С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 450
  • 798
  •   1
Отговори
# 555
Офф, и моят е същия Joy

# 556
Аз затуй спазвах златното правило - никакво готвене преди брака.

Във времена, когато хората живеят понякога десетки години заедно без брак, ще е интересно как става това.

Заменяш брак със съжителство. Ей тъй става това.

# 557
Февруари
Аз: Мило, кажи какви семенца искаш за градината?
ММ: Напръстник!

Март
Аз: Мило, взех ти семенца напръсник!
ММ: Ама защо?! Имаме още толкова много останали от миналата година!
Аз:Rolling Eyes

Април
Аз: Мило, хайде кога ще садим семенцата напръсник
ММ: Още е рано, нека се стопли времето
Аз: Neutral Face

Май
Аз: Не става ли късно да садим напръсника?
ММ: Какъв напръсник, нямаме семенца!
Аз: Е нали ти взех!
ММ: Не помня такова нещо, нямаме тази година семенца, виж, тука няма, и тука няма. Няма!
Аз:Rage 😲😒

Юни (най-вероятно)
ММ: Ех, ако имахме поне един напръстник в градината...
Аз:😱Astonished

# 558
Догодина засят на части в градината до напръстниците Grinning

# 559

Като една приятелка: "Ако още веднъж ми даде акъл как да шофирам - ще го излежа с кеф!" 😅

# 560
Еййй, като стана въпрос за шофиране...
Това е единатяеното нещо, което ме дразни тооолкова много.
Всеки път, когато карам, ми дава акъл за всичко. Редовното е да не натискам спирачккте толкова много, а еди-си-как, за да не ги хабя. И всеки път му обяснявам, че аз така карам и аз така се чуватсвам сигурна. Едва ли ще му хареса да блъсна колата, защото съм се оплела, докато изпълнявам наставления.
И другото - много обича да пипа копчетата на волана, докато карам и да си проверява някакви стойности. Вече директно го плясвам през ръката, ако посегне.

# 561
Избягвам да го возя, но ако това се наложи, го предупреждавам, че има голяма вероятност да го сваля някъде по пътя и да бяга пред колата

# 562
Относно шофирането,изберете си някое по-малко колче и в момента,който пипа колчетата или прави забележки ,забите колата в колчето./личен опит/

# 563
О, то това със забележките за шофирането си е класика. Не познавам мъж да не го прави.

# 564
  • София
Има и такива. Не знам защо още се приема, че шофирането  е мъжка работа. След като  мога да сглобя и ползвам прахосмукачка, кухненски робот и да бутам детска количка, карането на кола ми е някак лесно и приятно.

# 565
  • DE
Моя, броят се на пръстите на едната ръка да ми е казвал нещо докато шофирам аз.
Обаче аз го плюя яко Grin Той е малко калпазанин и понякога нарушава правилата, а аз се дразня Rolling Eyes

# 566

Като една приятелка: "Ако още веднъж ми даде акъл как да шофирам - ще го излежа с кеф!" 😅
Това като във вица:
- Къде е мъжът ти?
- В градината.
- Бях там. Не го видях.
- Трябва да копаеш по-дълбоко.

# 567
  • София
Има и друг виц, който също е тематичен.
Жена пържи яйца, мъжът и връхлита в кухнята и започва да крещи:
- КАКВО ПРАВИШ, НЕ ТОЛКОВА ОЛИО, ЗАЩО СЧУПИ ЯЙЦЕТО, СПРИ! ЩЕ ГО ЗАГОРИШ.
Жената:
-Какво ти става бе, яйца пържа.
Мъжът:
- А, нищо, просто исках да се почувстваш като мен, когато шофирам.

# 568
  • София
О, то това със забележките за шофирането си е класика. Не познавам мъж да не го прави.

Моят не го прави. Няма изобщо книжка и изобщо не се вълнува от шофиране на кола. Колата е моя, аз си я карам, аз си я поддържам. Той само се вози.
За сметка на това ме дразни с неспособността да казва "Извинявай".

# 569
  • В полите на Пирин планина
Моят е професионален шофьор и никога не ми е правил забележки, но благодарение на него свикнах да шофирам, след като 10 години не бях сядала зад волана. Иначе ми дава напътствия, но не с назидателен тон. Simple Smile

Обаче най-много ме дразни, когато трябва нещо да направя, което е важно за него и трябва да стане на секундата!

Общи условия

Активация на акаунт