Big Brother III - 5 част

• 23 190
  • 655
  •   1
Отговори
# 465
Чудя се само защо го пуснаха 2-3 дни преди мисията да свърши. Така или иначе Панайот си се справяше и сам /колкото може/ - за какво карат Пеня да му помага....?
Ако искат на всяка цена да му направят операция да си сменят името на предаването на 'Пълна промяна".
абсолютно...едва ли тази мисия ще му е толкова непосилна...май само си оправдават решението за пластичната операция....но наистина проблема му по-скоро е в зъбите.

# 466
  • в края на града
Брех, не бях разбрала за новата мисия на Пеньо, тъпо ми се вижда това... Пък и не може веднага да го оперират, най-малкото трябва няколко дни да му пуснат изследвания... Иначе като стана въпрос и за ченето, той докторът освен носа спомена нещо и за ченето, че ще се оправи, дали няма да му подарят и двете?

# 467
Ама как ще го оперират утре  Shocked Не съм разбрала нещо  ooooh! Чудя се само защо го пуснаха 2-3 дни преди мисията да свърши. Така или иначе Панайот си се справяше и сам /колкото може/ - за какво карат Пеня да му помага....?
Ако искат на всяка цена да му направят операция да си сменят името на предаването на 'Пълна промяна".
ами защо вкараха Пеньо при Панаьо да има интрига,да се "джафкат",а то операцията беше ясно,че ще муя подарят

# 468
Брех, не бях разбрала за новата мисия на Пеньо, тъпо ми се вижда това... Пък и не може веднага да го оперират, най-малкото трябва няколко дни да му пуснат изследвания... Иначе като стана въпрос и за ченето, той докторът освен носа спомена нещо и за ченето, че ще се оправи, дали няма да му подарят и двете?
в снощното предаване ББ съиобщи на Пеньо в тайната стая,че ако мисията е успешна ,още във вторник ще може да го оперират

# 469
  • в края на града
... Пък и не може веднага да го оперират, най-малкото трябва няколко дни да му пуснат изследвания...
в снощното предаване ББ съиобщи на Пеньо в тайната стая,че ако мисията е успешна ,още във вторник ще може да го оперират
Може пък още като са го привикали да са му пуснали изследвания и да са готови за вториник  newsm78 Иначе ми се струва някак нереално... Доста досадно, щом са решили да му подарят пластична нека да е след шоуто, ама не, те и от това искат шоу да направят  Confused

# 470
  • На небето
Ей това ще е върха, как мислите, че ще съжителстват Панайот и Пепи?
Панайот като го види ще  Rage, а Пепи ще  Banghead

# 471
На мен точно това ми е най-любопитно. Как ли е реагирал Пънчо ? А може, като са само двамата да не се заяждат  newsm78

# 472
Ей това ще е върха, как мислите, че ще съжителстват Панайот и Пепи?
Панайот като го види ще  Rage, а Пепи ще  Banghead

по Нова + дадоха за миг Панаьот ама бързо го скриха.Аз предполагам,че го е посрещнал На наож,но в последствие ще намерят общ език.Всъщност Панаьот не е толкова лош има много негови прототипи в живота,Пеньо е странене,но индивидуалист.Свят шарен,човек трябва да е адаптивен към света и да приема различните,макар,че не ги разбира

# 473
  • Пловдив
Ех на Тодор какви плитки му правят само, ще стане много Убав Laughing

# 474
С каква (чия) коса му ги плетат?!  newsm78  hahaha

# 475
  • Пловдив
Еми Ева му ги плете със някакви синьо-червени конци.
Една от близначките пита Ева "Като излезем, ще ми направиш ли плитки"
Ева отговаря "Безплатно плета плитки само на помощничката си, ако имаше възможност и от себе си бих взела пари когато се правя" #Crazy

# 476
  • На погрешната планета
Това го копнах от "репортерския форум". На Гаро с бисерите мога да се попикая от смях hahaha:
Цитат
Дия лекува косопад
видяла се е в чудо..оплешивяма, вероятно от стрес
ГАро-ти сама си плашиш косъма, викнеш и той падне

# 477
Абе Пеньо не влезе ли вчера/или онзи ден/ при Пънаидиот ? А на последния не му ли изтича днес мисията, значи Пеньо само 2 дена ли ще стои при него?!?  newsm78 Или аз пак нещо не съм разбрала  Rolling Eyes

# 478
Точно така- Пеньо трябва да стои само до днес вечерта с Панайот в тайната стая,а утре ще му направят нос.  Twisted Evil

# 479
Извиняваите,че хич не е по темата,но да питам.Нямаме кабелна днес/някакъв проблем със сателита/.Да знаете дали мога да сваля/гледам днешното предаване?Така ме е яд...баш днес...

Общи условия

Активация на акаунт