Отговори
# 60
Много благодаря за новата тема , хареса ми описанието. Благодаря за старанието !

Да се запиша , че да не ви изтърва.

# 61
За Диди е удоволствие да гледа нови идеи винаги и по всяко време
Поздравления! Тия дни съм все едно не съм аз...,но Марги е права леко онлайн съм и гледам отблизо. Само една лека забележка имам часта за Керем да е отделена от часта за сериала.Иначе всичко е чудесно.
Имам да наваксвам още две серий
Рейтингът още е паднал гледам.Дано свърши нормално сто на сто няма да правят втори сезон,но поне да има смислен край.

# 62
Зная, че не е за тук, но който се интересува от новия филм с Чаатай Улусой - "Животи от хартия"/аз лично никога нищо не бях гледала с него/.
[
Скрит текст:

Скрит текст:
Преводът  е на ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД ® Официална страница на екипа. Благодаря им. /много тежка драма, но невероятна игра на всички/

# 63
Току-що изгледах епизода с руски превод и съм доволна . Имаше от всичко , пълнежът беше поносим, имаше динамика . Трябваше да им дойде яйцето на ....., на сценаристите , за да се вземат в ръце и да направят нещо добро.
 Не ми стана ясно как попадна Еда в другата яхта, откъде ѝ намериха дрехи да се преоблече, но това са подробности. Подразни ме безхаберието и спокойствието  на Дениз - пълна противоположност на загрижения и изплашен Серкан.Подлият му план , за който се разбра впоследствие ме отврати тотално. Не може да се възползва от  страховете и желанията  на Еда, от доверието ѝ към него и да очаква,че ще бъде щастлив, защото лудата Еда ,когато разбере  какви ги е свършил, ще го накара да съжали, че се е родил.. А ,че тя се насади на тези яйца е друг въпрос. Може би това беше начинът да покаже ,че е готова на всичко заради Серкан, т. е тя е по- обичащата в тяхната връзка ,до степен на саможертва. Връщането на паметта на Серкан бей ми е що-годе правдиво. Все пак той имаше проблясъци, явно е трябвало на натрупа още спомени,чувства, усещания,взаимоотношения с Еда и определено физически удар по главата ,за да си върне спомените от последната година - пада от самолета , удря се и губи памет , сега пак удар и връщане на паметта.
Всеки път , когато видя пернатото с телефон на ухото си мисля , че пак заформя някаква гадория. Може би тя е извикала истинския служител от съвета, като последен коз,все пак тя знаеше за пъклените планове на некъпания и небръснат Дениз.Sparkling Heart

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 14:53 от Mery18

# 64
  • София
Диди, аз съм оптимистично настроена - рейтингът ни е около 3-4 според Dizilah. Но според данните на Somera сме отличници. Да не забравяме и огромния интернационален успех, който се вижда в резултатите на Adba. Никога не съм искала втори сезон, защото не искам да спираме / прекъсваме. Надявам се да продължим до края на май и най-много да изкараме и през лятото. Това е моето желание. Ще съм най-доволна на 50 епизода, всеки следващ е подарък. Стига котка да не ни мине път, мисля, че Фокс няма да ни спрат, имайки предвид световния интерес. Просто отдавна не е имало турски сериал, който да предизвика такъв фурор по света и да обедини толкова нации да гледат, туитват, живеят и съпреживяват историята на ГГ, да не говорим за химията между Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, която за мен е първа и единствена по рода си и скоро няма да бъде повторена. Гледала съм много сериали и наистина за първи път двойка ми влияе толкова силно. Всеки път, като ги видя двамата, ме удрят право в имоциито и губя ума и дума. Heart Eyes

# 65
Ох в социалната мрежа много сериали избиваха рибата до ден днешен,но не им беше даден шанс аз затова и много не гледам сериали вече и трудно харесвам и двойки защото или сценария е прецакан или нещо друго се случва или рейтинга

