Big Brother III - 5 част

• 23 183
  • 655
  •   1
Отговори
# 480
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out
нямам сателет  #2gunfire да пишете какво е станало днес.
Пенята ми се щеше да му видя физиономията, когато си го пуснали на Пацката...
Напишете дали ще му правят носът. А зъбите може и Панайот да му ги е оправил тези дни  Mr. Green

# 481
Оф и ние нямаме сателитна Sad  Мъжа ми се обади на ITV Partner и казаха,че утре на обяд ще я пуснат имали някакъв проблем.Направо съм бясна  #Cussing out

# 482
Вили:"Като в Бермудския триъгълник-всичко изчезва" Joy

# 483
Тези  ITV Partner, защо точно днес  #Cussing out.
А тази вечер ще има ли номинаций?
Дали ще изкарат някой  Thinking.
А дали ще върнат Панайот?!
Дръжте ни в течение плийз!

# 484
Мариола е гост в студиото на Ники Пънчев Rolling Eyes Супер просташко беше изказването му за носа на Пеньо- Дали щял да смени гарвановия си клюн с по-модерна човка. Много остроумно, няма що!Сега показват срещата на Пеньо с Панайот. Селският бек му каза, че ще спи на земята, щото:"Теби не ща да та гледам изобщо. Няма да ми вкарат някуе мумичи, ми Пеньо ша ми докарват. Тва е невероятна работа". Мариола е с нова прическа.
  Пеньо пита кво ще яде, а Панайот му обяснява, че нищо не са му оставили и ходи до един магазин. Joy

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 21:24 от Шушон

# 485
  • На погрешната планета
Мариола е гост в студиото на Ники Пънчев Rolling Eyes Супер просташко беше изказването му за носа на Пеньо- Дали щял да смени гарвановия си клюн с по-модерна човка. Много остроумно, няма що!
А за Пацко к`во ще кажеш, а Joy!

# 486
Пацо- Няма да ми докарат някое момиче, Пеньо ще ми докарат  ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy

# 487
  • Linz
Сега пускам Нова и веднага ми оправиха настроението  Laughing "... Да, разбрах въпроса... би ли го повторил?" hahaha

# 488
Значи от петък стартира "Баш Бай Брадър" в "Господари на ефира" Rolling Eyes

# 489
  • Варна
Сега пускам Нова и веднага ми оправиха настроението  Laughing "... Да, разбрах въпроса... би ли го повторил?" hahaha

Супер беше Рачков Laughing...

# 490
    Първите им погледи, като се срещнаха нямат описване! Това беше такава огромна почуда, такова голямо изумление...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 491
Пеньо да ставал сутрин за физзарядка. Панайот ще го правел културист Joy

# 492
Пацо бил Господаря на това жилище hahaha и щял да събуди Пеньо с кофа вода ooooh!

# 493
    Уфффф... тоя Панайот ми идва да го хвана и да го измлатя... Тфа си е... жив тормоз... Пенята от съжаление ша го направят финалист..

# 494
Пеньо не си мие ръцете слез тоалетната и Панайот му чете морал и право Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт