Отговори
# 450
Ако Селин си е лягала със Серкан в Словения, щеше да завърти интригата около евентуална бременност, нямаше да крои и прекроява игричките си с Дениз. Обаче Серкан помни Словения. Затова, предполагам и че с "бременността" си ще запознае само Еда.

# 451
  • София
Супер Кате, то едното няма общо с другото, но ще издейства време. Да разсеят Еда с мнимата бременност на Селин, за да избяга Дениз. Той от своя страна да не даде развод, за да започне дело и да се проточат нещата. Нещо такова.

След тоя фраг се надявам на много любов във втория и само Еда и Серкан. Ако са умни от продукцията, няма да кажат нищо повече за бременността, за да се чудим и гледаме в събота. Само се надявам да не скубем коси тогава, а да стане така, както искаме - Селин да лъже Еда, за да я обърка, докато козльо избяга. Серкан да разбере за лъжите на Селин и това вече да му прелее чашата. Ето тогава ще сготви на супа кокошката. Само да не е опитвал кълките й, че тежко му и горко. Няма да го оправдавам... Но повече се притеснявам за своята психика. Ще пиша на Асена да ми плаща за психиатър, ако Серкан си е легнал със Селин. Head Band

# 452
  • София
Благодаря за превода на фрага! Незаменими сте Али , Алекс и другите момичета които превеждат.
Е гати фрага! Нямам думи. Може пак да ни подвежда, дано.Това  сигурно го изфабрикуваха заради падналия рейтинг. Не могат друго да измислят и мислят глупости,тъпи клишета.
На какво се надяват тези мръсници и интриганти Селин и Дениз. Та те са едни егоистични човечета. Не искат другите около тях да са щастливи. Ако не те обичат, остави човека да се събере с този който обича.
Трябваше да оставят Серкан  и Еда на спокойствие, да се насладят един на друг. Разбира се че поне са заедно.

Именно в това са скрити моите опасения, както това написаха вече и други момичета! Ако сценария тръгне в тази безумна според всички нас посока с бременна Селин (в действителност или лъжа) напълно логично ми се струва Еда, която до сега със зъби и нокти се опитваше да си върне любовта на живота си Серкан, сега да се отдръпе и дори да се отдалечи от него, защото принципната Еда няма да остане със Серкан, ако според нея Селин е бременна от него! И пак ще сме имали огромното щастие да ги гледаме около един епизод заедно - влюбени и щастливи! И това ако е романтична комедия?! Sunglasses

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 22:02 от nrgmama

# 453
  • Кърджали
Има логика "бременността" н Селин да е капката, която ше прелее  търпението на Серкан. И предният път си затваряше очите милиони оъти, но когато прекрачи границата с намесването си в тайната, стювързана с родителите на Еда, Серкан избухна. Сега Серкан пак приявява слонско тъепвние към Селин, така че е нужно нещо, което да запали фитила му. Селин казва пред Еда, пе е бременна, Еда се торомози малко, после Серкан разбира и докато Селин мрънка цама аз не точно така" Серкан я праща да носи пилешка супа на дяволите в Ада...

# 454
  • София
И в допълнение да попитам следното - колко още болка и разочарования може да понесе сърцето на Еда?? По колко още начина Серкан може да го разбие?? Не ми се иска да разбирам. Как ще продължим да вярваме в тази любов и как ще повярваме в хепи енда накрая?! Confused

# 455
Според мен Селин не е бременна-погледът и издава несигурност и неувереност какво да да каже.Ако беше истина до сега и глухия цар да беше разбрал.
Гривните са уникални,тематично свързани със сериала.Може да е жокер-който разбрал разбрал.А дано.

# 456
  • Плевен / София
И в допълнение да попитам следното - колко още болка и разочарования може да понесе сърцето на Еда?? По колко още начина Серкан може да го разбие?? Не ми се иска да разбирам. Как ще продължим да вярваме в тази любов и как ще повярваме в хепи енда накрая?! Confused
а такъв ще има ли
Не знам дали ще му прелее чашата на Серкан....от моята вече язовир стана....Ако не видя светлинка и смислени действия....разтягането на лукуми за "ен" брой серии мога да ги гледам и в неделя...Извинявайте, но ми омръзна Селин като господ да излиза все суха от водата...

# 457
  • Кърджали
Е, още не сме разбрали дали Серкан знае че Селин лъже(евентуално, щото такава къжа ще е доста смела) , че е бременна. Шото Еда може и да не знае до колко близост е имало между Селин и Серкан и може да повярва, но остава да видим как ще реагира Серкан на ткава "новина". Дали ще е "опа кога е станало" или "девойко, аз бе помних последната една година ама не знам да съм забравял последните месеци. Та кога точно забременя викаш... Да не е когсто пак търчах по петите на Еда, пък ти си била сама у вас"

# 458
Селинка може да го е излъгала в Словения , да го е успокоила.  Нали той си спомняше само Селин и че има връзка с нея. Дано Серкан да не се е поддал. А може пак да не помни.
 Дано само да ни объркват мислите за да гледаме. Ако има бременност то ставаме поредната драма .
Не ми се мисли , не искам да мисля в тази посока.Недопустимо е!
Предишния епизод -забавен , следващия - драма. До кога? Бременност не!

# 459
  • София
Отиде ми поезията за тази вечер.
С бременността на Селин всяка муза в мен умря. Joy

# 460
Серкан ти със Селин интимен бил ли си ?
С нея във Словения прегрешил ли си ?
Това се чуди всяка БГ Мама,
ако е вярно, ах драмата ще е голяма.
Всичко детско в нас ще убиеш.
Срамът след това как ще го измиеш ?
В любов 100 живота се клеше,
за Еда от любов гореше.
Как ще погледнеш любовта си в очите,
за която беше готов да свалиш и звездите ?

Laughing

# 461
  • Кърджали
я
Та викат Селин е бременна...

# 462
  • Монтана
Отиде ми поезията за тази вечер.
С бременността на Селин всяка муза в мен умря. Joy

Не може, Бро! Не така! Музата си няма да опускаш! В никакъв случай! Олмаз, както казват комшиите!

# 463
Здравейте! Hug
Много тъжна новина за бащата на Биге. Сила за семейството!
Благодаря на Али и Алекс за превода на фрага! Flowers Hibiscus
Включвам се, след като ми стана лошо като прочетох Селин и бременна в едно изречение.
Гледам аз фрага, даже не чувам този въпрос на Еда, защото съм прекалено заета да гледам нашичките влюбени гълъбчета как си ходят до морето ръка за ръка, усмихват се, щастливи са, заедно са. Joy Heart Eyes Влизам в темата, виждам превода и оставам с отворена уста. Дано е игра и да се разкрият бързо нещата. Даже Еда да не хваща вяра най-добре, всички знаем Селин колко лъже. Серкан само с Еда може да прави мини версии. Grinning Мале как си играят с търпението на феновете!

# 464
Иска ми се да вярвам,че бременността я измислиха за да има интрига, защото сценаристите ще са пълни глупаци. Та нашият  сериал  не е драма и затова продължава да  се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт