Отговори
# 75
Налбантова, може да задминем Дързост и красота направо.. 😀😀😀 Съжалявам, за оффтопика, ама като видях за тия 1000+ серии..

# 76
Магийке, аз и преди бях пяла тази песен. Тези двамата, заедно, съм готова да ги гледам до пенсионна възраст, която се вижда далеко, предвид моите скромни 18г. 😆
Изобщо не ми дреме, че ще има драми, раздели, събирания, просто не искам тази адашка твоя - магията, да спира.
Ама ще се моля на бога на нашата връзка с екипа на сериала - Бро, която си върши работата идеално до момента и ще им каже, че сериалът трябва да се излъчва до 2060-та, минимум 😆
Нашите ще са с бастуни, побелели и леко сбръчкани, но и в това има чар. Ще грабнат младо и старо със своята неугасваща любов 😍

# 77
Записвам се в прекрасната нова тема. Благодаря на Алекс и Али за преводите! Heart Eyes Heart

# 78
Хахаха, Налбантова, след като прочетох това вече се виждам даже как убеждавам внучките да гледат "турския сериал от моето време", който е завладял света, а те да въртят очи. 😀😀😀

# 79
  • Кърджали
Преди да илезна с децата малко а разходка, да Ви оставя малко материал.

Скрит текст:
Мело: Ти защо си толкова отнесена?Какво ти има?
Еда: Страх ме е, Мело, страх ме е.Опитах всичко за да го накарам да си спомни.Но той стои като стена.А след  два дни, дори и да фалшиво, ще седна на масата да сключа брак.Играя си комар със живота. Ако спечеля..
Мело: Ще стане. Серкан няма да позволи да се омъжиш.
Еда: Не знам.Но например знам, че изпитва нещо към мен.Понякога чувам сърцебиенето му, усещам онзи ритъм.Но има я и Селин. Селин го настройва срещу мен.Серкан, незнайно как, и вярва.
Мело: Добре де, Дада, какво си казахме.Това е последният ни удар.Обявявам мобилизация.Ще воюваме и няма да се отказваме.Тази любов ще се завърне.Стига толкова!Джерен…
Джерен: Може ли и аз да се включа в тази мобилизация?Момичета, много се извинявам.Преживях много лоши неща, нараних всички около мен, вас.Много ви нараних, съжалявам.Но не беше нарочно.Бях спряла да приемам лекарствата си.Не знам какво да кажа, много съжалявам.Не питайте и защо ги спрях
Мело: Добре, не питаме.
Джерен: Ферит ми препоръча един лекар.Ще започна да се срещам с него. Ще си върна фабричните настройки.Еда, много те обидих, много съжалявам.Но нищо не беше нарочно.Много извинявай.
Еда: Аз се извинявам, защото мислейки за своите проблеми, не те изслушах нито веднъж.Не поговорихме.
Джерен: Съжалявам.Извинявай.Много те обичам.
Еда: Аз те обичам повече.Добре, добре.
Джерен: И какво ще правим, кажете
МЕло: Приближи се.

Скрит текст:
Еда: Махни това от мен, моля те, не издържам…
Серкан: Много си красива!
Еда: Серкан…
Серкан: Ако ти е толкова досадно, тогава защо се омъжваш?
Еда: Какво търсиш тук?
Серкан: Аз каква работа имам тук?Тук е моята стая.Ти какво правиш тук?
Еда: Според теб какво мога да правя? С булчинска рокля?В тази стая?
Серкан: Не ме интересува какво правиш с роклята.
Еда: Спокойно, това което ще правя с роклята, няма да го правя с теб.
Серкан: Съжалих
Еда: Ще съжаляваш. Много ще съжаляваш, Серкан Болат!
Серкан: За това че не ожених за теб ли?
Еда: За това, че не си ме спомни.
Серкан: Тогава, ако позволиш, излез от стаята за да работя.
Еда7 Тогава ти ми помогни, свали..
Серкан: Кое да сваля?
Еда: Сега..VЗа да можеш да работиш тук, първо трябва за да сваля роклята,да се преоблека и да излезна, затова ми помогни и савли ципа.Хайде!
Серкан: Готово!
Еда: Сега излез.

