С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 55 528
  • 798
  •   1
Отговори
# 15
Моят пуска прахосмукачка отвреме-навреме и чисти, но като цяло не личи особено. Споделяла съм ви, с години ми изтъкваше майка си и себе си, колко "чисти и прибрани хора били". Е, ама аз не съм майка му, не може на 44 аз да го уча да не си хвърля бельото и чорапите под леглото.
Моят е устат, ако го слуша човек, ще каже, че той прави всичко вкъщи, чаршафи сменял, прозорци чистел... имаме две спални, в едната съм аз с детето, в другата е той. Превърна я във склад. Старата прахосмукачка, микровълновата -там, стария принтер - той, както всякакви кашони, пълни със стари вещи, автомобилни части и какво ли не. Веднъж така се развиках, че се уплаши, че ще ги изхвърля и ги поприбра малко, колкото да може да минава поне! Как да не ме дразни, побеснявам даже. Никога, никога не проветрява, настивал бил. Sad

# 16
  • DE
Постоянно гледа новини, по колкото канала може. Няма да гласува, но гледа идиотите дето се кандидатират.
Като го питам, защо ги гледа като няма да гласува, да види колко им е акъла Rolling Eyes
Мен ме натоварват и ако не е в стаята при мен си пускам Дискавъри или друг такъв канал, но пък обичаме да сме си заедно в една стая Grinning

# 17
  • София
Елизабет, защо си с него? Очевидно те дразни, а и не сте подходящи. Какво точно те кара да го търпиш?

# 18
  • Пловдив
Ха, че то и аз съм за тук - грижовен и към детето и към мен е, но пак успява да ме вбеси. Любим навик му е, да си пусне някаква програма по тв, която ние с детето не гледаме и да излезе, за да пуши или да върши нещо си там. Няколко пъти му повтарях, че щом е в стаята, дистанционното е негово, но да ни пуска нещо и да изчезва - няма как, да стане.
Нещо нетърпелива, към неговите особености съм станала - от годините ще е Simple Smile

# 19
  • DE
Все едно чета за моя мъж, пусне анимал планет и иде в другата стая, а аз не обичам тоя канал и като се върне, що ми го смени Hushed . Затова сме решили проблема с две дистанционни в двата края на стаята Grinning

# 20
  • София
И ние сме с две дистанционни.😁 Ако случайно изчезнат и двете, знам къде е копчето за изключване.

# 21
Как работи тоя номер с двете дистанционни като екранът е един? Състезавате се по бързо натискане на копчета ли? Едно време имаше такива телевизори с картина в картина, направо благодат за такива семейства където всеки е с различен вкус, много ми липсват.

# 22
  • София
Неее. Просто като излезе от стаята намалявам звука, сменям канала или направо спирам.
Сега някои оператори предлагат това с разделянето.

# 23
  • Пловдив
Ама аз нямам проблем, да стана и да си взема дистанционното (пък и имам помощничка), побърква ме факта, че смята неговите програми за най-интересни и „държи“ да ги гледаме ние, докато него го няма.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 17:03 от Pesheck

# 24
  • DE
Ние седим в двата края на стаята, а аз съм трудно подвижна и той понякога е много изморен да става, затова две дистанционни да не обикаляме да се гоним Grinning
Моя мъж не държи да гледам неговите предавания, но често като сме двамата в стаята той пуска каналите аз си играя на лаптопа, но като излезе от стаята често сменям канала Grin

# 25
Мъжът на Елизабет ме дразни.
Моят мъж е малко глух и признавам, че усиленият звук на телевизора ме дразни, както и че трябва да си дръпна телефона от ухото, когато говоря с него. Но знам, че той не е виновен и не се сърдя.

# 26
  • Пловдив
А, да като каза за звука - става в 6 и ляга рано, като намаля двука на теревизора, все пак спалнята и хола са преходти, логично е, да му пречи звука. Ама не е логично, аз да намалям звука и той да почне, да хърка, ама така, че да не си чувам филма.

# 27
  • Sofia
Като Ви чета много дразнещи мъже има...а онзи който дърпал фъстъците ох как не съм го наредила или най-демонстративно само за мен ще си сготвя и няма да му дам и да се оправя..охх ядосах се като чета само.

# 28
Сега някои оператори предлагат това с разделянето.
Супер, не знаех, четох някъде че новите телевизори не го можели това.
Вкъщи сме на разменен принцип. Аз "гледам" спорта с него, той "гледа" филми по Джейн Остин Smile Добре че са изобретили лаптопите и интернет Hands Clap

# 29
  • Пловдив
....... Добре че са изобретили лаптопите и интернет Hands Clap
Е да ама когато детето ти е дистанционно, не става нито -12 часа, нито да видиш нещо онлайн. И така, тйрпи ми готвачите и ... абе мрънка, ама ...

Общи условия

Активация на акаунт