Big Brother III - 5 част

• 23 237
  • 655
  •   1
Отговори
# 420
Пеньо спи на два фотьойла.Мисля, че сега ще крадат в комплект двамата Joy

# 421
Има мисия да издържи до понеделник в една стая с Пацата. Наградата е същата.

Одеве Павел говореше, че сигурно са го взели да му правят пластична операция на носа. И вика "Сега ще ни го върнат тука бинтован, да ни пъшка и охка".
За тези, които гледате Нова +, губи ли ви се звука?

# 422
На мен и картината ми нещо не е в ред. Снежинки някакви се появиха, но пак се гледа. А Пламен вече дава интервюта срещу 50 лв. Joy и твърди, че Нико Тупарев го навивал да говори вътре в Къщата, че патриархът бил мръсник и колкото по-рано пукнел, по-добре. Отношенията му с майка му били чудесни/да бе да/ и не бил откраднал 50-те лева-те сами му влезли в джоба.

# 423
Има мисия да издържи до понеделник в една стая с Пацата. Наградата е същата.

Е това се казва мисия да съберат точно тези двамата Crazy

# 424
ми те накрая двамата ще се харесат и доброто ще възтържествува Simple Smile

# 425
Joy Joy Joy
Може и да се вземат, че Пацо не подбира - това е ясно. А пък и са си хвърили око още от първата вечер, дето се вика.

# 426
Joy Joy Joy
Може и да се везмат, че Пацо не подбира - това е ясно. А пък и са си хвърили око още от първата вечер, дето се вика.

Ами да. На всичкото отгоре сега е най-подходящият момент. Поне са далеч от останалите и са се усамотили..Какво по-романтично  Crazy

# 427
е добре де защо всъщност Пеня е втайната стая, как точно него го избраха  newsm78

# 428
Дават му втори шанс да си заработи носа.

# 429
Мда. Решили са да му правят пластика и сега си търсят причина да му подарят това "удоволствие"....

# 430
е добре де защо всъщност Пеня е втайната стая, как точно него го избраха  newsm78

Най- вероятно заради интригата. Видяха, че Пеня и Пацо не се траят и сега им гледаме сеира.
А на Пеня съм 99% сигурна, че ще му подарят пластика, независимо от развоя на мисия. Редно е, те го измъчиха това момче.

# 431
В колко часа е тази вечер ББ?

# 432
# 433
Исках само да споделя какво намерих днес за Пеньо - http://penyo.info/

# 434
Започна!!!

Общи условия

Активация на акаунт