# 80
Flowers Hibiscus Привет къзлар, Flowers Hibiscus
да се включа и аз, преди да е свършила темата. Flowers Hibiscus
Марги, не успях да се разпиша за предната тема, но благодаря специално за красотата, която ми пусна. Това е за теб, джанъм 
Али, Kissing Heart благодаря за новата къщичка, много е красива. С радост ще си я изпишем за отрицателно време.
Алекс и Али, благодарности за преводите. Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom
Flowers Tulip На всички прекрасни момичета, благодаря за емоциите и коментарите. Няма такава емоция като гледане на живо с коментар от дружки. Това последното увеличава емоциите стократно.

Flowers Sunflower Сега да си кажа и аз за епизода. Хубав беше, доста се посмях. Липсваше ми тази емоция напоследък. Дано новите сценаристи се представят още по-добре от тази серия. Ако ни върнат Айше лично аз ще се радвам безкрайно много. Ако не е тя, то поне да ползват идеите й и да останат верни на образите на героите.
Както вече сте коментирали - физиономиите на Керем бяха един път. Умрях от смях. Наистина са си отделен вид изкуство.
Flowers Herb Това, което не ми хареса на мен, е че точиха 5 серии локуми изсмукани от пръстите и в една серия направиха рязък скок напред в комедията и спомените. Можеше да поднесат нещата по-балансирано и логично, така че да не се получава като паднала от марс тази серия с връщането на паметта. Да, Серкан имаше проблясъци, но можеше по-балансирано да направят в предните серии това. Всъщност не мърморя и не недоволствам. Доволна съм, че стигнахме поне до тук. Дано от тук насетне нещата се подобрят рязко.
Flowers Four Leaf Clover БРО, по отншение на хубавия голям коментар, аз съм много съгласна с Алекс. Серкан повярва на Еда, че е готова да продължи напред с Дениз, затова реши да не й пречи. Добре, че не се отказа, а послуша Енгин и сърцето си. Но Еда беше толкова категорична на няколко пъти като му каза, че го е забравила и продължава, че след като той не я помни и се е отказал от нея, тя няма да губи време с него. Освен това и като се сети за тъпото си поведение към нея ,с какви очи да иде и да каже: Не се жени, още не те помня, ама не искам да се жениш. Добре поне, че призна пред себе си накрая, че се е влюбил пак. Надявам се новите сценаристи да направят много хубави жестове от Серкан към Еда за извинение. Не ми се иска да навлизат пак в драми и сега тя да се дърпа и прави на ощипана. В края на краищата тя се бореше точно за това - Серкан да си спомни. Сега трябва да го измислят добре. И много да ни радват.
Flowers Herb За този новия - надявам се да има положителна роля, и честно казано няма да се подразня ако се окаже баща на Серкан (въпреки логическите разминавания). Има нужда от силен и достоен мъжки образ в този сериал, след като опропастиха всички мъже: Алптекин, Алекс, за определен период съсипаха Серкан и Енгин. Наистина ми се иска интересна история с този елемент. Да не говорим, че наистина визуално си приличат със Серкан. А имаше коментар напред, че вероятно е плешив и затова така си е зализал косата. По снимките из нета хич не изглежда плешив, явно за ролята са го загладили така, да си прилича по прическа с нашия Уди кълвача (РоБо).
Flowers Sunflower И сега ще питам на друг направи ли му впечатление, че Мелиса /Джерен е контузена и куца с единия крак през целия епизод? Не е много осезателно, но се забелязва. Даже на последните сцени от сватбата май е по пантофи/чехли, нещо подобно.
Flowers Cherry Blossom Щеше ми се малко по-добре да направят интиргата със снимките. Няма лошо, че Ферит ги е пратил, но някак всичко увисна недовършено. И как така кокоша се сети веднага, че е той, и той така без бой си призна. Това е от нещата, които не ми харесаха. И ми се иска да има тук някакво развитие с номерата на кокош и козел. Всичко трябва да се види и чуе. Те трябва да бъдат изобличени публично и наказани по най-жестокия начин.
Flowers Leaves Предполагам, че Серкан още не си е спомнил съвсем всичко, щом спря да иска извинение от тази, но като дойде момента и си спомни да я възнагради с лихвите. Дано изречението на Еда, че Серкан ще се извинява, когато си спомни, да е подсказка, че ще има нещо в тази посока.
Ох, момичета, стана много разбъркано. Имам и още неща да пиша, но може би по-късно.

