Отговори
# 315
  • София
На новини за Керем и гадже не съм попаднала, но четох вече за Ханде и новия Мурат.
Тук избирам да не вярвам, защото искам ХанКер. Grinning
До последно ще се надявам да са двойка и ще приема, че не са,
когато свърши сериалът и официално обявят,
че не са или се покажат с хората, с които са.
Дотогава ашк вар, ХанКер вар. Grinning Heart

# 316
  • София
БРО колко още гаджета има да им приписват на двамата. И аз като теб не вярвам докато не го потвърдят официално. Един от известните турски анализатори преди два дни говори точно по тази клюка и категорично каза, че това било фейк новина. Ще изчакаме търпеливо. Все в един момент ще се разбере истината.
Знаеш ли, като се замисля сигурно Керем и този новият Мурат са си вече приятелчета.  Ханде нали не отрече, че Керем идвал на гости като приятел.  Няма как да не са се засекли в новия дом на Ханде.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 14:07 от БлагаВест

# 317
Бащата на Биге е починал:disappointed:Pensive
 Една от легендите на Галатасарай и турския футбол, Ерхан Онал, по прякор "Папаз Ерхан", почина.

# 318
  • София
Тъжна новина. Pensive
Да почива в мир човекът! Сила за Биге и близките им. Heart
Бащата на Биге е починал:disappointed:Pensive
 Една от легендите на Галатасарай и турския футбол, Ерхан Онал, по прякор "Папаз Ерхан", почина.

# 319
  • София
Съболезнования за Биге. Това е най-тежкия момент в живота на всеки, когато загуби родител.

# 320
  • София
Има ли информация какво се е случило? В следствие на Ковид или? Cry

# 321
# 322
Здравейте!

https://www.gecce.com/haber-bige-onalin-aci-gunu-babasi-erhan-on … hayatini-kaybetti

Кратка биография за бащата на Биге, не пише от какво е починал.

Не съм ви чела. 30 и кусур отговора , рекох си фраг са пуснали, а то май пак весели щуротии.

# 323
На новини за Керем и гадже не съм попаднала, но четох вече за Ханде и новия Мурат.
Тук избирам да не вярвам, защото искам ХанКер. Grinning
До последно ще се надявам да са двойка и ще приема, че не са,
когато свърши сериалът и официално обявят,
че не са или се покажат с хората, с които са.
Дотогава ашк вар, ХанКер вар. Grinning Heart
Напълно съм съгласна с БРО ,за мен има само ХанКер на друго не вярвам
Съболезнования за бащата на Биге,труден период ще е за нея🙏🏻

# 324
Да почива в мир човека! Сила за Биге!

Тези дни си мислих за Селин. Защо я направиха такава? Какво си мислеше, че ще се случи с нея и Серкан като се върнат? Много повече щеше да ми хареса тя да се опитва да му обясни, че отдавна не са заедно и той ще се жени за Еда, а той да настоява, че не помни никаква Еда, и тя е перфектната жена за него.... но сценарият вече е написан, сериите - заснети, излъчени, а ние искаме кръв и перушина...

# 325
  • Пришълец
Славена, фрага го няма още.

Да почива в мир бащата на Биге!

За Ханде разбрахме, че сега свързват името ѝ с Мурат Втори,  но за Керем и ново гадже нищо не се чува май Thinking
Последно го спрягаха с Мелиса/Джерен, но от онзи храст нищо не излезе, веднъж даже журналисти ги бяха питали двамата с Анъл има ли ашк между Ханде и Керем, а тя се измъкна от положението с думите да зададат този въпрос на тях самите или нещо такова. Как тогава феновете да не се надяват Joy

# 326
  • София
Дано само да не занулят Биге от сериала сега... ще е много тъпо, ако го направят. Тъпо и за сюжета, и за самата нея. Защото с работа най-добре ще се разсее. По-добре да е заета и заобиколена от колеги и приятели вместо да се отдава на мъката си. Разбира се, ще й е нужна почивка от няколко дни, за да осъзнае какво се случва, да организират погребение и т.н. Дано й влязат в положение от продукцията. Радвам се, че не е сама, има подкрепата на Арас, близки и приятели със сигурност. Това са тежките моменти в живота, но мисля, че по-лесно се преодоляват, когато не си сам, а имаш правилния човек до себе си. Heart

# 327
Тъжна новина и сила за Биге в такъв тежък момент. Pensive

# 328
  • Пришълец
Образа на Селин не търпи развитие на този етап според мен, покрай амнезията на Серкан можеше да се получат комични ситуации и да покажат едно израстване у героинята, която е превъзмогнала чувствата си и е съюзник на Еда вместо неин враг, но Сц решиха друго. Сега пак ще зациклят и хич нямам идея какво ще я правят 33uu Но, в интерес на истината тя ми е дразнителят с най-ярко присъствие в сериала. Другите  не бяха добре замислени. И особено Балджа, хич не я усетих като сериозна заплаха, тя самата ѝ поява в АртЛайф беше нелепа. Толкова унесена беше покрай предсказанията на дружката Сузи за С.Б., че при постъпването си на работа попита с несигурност за фамилното име на Серкан, а иначе PR се води Smirk

# 329
  • Монтана
Искрено съчувствам на Биге Онал в този тежък момент!
Дано потърси и намери опора в семейство и приятели, намери утеха в работата си и продължи напред, защото е талантлива и можеща актриса! Не всеки би се навил да изиграе образ като Селин и то точно така като Биге Онал!

Общи условия

Активация на акаунт