# 66
  • София
Точно идвах да споделя същите снимки с фото бомбата Керем. Joy И гледам Диди вече ги е постнала. Heart Eyes Какво да ви кажа - аз отдавна не бях гледала турски сериал. Да си призная, от “Приливи и отливи” не съм следяла друго дизи с интерес и да съм го гледала от/до. Започнах и “Вътрешен човек”, и “Ямата”, и “Черна любов”, и някъде там, в ход на сериите, ме губеха. В някакъв момент просто реших, че турските сериали не са за мен - драмата, махалата, сеирът и привичките ми идваха в повече. Имах чувството, че гледам едно и също, и колкото симпатични, добри и красиви актьори да имат, просто ми омръзнаха тези сериали по един калъп. Като удари пандемията, случайно попаднах на “Навсякъде ти”, хареса ми, защото беше различен, лек, забавен. Учудих се, че е приключил само с 23 епизода и потърсих инфо защо - разбрах, че е заради нисък рейтинг. Честно казано се изненадах, защото дотогава не знаех, че рейтингът е толкова определящ и спират сериали в нищото. Живеех си в розовия балон, че всичко е планирано, ама уви. Wink После загледах нашия сериал, нямах особени очаквания, то пък какво стана. Но дори в най-смелите си мечти не съм очаквала да продължим до март месец без почивка и да имаме такъв успех в световен мащаб. Затова и съм оптимист. Stuck Out Tongue Winking Eye Със сигурност обаче ще се замисля дали друг път да следя сериал в реално време предвид това с рейтингите. Доста е затормозяващо и действа демотивиращо. Да започнеш да следиш нещо и да се чудиш постоянно ще го бъде ли или не, вместо да се наслаждаваш на историята. Но тук голяма роля изигра и пандемията, не знам дали щях да имам това време, ако всичко си беше постарому.

# 67
Благодаря за новата тема.
Разбрах че серията е била много хубава,а райтинга е пак паднал надолу.
Защо няма фраг?
Турската публика както много пъти съм казвала не разбира от хубави филми.
Доколкото разбрах от интервютата, Фокс не влияе от тези разултати,за тах са важни другите,така че споко няма опасност да ни спрат скоро.

Хубав ден!☀️

# 68
Лоши очи са ни завидяли, това е! Айфер да даде по един пръстен с оченце на всеки член на екипа. И Керем да отреже вече перчема, с него и лошият рейтинг да си отива. Какво е това?? Ааа! Imp
С тази прическа сякаш е от Хитлерюгент Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 69
# 70
  • Кърджали

ТУк са разговора на Серкан с Енгин и на Селин с Дениз.
Скрит текст:
Енгин: Как така всичко свърши?Не вярвам! Сериозен ли си?
Серкан: Сериозен съм, Енгин, много съм сериозен.Свърши. Категорично свърши.
Енгин: Не! Не се отказвай, братле!Не се отказвай, понастоявай малко.
Серкан: За какво да настоявам. Омъжва се. След  два дни се омъва.
Енгин: Ама..Какво? Омъжва ли се?
Серкан: Да…Да..
Енгин: Но Джерен…Джерен ни каза, че всичко е игра.Манилият ден на въпросите не видя ли как и двамата се панираха.
Серкан: Не било така.Джерен ни подлъга.Въобразила  си е нещо Джерен.Няма такова като игра..Има само една истина.И тя е че след  два дни, на 20ти март, Еда се омъжва.
Енгин: Не, нещо се лъжеш братле. Има и друга истина. Ти си влюбен в Еда, братле. И е очевидно.Според мен трябва да опиташ отново да говориш с нея.
Серкан: За какво да говоря? Ако ме обичаше, нямаше да се омъжва за друг, нали? Нямаше да се омъжва.Какво мога да кажа? Еда се отказа от мен.Затова за мен Еда приключи.Край, темата е приключена.Свърши.

Селин: Дениз, аз съм победена. За втори път губя от Еда.Не мога да държа Серкан далеч от нея по никакъв начин.Дефилето, яхтата…Серкан се изплаши до смърт, че може да е станало нещо с Еда.
Дениз: Селин, не се предавай веднага.Първо се успокой.
Селин: Как да не се предавам.Остана ли нещо дето не сме направили.Приключи се, не разбираш ли.
Дениз: Според мен, в момента всичките ти притеснения са заради снимките си.
Селин: Как да не се притеснявам, за Бога. Който и да е, няма намерение да спира.
Дениз: Възпитано, без повече наранявания и поразии се раздели със Серкан.Или ще стане много зле.
Селин: Изтри го и  всичко свърши, така ли?
Дениз: Разбира се, че не, Селин.Ако искаш да спечелиш, трябва да си силна.Да си покажеш ноктите, да се бориш, да не забравяш целта си.
Селин: От къде е това самочувствие?Любопитно ми е.
Дениз: От къде идва самочувствието ми?Защото не ме чака фалшив брак с Еда. Подал съм официално документите за законен брак.
Селин: Какво? Как така?
Дениз: Когато Серкан започна да се рови, взех мерки и подадох официално документи.И вече Серкан знае, че ни чака истинска сватба.Сега е твоят ред, също както мен, да накараш Серкан да седне на сватбената маса.
Селин: Какво ще стане със снимките?
Дениз: Какво ще стане със снимките? По някакъв начин ще разберем кой ги изпраща.
Селин: Не се сещам за никой.
Дениз: Селин, може да е всеки около теб.Всеки.Но кой.