# 81
  • София
Относно рейтинга и дали ще спират сериала Joy

# 82
Мислех довечера да гледам серията с руски суб.,но не се стърпях и я изгледах с руско озвучаване.Станаха ми ясни няколко неща:
-Еда е нямала намерение да подписва нито наистина, нито наужким,а просто да облече бяла покля и Серкан да си спомни доброто старо време,даже успя да обеди леля си,че ще се бори до последно
-Селин проумявя,че  е на път за втори път да загуби Серкан-това тя споделя с Дениз
-Дениз-еее,няма такава отврат-с усмивка и обяснява и признава,че няма от какво да се притеснява,защото той  е предприел необходимото-Еда мисли,че бракът ще е фалшив,а той ще се окаже истински.Тук даже Селин го погледна учудено-един злодей завижда на изобретателността на друг злодей.После хитро подпитва Джерен за снимките,мълчи когато Мело казва ,че това е само игра,прави се на разсеян.
Ферит дано покаже снимките
-Серкан за пореден път прояви нерешителност-в 11 епизод тръгна да се среща съсСелин,после промени решението си,откри таксито на Еда в натоварения истанбулски трафик и се обясни в любов, и сега в 35 еп.-вече е късно,тя се жени,бля-бля-бля пак смени посоката и бягай да успеем.БРО много добре го е характеризирала,няма да се повтарям.Имам чувството,че приоритетите му са погрешно подредени-първо любовта,после работата.Явно връзката със Селин не му е носила нужното удовлетворение и работата е била на първо място.
Още се чудя как в деня на сватбата си се качи на самолета и замина по работа в Италия.Звучи като виц.

# 83
  • София
Благодаря за прекрасната тема!

Изгледах серията и с буквички...много ми хареса, забавлявах се искрено, ядосвах се още по-искрено...

Ясно е, че Еда ще изригне...но питам се - как ще се разбере за комбината пернато/Дениз...за премълчаното от Мело и Джерен...за всеобхватните и коварни ходове на пернатото...

Има материал за още няколко серии, докато облечем правилната рокля и сложим правилните пръстени...

Аз нямам нищо против да ги гледам още много серии, да се обичат и с обич да раздават "правосъдие" наляво и надясно, към пернати и плазмодии недни...

# 84
  • София
blue, джанъм, съгласна съм с всичко написано. И на Алекс коментара приемам, но това не оправдава Серкан в моите очи. Дори да е повярвал на Еда - кое я накара да се откаже от него и от любовта им, за да продължи живота си с друг? Или по-точно кой? Амнезията не беше проблем. Еда искаше да бъде до Серкан и да му помогне да си я спомни. Но Серкан беше толкова груб и категоричен, че и брак на Селин предложи пред очите на Еда. Да, разбирам, че няма очи да я моли за прошка и да не се омъжва, след като не я помни и я нагруби толкова пъти. И все пак, можеше вместо пустата му мъжка гордост да надделява, да поговори с нея, да й обясни как се чувства. Да не говорим, че, след като си върна паметта, беше готов да я остави да се омъжи за Дениз. Това вече за мен беше върхът на простотията. Добре, осъзнаваш колко си се осрал, ама помниш какво сте преживяли заедно, колко сте се обичали и да оставиш тази жена, без дори да се опиташ да говориш с нея?! Не го приемам и това е. А тъпото извинение към Селин?? И това “длъжен съм да го направя”... какво значи длъжен си?! Правиш го, защото обичаш Еда, какво задължение, какви 5 лева?? Да видим в другата серия какво развитие ще ни предложат. Аз имам нужда от извинението на Серкан и от падението на Селин. Това да ги гледа щастливи й е малко. Wink И да, направи ми впечатление, че Мелиса куца. Даже щях да питам да не би да съм изпуснала нещо - Джерен кога падна и се контузи?!

