С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 55 733
  • 798
  •   1
Отговори
# 180
И аз съм отгледана от Дева педант, но в сравнение с Козирога такъв, направо бледнее. Разликата е, че първия само изисква без да си мръдне пръста, а другия направо вършее.

# 181
  • Далечният изток
И аз съм отгледана от Дева педант, но в сравнение с Козирога такъв, направо бледнее. Разликата е, че първия само изисква без да си мръдне пръста, а другия направо вършее.
Аз пък обратното съм забелязала. Девата вършее, а Козирогът, който имам и у нас, само дудне, пък нищо не пипва.

# 182
player82, ти от един частен случай слагаш всички жени под един знаменател....
Аз пък не искам такъв... Искам поне за себе си да може да се грижи, да не го дундуркам и него като бебе...
Ох, ако беше само един - с мед щях да го намажа... (случая)Simple Smile)))

# 183
О, за дудненето въобще не оспорвам, няма такова мрънкало ама баш свекърва, аз така и го наричам чат-пат. Изобщо, земните зодии са пълни изтрещялки.

# 184
  • Далечният изток
О, за дудненето въобще не оспорвам, няма такова мрънкало ама баш свекърва, аз така и го наричам чат-пат. Изобщо, земните зодии са пълни изтрещялки.
Да, и с това точно също ме дразни. Точно като свекърва е, носът му навсякъде да е наврян, да е разбрал всичко за всеки, дори и неща, които грам не го засягат, и да си даде нарежданията, отново за неща, които не го касаят....
Аз не чат-пат, всеки ден му казвам, че е свекърва. Ама то не чува, да се поспре малко и да гледа себе си...

# 185
Аха, съвсем точно. Ама като му кажеш, че е клюкар висша класа се обижда и прави на много дзен. Знае всичко за всички и всички са малоумници, никой не прави нещата както трябва, според него. А той е единственият прав, друг не може да има! Толкова пъти съм му показвала, че може и по друг начин и пак скептик, и пак спори. Хем вижда, че може и така и е по-лесно и пак по гръб не пада козата му с коза. Оставила съм го да си мърмори, хич не му обръщам внимание вече. Няма оправия.

# 186
  • някъде в орбита...
Аз пък обратното съм забелязала. Девата вършее, а Козирогът, който имам и у нас, само дудне, пък нищо не пипва.
Не знам до зодия ли е, но и при при нас така - Девата ще овършее къщата и ще те оглозга теб, и двете като за медал. А Козирога дуднеше и мърмореше до небесата, ама реално нещо да свърши нямаше как, щяха да му окапят ръцете предполагам Grin

# 187
  • Далечният изток
Ми Козирозите са началниците в зодиака. Ама в случая си е до човека по-скоро.

# 188
Ми Козирозите са началниците в зодиака. Ама в случая си е до човека по-скоро.

И според мен.
Забелязала съм, че "чистниците" мъже са перфекционисти не само у дома, а и са много успешни професионално точно заради тази черта на характера.
Или стават такива по-скоро и заради майките си Grin

# 189
Е то, моят Козел е 3 в 1 - асц. Дева и луна Скорпион
Та, затова. А си метнал хавлията на някой стол, промушвай си въжето през полилея, че иде ....

# 190
  • Далечният изток
Е то, моят Козел е 3 в 1 - асц. Дева и луна Скорпион
Та, затова. А си метнал хавлията на някой стол, промушвай си въжето през полилея, че иде ....
Стига бе! И моят Joy

# 191
  • София
Колко ли съфорумки казват ММ на един и същи ... Laughing

# 192
JoyJoy
Довечера ще го разпитам за другото му семейство. Ама при теб не чисти викаш, а? И само мен ли тормози ... Оооо

# 193
  • София
Пратете някой чистник, ще го изтърпя за едно пролетно почистване.

# 194
  • волно калдъръмче
Пратете някой чистник, ще го изтърпя за едно пролетно почистване.
Преди да изчисти, да измаже стените и таваните.

Общи условия

Активация на акаунт