Big Brother III - 5 част

• 23 231
  • 655
  •   1
Отговори
# 405
  • UK
На фона на Българския Химн знамето беше объркано на Бяло, червено, зелено????????
Не беше ли знамето на Холандия -червено, бяло и синьо? newsm78

да... http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B … e_Netherlands.svg

# 406
Не питам какво е знамето.... Laughing
Имам предвид дали не беше показано то, вместо българското. Абе не вярвам нашите да допуснат такъв гаф и да сбъркат нашето.

# 407
  • UK
Не питам какво е знамето.... Laughing
Имам предвид дали не беше показано то, вместо българското. Абе не вярвам нашите да допуснат такъв гаф и да сбъркат нашето.

И аз така си мислех докато не влязох и в форума на страницата на Биг Брадър... там има няколко теми за това... Аз го видях с очите си дори не бях сигурна и майка ми дойде и ми каза дали съм го видяла. Беше объркано

# 408
Леле, Панайот и Пеньо са в тайната стая, какво става?!

# 409
Леле, Панайот и Пеньо са в тайната стая, какво става?!
Ха така наредихме я #Crazy

# 410
Който гледа - да разкаже.

# 411
А стига бе? Не мой да бъдИ туй.  Shocked
Стики, кажи какво точно дадоха.
Може би са дали тайна мисия на Пеньо /нали щеше да има втори шанс да си спечели операция на носа/ и са го събрали с Панайот.
Ама каква ли ще е мисията-да върне откраднатите неща и да се прави,че ги е бил скрил той...../ама че съм прозорлива и изобретателна/

# 412
Преди малко започнах да гледам - нямам идея какво е станало - ВВ ли го е извикал?!  Rolling Eyes
Ще слухтя още малко.

# 413
много ме кефи как ги будят - с някаква безумна оперна ария, драматична, разтърсваща  Mr. Green или поне тази сутрин е така. А те отчаяно се завиват презглава.

# 414
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз снощи ги гледах до 02:30 ч. и Пеньо така и не се появи!!!! А те го викаха всички гласно!!! Доста се бяха начерпили с едни ракии.... cheers Drunk

# 415
Невидях кога и защо , но Пеньо е в тайната стаята на Пацо и си говорат, че Пеньо ще спи там тази вечер.
Леле,леле,каква стана тя. Joy Joy Joy

# 416
Я кажете нещо за Пеньо? Как така е при Пацо? КАкво е станало?

# 417
незнам какво е станало, но на Пацо сигурно не му се живе....   Joy   Joy   Joy
Пенката с Пацката  hahaha

# 418
  • София
Пеня не е в къщата със сигурност. Сутринта Вили се чудеше къде било отишло момчето и дали щели да го върнат.  Grinning
/Имах в предвид , че не е при останалите. /

# 419
Ха! Ко стаа тука бре? Няко знае ли какво е станало че Пенята е при Пацата?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт