С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 55 781
  • 798
  •   1
Отговори
# 720
Не се занимавайте с прости хора.Игнорирайте ги,това ги дразни много.Мъжът Ви явно е добряк,радвайте се.Ако толкова не можете да го преживеете,вдигнете телефона и миличко,миличко ги сложете на мястото им,като след това прекратите всякакви контакти.

# 721
  • волно калдъръмче
Тереза, бели кахъри са това. Ясно, че обичаш хармоничните отношения и правиш всичко по силите си , за да ги запазиш. Но някои хора се имат за много важни и още по-важни стават, когато успеят да смачкат някого. Не им позволявай. Първо те канят на гости, после те обсъждат - елементарни клюкари. Пускаш си го край ушите и режеш. Мъжът ти да ходи да им се лендзи, като му е важно - теб не те засяга. Ако съм на теб, му го казвам в прав текст и го оставям да си разсъждава.

# 722
  • Варна
Характерите са различни. Но реакции, към обиди или комплименти има всеки нормален човек. Тереза, той би могъл да те защити и с доза хумор.
За мен не е нормално да контактува и гостува на хора, за които той има лошо мнение. Това също е интрига и вид лицемерие.

# 723
  • В полите на Пирин планина
Това са интригантски истории... Според мен мъжът ти изобщо не взема на сериозно тези хора. Дистанциране и толкоз.

# 724
Абе според мен най-дразнещото не е, че той не реагира на глупостите на момента, а че въпреки това продължава да общува с тях. Ако това е така, де, хората от дадения пример явно не е виждал с години. В случай, че няма работа с тях, иди дойди да махне с ръка и да не се занимава. Но наистина ми се струва обидно после да си пие кафето с тях най-спокойно.

# 725
Тоя рекъл, оня казал... Мъжът ти ги е преценил тези хора. Надали изобщо повече ще им гостувате. Щом не ги е виждал от години, няма как да предположи, че ще се държат така. Мъжът ти не носи отговорност за просташкото отношение на тоя и оня. Дистанцирате от тези, както ти казаха по-горе и си пазете семейството.

# 726
  • София
Благодаря. Явно проблема е в мен, защото аз съм по темпераментна, по-бързо се паля и не понасям такива хора ама изобщо. Спряла съм всякакъв контакт с тях и той по никакъв начин не ме задължава да се правя на луда и да говоря с тях, ако се засечем например. Ще се старая да не му се ядосвам вътрешно, че не реагира ами ги игнорира. Явно това е неговия начин да се справи с такива хора.

Тереза, разбирам те, защото и аз съм темпераментна, и като паля, пламъците са горещи, а спокойните хора само бъркат допълнително в тях.

Конкретно в случая, и аз не бих се впечатлила, защото е явно, че хората са прости. Е, ако те бяха казали нещо за моя мъж, щях добре да ги насоля и да приключа с тях, и е тъпо, че той не го прави. Но пък е хубаво, че не се връзва на интриги, защото представи си да ги беше взел насериозно и после да ти соли на главата. Може да не ти е перфектен човекът, но то перфектно напасване няма. Взела си го, оцени хубавото, другото са моментни кахъри, вярвам. Ако се съсредоточиш върху тях, обаче, мога да ти катурнат каручката.

# 727
Игнорът в такива случаи е най-добрата реакция. Посмейте се и забравете. Или поне повече не ровете, ако си спомняте, да е със смях.
Ако мъжът ти се ядоса и реагира на такива елементарни интрижки, това означава, че се е ядосал. Щом се е ядосал, значи има защо. А това означава, че може би има истина в техните думи. Нищо не боли толкова, колкото истината. Ядосвайки се, той оголва слабите си места и противникът няма да закъснее да удари точно там.
Каза, че мъжът ти се занимава с бойни изкуства? Значи много добре знае как да прикрива слабите си места. Довери му се. Той знае какво прави.

# 728
Точно в такава ситуация моят мъж не би направил нищо, а даже може и да доукраси историите и да им гледа сеира.

# 729
Ако му беше изплющял 2 шамара на племенника, втори път много добре щеше да си помисли преди да обяви която и да е жена за к*ва. Само да се увери че няма свидетели и да си прецени правилно силата, че с тези бойни изкуства... Joy
Семеен приятел точно така постъпи веднъж и се приключи и с клюките и с одумките по адрес на жена му.
А иначе самата дума к*ва говори за умствения багаж на въпросния, или по скоро за липсата му.  Така че и игнорирането на такива индивиди, включително и братовчедката също е съвсем правилен подход.
     Оффф и покрай мене колко такива има... Канят ме на кафе. Веднъж се излъгах да отида. А то не кафе, ами кръстосан разпит. Joy. Втори път нямаше обаче.
     Не мога, нямам време, бързам...
След 3 години се отказаха да ме канят Stuck Out Tongue Winking Eye
    Сигурно си намериха друг обект за клюки и одумки.
      Абе има хора, които само за това живеят. Да одумват, да клюкарстват и семейства да развалят.

# 730
Дразни ли ви когато мъжът ви ви пляска по дупето?

Някои обичаме дори по-“мощни” пошляпвания дори се продават специализирани инструменти за целта Relaxed

# 731
  • Пловдив
Вчера пак си прояви свекървенската природа - „чудя се как изобщо имаш коса като гледам по колко на ден се скубе“. Сега че се скубе - скубе се, но не повече от нормалното - все пак е отосително дълга, гъста и с дебели косми, абе поне коса имам. Но нашето момче вижда и го дразни всеки паднал косъм, все са му много и все му пречат. Вече му свикнах и му отговарям подобаващо - той с неговите 5 косъма накръст все му се виждат много чуждите. Ми имам много коса - пада. Grinning

# 732
А той и моя все мрънка за задръстения канал в банята, понеже как така се случва все след мен да се къпе и не изчаква са си почистя Rolling Eyes ама като го питам дали да се подстрижа и вика "аааа не не, да не си посмяла" Joy то не, че ще взема да се подстригвам, обичам си косата, ама ей така да го пробвам Joy

# 733
  • Mediterraneo
Аз пък от няколко месеца съм със супер къса коса( последно с машинката се подстригвах), докато ММ е вече с опашка. Ами дразни ме като виждам косми из къщи. Та се поставям на неговото място досега.

# 734
Е, хубава работа. Дай сега без коса, че да не ми се дразнел на космите (като се има предвид и, че не се сресвам). Който си има коса, си има и грижата да обира следите.
Това са си моите мисли, де.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 19:25 от Дренка

Общи условия

Активация на акаунт