Да се запиша , че да не ви изтърва.

И гледам Диди вече ги е постнала.
Какво да ви кажа - аз отдавна не бях гледала турски сериал. Да си призная, от “Приливи и отливи” не съм следяла друго дизи с интерес и да съм го гледала от/до. Започнах и “Вътрешен човек”, и “Ямата”, и “Черна любов”, и някъде там, в ход на сериите, ме губеха. В някакъв момент просто реших, че турските сериали не са за мен - драмата, махалата, сеирът и привичките ми идваха в повече. Имах чувството, че гледам едно и също, и колкото симпатични, добри и красиви актьори да имат, просто ми омръзнаха тези сериали по един калъп. Като удари пандемията, случайно попаднах на “Навсякъде ти”, хареса ми, защото беше различен, лек, забавен. Учудих се, че е приключил само с 23 епизода и потърсих инфо защо - разбрах, че е заради нисък рейтинг. Честно казано се изненадах, защото дотогава не знаех, че рейтингът е толкова определящ и спират сериали в нищото. Живеех си в розовия балон, че всичко е планирано, ама уви.
После загледах нашия сериал, нямах особени очаквания, то пък какво стана. Но дори в най-смелите си мечти не съм очаквала да продължим до март месец без почивка и да имаме такъв успех в световен мащаб. Затова и съм оптимист.
Със сигурност обаче ще се замисля дали друг път да следя сериал в реално време предвид това с рейтингите. Доста е затормозяващо и действа демотивиращо. Да започнеш да следиш нещо и да се чудиш постоянно ще го бъде ли или не, вместо да се наслаждаваш на историята. Но тук голяма роля изигра и пандемията, не знам дали щях да имам това време, ако всичко си беше постарому.

Препоръчани теми