Скрит текст:
Еда: Ти какво правиш тук?
Серкан: Нищо. ИЗцапах си ризата..Смених си ризата.
Еда: Аха, разбрах.
Серкан: Ти какво правиш тук?Какво търсиш тук?
Еда: Тук била папката за проекта на яхтеното пристанище. Дойдох да я взема.
Серкан: Ще работиш?Вай
Еда:Да.Мога да правя едновременно две неща.
Серкан: Мхм
Еда: Ти нали каза, че излизаш.
Серкан: Казах, че излизам от стаята.З ада работя. Затова, ако позволиш,искам да работя.
Еда: Ти..защо не ме поглеждаш?
Серкан: Моля?
Еда: Не ме гледаш в очите.Осъзнаваш ли го?От сутринта не ме поглеждаш в очите.
Серкан: Твоята организаторка не е ли долу?Ако искаш не я карай да чака.
Еда: А това било. Изревнува ли?
Серкан: Да ревнувам? Не.Да ревнувам? Ха..Не.Въобразяваш си.
Еда: Така ли?
Серкан: Да, така.
Еда: Сигурен ли си?
Серкан: Да.
Еда:  Все още не ме поглеждаш.
Серкан: Опитвам се да си закопчая копчетата.
Еда: Не ме поглеждаш в очите.Но аз мога да чуя гласът на сърцето ти, Серкан!
Серкан: Наистина си странен човек и не разбирам какво искаш да направиш?Преди малко…Преди малко организираше сватбата си с бъдещият ти съпруг.Нали се сещаш, Дениз…Нали ще се омъжваш.
Еда: А ти ще се ожениш за Селин.
Серкан: Аха..Да, така..
Еда:  Но не можеш да накараш сърцето си да замълчи.
Серкан: Еда, ако ме познаваше,щеше да знаеш, че аз съм човек, който държи на дадената дума.Аз съм човек, който прави каквото е казал.Разбираш ли?
Еда: Този Серкан който аз познавам, не е такъв.Серкан, когото аз познавам, не слуша никой.Прави каквото пожелае.Не може да го накараш да направи нищо, което не желае.
Серкан: Правя всичко каквото поискам,Еда..
Еда:За съжаление, не успя да ме убедиш.Надявам се, че някой ден ще видиш истината и няма да е късно.
Nalbantova, специално за теб. Тук Серкан си спомня твоите пердета, тъй де, завеси..тъй де…

Скрит текст:
Серкан: Каква е тази миризма?Каква е тази миризма?Лейля!
Еда: Такова..Парфюмът ми се счупи, падна.Лошо ли е?
Серкан: Еда, мирише малко прекалено.И като всяко прекалено нещо е лошо. Как стоиш в тази стая?
Еда: Много е приятно според мен.
Серкан: Не, не..Тук не може да се работи.
Мело: Тук е…
Серкан: Мелек, какво правиш?
Мело: Празна чаша, ще я вдигна
Серкан: Нямаше нужда да правиш това.
Мело: Ааааааа
Еда: Какво стана, какво видя?
Мело: Изведнъж ми се наби на очи.Има някакви завеси.Веят се.Бели завеси.Една голяма маса, виждаш ли я, отрупана.Серкан, тази чаша е ваша нали, г-н Серкан, това сте вие, г-н Серкан.Има и една жена. Тази жена винаги я е имало.Сякаш са седнали..Не ,прегръщате се..Даже, прегръщайки се, не я оставяте до края на живота си тази жена.Виж ти, какъв фал, много хубаво.Ама и жената е много красива.
Еда: Дай да видя
Мело: Много е красива.И птички летят.
Серкан: Мелек..Мелек, Мелек..
Мело: да
Серкан: Какво трябва да я направя тази чаша?
Мело:  Трябва да я измиете хубаво с вода и да я обърнете.
Серкан: Тогава ще се сбъдне, нали?
Мело: Ще се сбъдне, да
Серкан: Тогава ще я изхвърля в коша.
Мело: Това е желание, трябва да си пожелаете..
Еда: Не се получи…Пак не си спомни.Не си спомня. Пръснах с парфюма, навсякъде опръсках, не си спомня.И фалът не помага…
Мело: Не..Няма да се предаваш веднага.Успокой се, спри!
Севин: Серкан, здравей!
Серкан: Г-жо Севин, какво правите тук?
Севин: Булченската рокля на Еда. Специално за нея.Дойдох да я пробва
Серкан: Роклята на Еда?
Севин: Да..
Серкан: Заповядайте
Севин: Благодаря.

