С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 460
  • 798
  •   1
Отговори
# 585
Хубаво е че аз като изкарах книжка и седнах да карам кола реално за първи път всеки ден , имах приятел ( колега) , който беше бивш инструктор и директно скокнах в дълбоките води. В Aмерикс,кола автоматик и този ми приятел идваше с мен до работа няколко пъти. Толкова спокоен, толкова добре обясняваше, че на 3-4 ден ходих и Св връщах сама вече, без него.
Тук после татко така идваше с мен до работа ама той направо ме подлудяваше- тая дупка защо не съм я заобиколила,оная, тоя канал .
Направо си му казах, че можа вече сама само и само да не ме стресира.
Ей , на, майка заради него казва, че не шофира.
Сега, когато татко го няма и мъжът ми и майка ми друга песен пеят- да бях карал , да мога сега да имам кола да ходя тук и там.
Ами да сте, ама не сте.
Моя мъж изкара теорията и шофирането,само изпитите останаха ( ама това преди 6 години) и така дадохме едни пари за нищо.
Тежи ми много, че не е шофьор ама как да му дудна за това?? Има хора, които не искат да шофират и това е.

# 586
Пийк, рядко, много рядко давам подобни съвети, но при следващ случай, в който се подиграва, бих го свалила от колата.
В движение, нали?

# 587
  • В един копнеж!
Е, значи по темата и аз мога да се оплача от него. Постоянно ми прави забележки, когато аз го карам. Опитва се да ме нагласи по неговия стил на каране. Мерси! При последното такова каране и спречкване, при яда си минах от пета на първа и съответно избуших радиатора. Оттогава не ме е карал да го карам.

# 588
Моят има книжка, ама не шьофира. Аз и книжка нямам, че нещо ме е страх. И представете си как е с две малки деца без кола. Добре поте, че живеем в малък град, но то кола си трабва основно за междуградско. ...

# 589
Но искам друго да ви разкажа, насъбрала съм. Имаме смарт метър за тока, във всеки един момент виждаш колко си изконсумирал. Като пекох козунаците, мина £3, като пера/суша дрехи сме на около £2 на ден. Често го поглежда и се мръщи, но само констатира като и кукувичка на кръгъл час колко съм била изхарчила. Аз плащам тока от години.

На твое място тихо и кротко ще си седна на дивана, ще скръстя ръце и ще започна активно да пестя ток. От печка, от пералня, от миялна, от прахосмукачка... Много ще пестя!
Без значение кой го плаща.

# 590
А моя така иска да карам и аз, ама няма да му се случи. Иначе научил ме е, мога да карам, но нямам книжка.
Няма да задълбавам в критикарството по отношение на шофиране, че е необятна тема при нас. Особена критика отнасят жените и винаги има защо.
Елизабет, каква националност е твоя мрънкалник, че ми стана интересно?

# 591
Моят ме дразни, че не говори.
Постоянно трябва да питам "какво" и да вадя думи с ченгел.
Не бил говорил (споделял) години наред, как сега да станело изведнъж.
А как да имам връзка с човек,  който не говори с мен?!
Rage

# 592
  • София
Витаминче,  и аз не говоря. Мразя да ме разпитват. Заедно съм с Мъжът, защото можем да си мълчим. Ако е твоят, ще се разберете и без приказване.

# 593
  • Lost in a fairytale ...
Оф, моят пък много говори. Понякога се усещам, че с часове аз мълча, а той все намира какво да каже - сякаш мисли на глас. От години съм усвоила способността да слушам, но да не чувам какво говори, че то не се издържа понякога Grinning Забавното е, че ако го питаш - няма такова нещо - аз не млъквам, а той си е мълчаливец...

# 594
  • София
И моят е така понякога. Особено за големите, важни неща. Млъква и това е. Нещо му се върти там, в главата, ама знам ли какво е.

# 595
Витаминче,  и аз не говоря. Мразя да ме разпитват. Заедно съм с Мъжът, защото можем да си мълчим. Ако е твоят, ще се разберете и без приказване.
Ако ще мълчи само, защо ми е?
Да си мълча, мога и сама. Любовта е социално чувство, наред с останалото - тя се споделя и изразява.

# 596
И моят мълчи. Светът да му се срива, няма да разбера. Желязна физиономия. По принцип е много силен характер и това го уважавам в него, но не харесвам, че все го къта в себе си.

# 597
Ооо, ние вече само мълчим. Ако говорим нещо, то е свързано с децата. И доста често е на висок тон или рязко. За това си седим в мълчание

# 598
  • София
И моят мълчи. Светът да му се срива, няма да разбера. Желязна физиономия. По принцип е много силен характер и това го уважавам в него, но не харесвам, че все го къта в себе си.

Е няма пълно щастие. Ако споделяше всеки проблем и се жалваше постоянно, щеше да бъда обявен за слаб и мрънкало. То попринцип е хубаво да има баланс, ама за такива неща е трудно, особене на мъжете. Част от възпитанието им е да се правят на силни.

Иначе аз също мразя като ми мълчат, най-вече по някакви въпроси, които търпят обсъждане и решаване. Ама не, те все едно ще ги коляш. Предполагам лош опит с бивши и затова заобикалят емоционални ситуации, ама то и това не е работа.

# 599
Чета и си мисля каква късметлийка съм. Нито като шофирам ми мърмори, нито е мълчаливец или бъбривец. Което не ми пречи да се спичам когато го возя (бензина му е в кръвта и я противно добър шофьор) или да намирам причини аз да мърморя. Joy Най-често защото е тежка гемия и винаги има основателна причина да отложи нещо за свършване. Но от това вече се оплаках, да не се повтарям.

Общи условия

Активация на акаунт