С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 557
  • 798
  •   1
Отговори
# 420
За какво ви е па хубав мъж  ,вие ще греете и за него.
Мен ме радва като го заглеждат Smile Същото като да си излезеш с кученцето и хората почват да се умилкват колко е сладко, много приятна емоция дава. Дразни ме ако излезе развлечен.

# 421
  • Варна
Само "истинска" жена може да се похвали, че е родила гений от идиот.😁

# 422
То повечето са родили от идиот, но доколко произведението е гений....оставаме с надеждата.

# 423
Искаш да кажеш - умиляват, може би Simple Smile
Или умилкват, заради собствеността, която искат да си присвоят 😂.
Аз като ви разправям, че мъж и куче - все тая...

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 07:38 от Дренка

# 424
Моят 3 дни не се трае. Целия свят му е крив. Скъса ми нервичките.... Щото му се повреди трактора.... Imp
Еййй, направо ми иде да го ошамаря. Хич не мога да го трая такъв.
Ами кривотията си е мой патент пък. Той пък взе че се оказа по бесен и от мене.
     На мамка си се е метнал, шъ знайте.
Като му влезе перото в г*а ииии... Ни се води, ни се кара.
    Rage

# 425
Великден. Ще ходим на гости, а той пет минути преди тръгване още е на компютъра и играе игра. Аз съм "овършала" вече магазина с покупки за домакините, нервя се, а той "След малко.. нали сме на 10 мин път.." Е, най-сетне става да се приготвя и чак сега започва да търси как да прибере подготвените великденски яйца. Счупи едното. После се посдърпахме на вратата, аз треснах на земята малко по-силно торбата с водката. И ... дезинфекцирахме изведнъж апартамента. Не вярвах, че такова шише ей така ще се счупи цялото. По друго време щеше да избухме скандал и да се мръщи поне час.

Тези дни обаче се случиха серия събития, които ни накараха най-сетне да осъзнаем, че най-важното го имаме и такива несъществености са глупости, заради които не си струва да се ядосва човек, а по-скоро да се посмее хубаво и да ги забрави. Може да се каже, че най-накрая и двамата се изправихме срещу онова, което години наред ни е тровило и го победихме.

Наистина се чувстваме по-добре и се надявам тази положителна енергия да ни държи още много дълго.

# 426
Само аз ли намирам отвратителен навика боядисаните великденски яйца да се редят на кората, с която са купени и където са били сурови с курешките?! Scream

# 427
На мен ми е все едно - така или иначе черупката им се маха, а специални фръц-пръц подложки няма да купувам, че да се чудя къде да си ги навра, след като мине единия ден в годината, в който се ползват.

# 428
  • Sofia
Само аз ли намирам отвратителен навика боядисаните великденски яйца да се редят на кората, с която са купени и където са били сурови с курешките?! Scream

Яйцата за магазините се третират с препарати преди да се доставят за продажба, за да се избегне риска от зараза със салмонела. Не са в картони с екстременти.

# 429

Редят се там, щото още цапат (да речем), после си ги полираш и аранжираш както искаш.
Екскременти е думата.

# 430

Яйцата за магазините се третират с препарати преди да се доставят за продажба, за да се избегне риска от зараза със салмонела. Не са в картони с екстременти.
Дано наистина да ги обработват с нещо. Случвало ми се е да отворя кутията и бам поне едно си е курешките. Като ги боядисвам, червените слагам на едно място, сините на друго, после ги минавам с памук, ваденки евентуално и всичките в една купа. Като видя мм пак ги сложил в кутията.. . определено си ме дразни.

# 431
Изобщо не се и вглеждам в подобни неща. Аз винаги ходя в майка ми и боядисваме заедно, после си вземам за вкъщи. Тази година малкото начупи всички яйца на един път Joy то било забавно Великден с подрастващо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 432

Редят се там, щото още цапат (да речем), после си ги полираш и аранжираш както искаш.
Екскременти е думата.
Баш са си курешки. И е супер гнусно това с кората. Сякаш в цяла кухня няма къде другаде да се наредят... Rolling Eyes

# 433
На вестници, ако ти се види по-хигиенично Simple Smile
Аз боядисвах извън дома, разнасях после тук-там и някак не го виждам в купички и кошнички.

# 434
  • Mediterraneo
За нещо, което така или иначе се бели, не влагам усилия да мисля къде да го съхранявам. В кората ми е най- удобно, тук яйца с курешки не съм виждала, а за пренасяне пък съвсем не е удобно да са в поредната прахосъбирачка в кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт