Привет къзлар, 

благодаря за новата къщичка, много е красива. С радост ще си я изпишем за отрицателно време.

На всички прекрасни момичета, благодаря за емоциите и коментарите. Няма такава емоция като гледане на живо с коментар от дружки. Това последното увеличава емоциите стократно.
Сега да си кажа и аз за епизода. Хубав беше, доста се посмях. Липсваше ми тази емоция напоследък. Дано новите сценаристи се представят още по-добре от тази серия. Ако ни върнат Айше лично аз ще се радвам безкрайно много. Ако не е тя, то поне да ползват идеите й и да останат верни на образите на героите.
Това, което не ми хареса на мен, е че точиха 5 серии локуми изсмукани от пръстите и в една серия направиха рязък скок напред в комедията и спомените. Можеше да поднесат нещата по-балансирано и логично, така че да не се получава като паднала от марс тази серия с връщането на паметта. Да, Серкан имаше проблясъци, но можеше по-балансирано да направят в предните серии това. Всъщност не мърморя и не недоволствам. Доволна съм, че стигнахме поне до тук. Дано от тук насетне нещата се подобрят рязко.
БРО, по отншение на хубавия голям коментар, аз съм много съгласна с Алекс. Серкан повярва на Еда, че е готова да продължи напред с Дениз, затова реши да не й пречи. Добре, че не се отказа, а послуша Енгин и сърцето си. Но Еда беше толкова категорична на няколко пъти като му каза, че го е забравила и продължава, че след като той не я помни и се е отказал от нея, тя няма да губи време с него. Освен това и като се сети за тъпото си поведение към нея ,с какви очи да иде и да каже: Не се жени, още не те помня, ама не искам да се жениш. Добре поне, че призна пред себе си накрая, че се е влюбил пак. Надявам се новите сценаристи да направят много хубави жестове от Серкан към Еда за извинение. Не ми се иска да навлизат пак в драми и сега тя да се дърпа и прави на ощипана. В края на краищата тя се бореше точно за това - Серкан да си спомни. Сега трябва да го измислят добре. И много да ни радват.
За този новия - надявам се да има положителна роля, и честно казано няма да се подразня ако се окаже баща на Серкан (въпреки логическите разминавания). Има нужда от силен и достоен мъжки образ в този сериал, след като опропастиха всички мъже: Алптекин, Алекс, за определен период съсипаха Серкан и Енгин. Наистина ми се иска интересна история с този елемент. Да не говорим, че наистина визуално си приличат със Серкан. А имаше коментар напред, че вероятно е плешив и затова така си е зализал косата. По снимките из нета хич не изглежда плешив, явно за ролята са го загладили така, да си прилича по прическа с нашия Уди кълвача (РоБо).
И сега ще питам на друг направи ли му впечатление, че Мелиса /Джерен е контузена и куца с единия крак през целия епизод? Не е много осезателно, но се забелязва. Даже на последните сцени от сватбата май е по пантофи/чехли, нещо подобно.
Щеше ми се малко по-добре да направят интиргата със снимките. Няма лошо, че Ферит ги е пратил, но някак всичко увисна недовършено. И как така кокоша се сети веднага, че е той, и той така без бой си призна. Това е от нещата, които не ми харесаха. И ми се иска да има тук някакво развитие с номерата на кокош и козел. Всичко трябва да се види и чуе. Те трябва да бъдат изобличени публично и наказани по най-жестокия начин.
Предполагам, че Серкан още не си е спомнил съвсем всичко, щом спря да иска извинение от тази, но като дойде момента и си спомни да я възнагради с лихвите. Дано изречението на Еда, че Серкан ще се извинява, когато си спомни, да е подсказка, че ще има нещо в тази посока.

И да, направи ми впечатление, че Мелиса куца. Даже щях да питам да не би да съм изпуснала нещо - Джерен кога падна и се контузи?!
. Което съвсем не значи, че оправдавам всички глупости, които сътвори в объркването и амнезията си.

Алекс - благодаря за преведените сцени, скъпоценен камък си!
Имаме превод на еп. № 34 
Препоръчани теми