# 71
  • София
Серкан бей има да изкупва много грехове. Да не си мисли, че с речта: “Спомних си. Мен, теб, нас, любовта ни. Обичам те много! Затова не можеш да се омъжиш за друг. Не се омъжвай!”, ще ни накара да забравим всички глупости, които натвори. И във вчерашния епизод ми лазеше по нервите. Колко пъти се отказа от Еда?! Тя до последно не се отказа от него. Може да прекали с ината си и фалшивата сватба, която се оказа истинска, може и да не е най-правилният начин да си върнеш любимия, но поне не се отказа дори за миг от Серкан. Всеки път му прощава, връща се при него, бори се за него. А той?! Първо си загуби паметта. Държа се грубо и студено с нея. Нарани я. После реши, че иска да я опознава. Докато беше сгоден със Селин, объркваше мислите на Еда, даваше й противоречиви сигнали. Ами ако тя наистина искаше да продължи и да си даде шанс с друг? Честно ли е хем така, хем иначе, а, Серкан?! Накрая пак се влюби в нея и вместо да поговори с нея - “отказвам се, тя ще се жени за друг”. Защото така е най-лесно. Да не би великият мъж да се покаже слаб. Едната му гордост в по-важна от Еда и любовта им! И след като си спомни всичко, пак ми пее старата песен, че тя се омъжва и т.н. Е, не! Очаквах да хукне веднага да я спира, да й се моли, да й се извинява. А капакът беше, когато се извини на кокошката, вместо да й ритне един хубав шут в задника! Така че освен възмездие за Селин, очаквам и хубаво извинение и изкупване на грехове от Серкан. Не може сценаристите да заметат всичко и Еда просто да прости. Добре, видяхме, че е готова на всичко, за да си върне стария Серкан, донякъде това ми харесва - време беше Еда да порасне, да приоритизира нещата, да стане отново борбената Еда от първите епизоди, да не се отказва от този, когото обича, но Серкан направи много глупости и трябва да си понесе последствията от това. Не е проблемът, че си е загубил паметта. Дори не е проблем, че в началото беше груб и студен - хубаво, Селин го е настройвала. Проблемът е, че опозна Еда, влюби се в нея, а беше готов да се откаже от нея. Проблемът е, че си върна паметта и вместо да потърси сметка на Селин, той й се извини. Проблемът е, че вместо да осъзнае какво причини на Еда, той мислеше как тя се омъжва за друг и няма смисъл да й казва, че я обича и помни всичко. Той със Селин ли щеше да остане, ако не беше спрял сватбата?? Общо взето финалът на епизода беше паралел с финала на 11-ти епизод. Но доста вода изтече оттогава. Доста неща преживяха и преодоляха Серкан и Еда. А Серкан не е глупав и не е трудно да се досетиш, че Селин е интригантствала. Затова не разбирам меката му реакция спрямо нея и това колебание дали да спре сватбата на Еда. Та тя е любовта на живота му! Още повече вече и той помнеше великата им любов. Сори, момичета, че мрънкам, но нали знаете - олеква като си го кажеш. Да, ще си го повтарям няколко дни, докато ми мине. Пердахът му беше малко на Серкан. Надявам се в следващите епизоди да си получим всичко - иначе ще остана разочарована. Triumph

# 72
  • Кърджали
БРО, Серкан наистина повярва, че Еда ще се омъжва и го е забравила. То и всичко го насочваше към тази мисъл. Още повече че всеки път когато той направеше плаха крачка към нея, тя го отблъскваше, разочарована че още не си е спомнил.
Ей това и двамата са големи инати. Но да видим какво ще стане в следващата серия. Дениз че го чака среща с ураганът "Бясна Еда", го чака... Но нека не и се разминава на Селин. Достатъчно пъти Серкан и прощаваше... А тя сякаш на инат правеше нови грешки и предателства спрямо него.

# 73
Алекс, вчера бях най-щастливата щастливка тук май 😆 Не бяха пердета, коси, къдрици.. Дори чак одеве забелязах, че се връщаме към стария стайлинг на Еда - Сако и голи крачета.
Бро, той е кавалер, няма да я ритне буквално, ще го направи с думи, както направи предния път. Ама време малко, той е шашнат сега. С кое по-напред да започне? Селин ли да обиди, Дениз ли да набие, Еда ли да опрашва? Съгласна съм с всичко иначе, просто време малко и ще си дойде всичко на мястото. Селин ще отиде в офиса, ще вдигне скандал, че уж ще се женят, а той хукна до Еда отново. Серкан ще й пикаже пътя. После ще има да берем китки, фитки, кексове да се месят... Щъркелите ще носят бебетата... 😍
И аз чакам урагана Еда, да крещи, да вика, да блъска... Ох, какво друго да си пожелая, че като гледам как вървят нещата... 1000 серии добре ли е? 😆
Пс: 'ич ми не дреме за рейтинга на мен. Вярвам, че както сме се хилили ние снощи, така са правили и хората, които стоят зад проекта и са доволни, колкото и ние 😉

# 74
Revolving Hearts

П.С. Фокс са лайкнали рейтинга на СОМЕРА Wink Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт