Отговори
# 345
  • Кърджали
Асена е написала, че за момента не става дума за финал, че никой няма право да срива нотивациятабна екипамс такива фалшиви новини. Финал на сериала мохаг да решат заедно продуцентите и канала, ном за момента такова нещо не се обдъжда. Ако се взвмв такова рвшение, ще бъде обявено, но засега не е на дневен ред.

# 346
  • София
Евала на Асена - уважавам това й изказване. Любовта между Ханде и Мурат номер две е отречена, доколкото разбирам. Относно ръста на Керем - според мен е около 1.80, което не е “нисък”, но не е и “висок”. Бих казала, че е с нормален ръст за мъж. Аз по принцип харесвам по-високичките, над 1.85, но навремето щях да направя изключение за Джеймс Макавой, а за Керем - иска ли питане. И 1.60 да беше... взимам го! Joy

# 347
  • Кърджали
Искаш го, но не ти го давам!
То не че някой на мен го е дал 😜

# 348
  • София
Алекс, мераците са ни големи, но нали знаеш - първо Керем трябва да разбере за съществуването ни, после Ханде наистина да се окаже само приятелка и да се надяваме Керем да няма тайно севгили... и евентуално тогава може да изгрее слънцето на нашата улица. Grinning
Искаш го, но не ти го давам!
То не пе някой на мен го е дал 😜

# 349
Ох, слава небесни, че ми бяха "потънали гемиите" 🤕
Този, нежелан зет, ми прилича на Бурак Й. и Серкан Ч. в едно 😒

Надявах се на бокс между Еда и Селин, но май ще получа - Бро vs. Алекс 😏

Mira07, нещо доста време се изгуби 🧐

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 17:13 от Nalbantova

# 350
  • София
“Нежелан зет” - сис, отново си с коментар на място. Grinning Тя Диди, ако се появи и прочете напъните на мен и Алекс, бързо ще ни строи до стената с думите “аз първа го заплюх, наредете се на опашката, моля.” Joy

Искам да поздравя админа на фен страницата на сериала в Инстаграм - изтриха последната публикация от днес със Селин и Дениз. Беше с много непдходящ caption предвид случилото се с бащата на Биге. Wink

# 351
Изтриха го защото имаше много коментари ,че точно сега не е момента да се публикува това защото е свързано с Биге

# 352
Така доколкото прочетох този Мурат Акдоган е джуниър. Баща му Мурат старши Trollface е доктор и се занимава с естетична хирургия и клиники. Явно сина помага в бизнеса.

https://www.instagram.com/vitalicawellness/?hl=bg
https://www.instagram.com/estethica/?hl=bg

Ханде беше качила едно стори преди време и явно оттам е тръгнала връзката. Изобщо този няма нищо общо с новата къща според мен и разбира се ашк йок. Smiley
Толкова с моите разследвания.

Въпросното стори

# 353
  • София
Важното е да няма любов с този мургавелко.
Не е лошо момчето, но да се насочи към друга красавица. Wink
Нашата вече е запазена. Grinning

# 354
  • София
Ох милото Ханде, да не смее да последва някой в инстаграма. Веднага и го пришиват за любовник. После се обяснявай, че няма нищо с него.
Ама и тежи "жълтурковци" са отвратителни. Ту ще се барикадират пред дома й, ту ще пускат клюки по нейн адрес. Много е гадно. Ако наистина има отношения в момента с някой, дали Керем или друг, те дават ли си сметка какво може да й причинят. Като нищо могат да предизвикат раздори и скандали.

В друг сайт пък писали, че Ханде имала тайна връзка с този новият Мурат II от близо месец. Е аз питам, защо да е тайна тази връзка. Тя не е семейна за да се крие. Или имат предвид евентуално, че в същото време има връзка и с Керем. Кога успява това момиче и сериал да снима по 20 часа на ден и любов да върти и то не с един, а с цели двама. И така умело го прави, че дори и журналистите не могат да я хванат. Върти ги на малкия си пръст всички. Евала на Ханде...

# 355
Фрагманът идва тази вечер Champagne

# 356
БлагаВест, Ханде е спряла да следва 2ма, но после е последвала други двама. Лошото е, че не знам кои е спряла и кои е започнала 🧐
Хипотетично, но само хипотетично - ако Ханде има очи за друг, освен Керем, припината да е тайна, ще е да не предизвикват раздвоение и раздразнение във феновете. 1/3 от феновете, ако не и повече, гледат заради ХанКер-а.

Мики, виж положителните черти на Съботата без фраг - демонстрираха се толкова много таланти, намерихме ти зет, организираме сватбата и това за два дни 😆

# 357
Зетът още не знае, че е запазен, но тъщата го знае 😂😂 сега ги чакаме да порастнат само, гответе си тоалети, ще присъствате на джуниър Керем и Ханде сватба, ако големите не се оженят!
Най - после фраг, от кога чакаме ехееее....

# 358
  • Кърджали
А ако ни оставят седмица без фраг...

# 359
Ние ще напишем фрагове и за следващия сезон 😁

Общи условия

Активация на акаунт