С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 448
  • 798
  •   1
Отговори
# 570
О, то това със забележките за шофирането си е класика. Не познавам мъж да не го прави.

Моят не го прави. Няма изобщо книжка и изобщо не се вълнува от шофиране на кола. Колата е моя, аз си я карам, аз си я поддържам. Той само се вози.
И моя е така ама за сметка на това не спира да ми се подиграва как не умея да паркирам, как не си преценявам габаритите на колата, как отказвам да шофирам по определени пътища. И най-ме дразни като шофирам и почне да дудне как климатика не духал достатъчно, как това, как онова..

# 571
Пийк, рядко, много рядко давам подобни съвети, но при следващ случай, в който се подиграва, бих го свалила от колата.

# 572
  • Варна
Женското шофиране често е обект на критики. Горката ми майка, със съпруг бивш-инструктор. Цели лекции отнасяше.😅
Peacocklove, твоят е краен и досаден. Кажи му, че по правилник водач не се разсейва и обижда. Или го иронизирай, когато кара.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 00:14 от Viviana91

# 573
  • Sofia
Значи, ето нещо по темата – ако мъжът ми няма книжка, сериозно бих му се дразнила. Grinning Обожавам да шофирам, в 90% от случаите кара моя милост, ама ако ми се налага абсолютно винаги аз да въртя волана, ще ми дойде малко в повече.

# 574
  • София
Пийк, рядко, много рядко давам подобни съвети, но при следващ случай, в който се подиграва, бих го свалила от колата.

Аз съм сваляла един многознайко от колата. Конкретния човек си беше така за всичко, но за шофирането не можах да го изтърпя. Иначе от гаджета такива изпълнения не съм имала. Повечето ме хвалят, особено последния беше бая впечатлен като извъртях една тясна уличка на задна. Имаше и един, дето го беше страх Joy Ама критики не бих търпяла. На шофьор не се месиш, и това всеки що годе годен такъв го знае. Ако смяташ, че задкормилното устройство не го бива, слизаш. С дудняне освен ПТП, друго няма да постигнеш.

# 575
Не малко, много в повече идва. Пазаруване, ърчане из града, ходене по институции ( които са далеч за пешеходно разстояние), анганжимени на далечни разстояния си чака мен. Добре, че за сега детето ходи на градина в района и го води пеш. Зимата,милото трамбова до градината в снега. Съседските деца ги карат дядовците и бащите им, а аз рядко карам в сняг.

# 576

Аз съм сваляла един многознайко от колата.
С дудняне освен ПТП, друго няма да постигнеш.
Аз няма да кажа какво направих на един многознайко, че ще ми отиде репутацията. Точно бях на косъм от ПТП. Словесната агресия не винаги е облечена във викове или подигравки, понякога е предрешена в повтаряне на едно и също около 20-на пъти с неприятен тон.

# 577
Моят не ми прави забележки, когато карам, смята ме за добър шофьор и не следи нещата когато карам. При все, че той е почти в професионална степен шофьор. Но пък не иска да смени голямата и тежка кола, която за градски условия и паркиране е доста по-трудна, за някоя по-маневрена. "Много си е добра колата", вика. Е викам - добра за теб...
Иначе колкото и да обичам шофирането, а и ми се удава и много бързо се научих навремето, все пак признавам, че е повече мъжка територия - доказано е, че мъжкият мозък има по-добра ориентация и преценка на пространството. Затова и откъм паркирания и преценяване на мястото, обратно виждане и т.н. доста по-лесно се справят. Има си изключения разбира се, но в масовия случай е така.

# 578
  • София
Абе да ти кажа, с моя бая сериозен опит из софийските улици, не бих казала, че мъжете са големи виртуози. Много пъти ми се е случвало вече да съм паркирала, а някой хубавец още да се чуди как да заходи. Жените може би са по-притеснителни, ама то и като само им повтарят, че не ги бива, какви да са?

# 579
  • Далечният изток
Точно по темата да се оплача, че заради моя мъж така и не станах шофьор. Имам само книжка, но не мога да карам заради неговото непрекъснато дуднене и нетърпение...
Как като един нормален мъж не каза - аз ще те уча да караш... Не - вряка, вика, и тотално ме отказа да шофирам.

# 580
  • Швейцария
Моят пък не ми дава да си изкарам книжка. Не, че има значение той какво мисли, но според него от мен шофьор няма да стане. Аз пак се записах на курс и той клекна, но и майка ми повтаря същото. Дразнещо е, понеже и те не са се родили научени.

# 581
Пак съм аз. Днес хвърли любимото си яке и излезе с жилетка, най -после. И се цупи, навалял го дъжда и утре пак ще слага шубата.
Но искам друго да ви разкажа, насъбрала съм. Имаме смарт метър за тока, във всеки един момент виждаш колко си изконсумирал. Като пекох козунаците, мина £3, като пера/суша дрехи сме на около £2 на ден. Често го поглежда и се мръщи, но само констатира като и кукувичка на кръгъл час колко съм била изхарчила. Аз плащам тока от години.
Купих му риза и два панталона, ще ходим на сватба лятото, иначе щеше с дънките да ходи. Мери, сумти и мълчи, едно "благодаря" не каза, по подразбиране съм щяла да му купя...

# 582
  • София
Елизабет, не те разбирам. Явно и двамата сте с трески. Аз не бих се дразнила ако мъжът ми си ходи с якето. Негов си е проблемът. От друга страна, това следене на сметки и разходи е направо влудяващо. Няма как да разберем каква е ситуацията. Аз също се ядосвах на оставени лампи. Монтирахме смарт и сега не преследвам домашните да ги гасят.

# 583
А моят постоянно ме кара да съм изкарала книжка. Викам бе човек, не ща да карам, как не разбра?! Ако съм искала, досега сто пъти да съм записала курсовете. Не ща и това е. А и той е един нервак, представям си колко ще вика и кряка, докато шофирам. Да се возя ми е най-добре.

# 584
  • София
Не разбирам защо изкарването на книжка е свързано с партньорът. Това е необходимост и не по-сложно от да научите децата да карат колело.
Имам доверие в мъжа ми, но не искам да завися от него.

Общи условия

Активация на акаунт