябва да се отнесе към истински Гинеколог. Нека, той ви обясни защо 35 годишните правят повече кръвни и други тестове от 34 годишните докато са бременни.
Ще ми е любопитно, щото на 30г правих същите тестове като на 40г. Признавам, на 20+ не помня какво беше...

Общи условия

Активация на акаунт