# 85
БРО, разбирам те напълно. Част от тези ме ядосват доволно и мен. Но нали знаеш, че РоБо ми е слабост Blush. Което съвсем не значи, че оправдавам всички глупости, които сътвори в объркването и амнезията си.
В началото като се върна искаше да се предпази от "манипулаторката", която опасно е оплела всички в мрежите си. Тук се доверяваше на единствения човек, който помни и който е "същия, какъвто го помни".  После не можеше да си обясни какво чувства към Еда. Не можеше да разбере как е възможно това толкова различно момиче да го привлича, и не само да го привлича, а да е било с него. После май стана - ако отричам, че ме привлича, значи нищо не чувствам. И накрая вече се видя принуден да признае пред себе си (защото всички други пак го видяха преди него), че е влюбен. Тук вече дойде угризението, което предполагам тепърва може да видим за лошото му отношение. За извинението - и аз не го приемам. За това си мисля, че е възможно да не е възстановил всички парчета от пъзела в паметта си, но когато това се случи ми се иска да реагира подобаващо. С бавно и много добре замислено отмъщение. Пак казвам сценаристите можеха доста по-балансирано да направят връщането на спомените, да покажат влюбването и вътрешната борба на Серкан. Надявам се поне да си получим подобаващо извинение с много красиви жестове, и много искам да получим дълго и напоително възмездие на кокош и козел. Не искам да отбият номера с 5 минути и безславно изчезване на вредителите от сцената. Дениз предполагам скоро ще го разкарат, но кокоша има акции, какво ще става там дори не мога да предположа. Само дано да ни дадат хубави епизоди от тук до края на света.

# 86
Ох в социалната мрежа много сериали избиваха рибата до ден днешен,но не им беше даден шанс аз затова и много не гледам сериали вече и трудно харесвам и двойки защото или сценария е прецакан или нещо друго се случва или рейтинга

Ейййй, как да не ги обичаш!!! Сияещи лудетини!!! Heart Eyes Heart Eyes
Винаги ти създават настроение! Heart
Големи са сладури! Kissing Heart
И в реала са не по-малко интересни и забавни, независимо дали са заедно или не! Тези двамата заслужават пълно щастие и им ги желая от сърце! ❤️❤️
Попаднах на статия, сигурно пак опит за интрига, с Гугъл превод става дума, че Керем не може да забрави Серенай( и аз признавам, че двамата бяха много пленяващи и излъчваха щастие), затова навсякъде е с новия туйт рекордьор - прословутото му 🐕. Спомен от връзката им. Та заради кучетата двамата се виждали от време на време и стопляли отношения. Тоест можело пак да се съберат.
Flowers Hibiscus Алекс - благодаря за преведените сцени, скъпоценен камък си!
Връщам се за редакцийка: и аз видях, че Джерен понакуцва и се чудех защо. На предната серия пък ми беше изболо очите на презентацията на Еда пред г-н Йълдърм Серкан как си държеше връхната дреха, застанал до вратата, сякаш нямаше търпение да си тръгне от срещата, докато Еда обясняваше проекта. И макар да й кимаше подкрепително доста странно ми се видя. Както и в серията с Миник Серкан Еда не свали якето си през цялото време в къщата на Серкан. Той по риза, тя с яке. Не знам защо ми се набиват на очи такива неща, но са ми неестествени.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 16:34 от Ели-mama

# 87
Много е лошо, когато си заслепен от нещо и не виждаш нещата, които са пред очите ти 😆 Blue е права, Мелиса куца с левия крак, а после се вижда, че наистина не е наред с него. Сините чехли, тип crocs, са толкова очевидни, но кой да ги види. Да бяха поне в цвета на роклята й, нямаше да е така очевидно поне Simple Smile

# 88
Част от професията ми е да търся несъответствия, така че професионална деформация. В сцената с напушените Еда и Серкан, ами един път Еда е с кексче в ръката,после не тъй като държи ръката на Серкан в следващия момент отново и така, купон голям е бил по време на снимките и монтажа и са го пропуснали. Куцащата и подскачаща Мелиса я видях още в дома на Айфер, но друго ми бе интересно.
Керем и Серенай, йок артък.

# 89
Flowers Hibiscus Имаме превод на еп. № 34 Flowers Hibiscus
https://ok.ru/video/2361095359159
https://vk.com/club101119462
https://askim-bg.com/video/M657DW8K46R8/POChUKAY-NA-V..
https://waaw.to/watch_video.php?v=Z0RYb2w2elRkOEhrM2w5Zm80QzUxMj … uMTAuMTcxLjIyMg==
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на GeriSezoni, Sprinter, Emiliya, Blue, Ina, Bobbi84. Момичета страхотни сте Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт