Отговори
# 600
  • София
Озетът пак не казва много. Но по-добре така. Simple Smile

Дано успеят да си заснемат епизода, който ще се излъчи в събота, и не им се налага да променят сценария заради случилото се с бащата на Биге...

Смятам, че почивка от една седмица ще им дойде добре, не виждам нищо фатално в това. След подобна загуба имаш нужда от време да се събереш... Дано продукцията вземат най-правилното решение предвид ситуацията. Не ми се иска да зануляват Селин отново.

# 601
Не вярвам да я занулят. Може би ще направят така, че Селин да пусне бомбата с бременността и да се покрие някъде, да ги гледа отстрани как се справят с тази "новина". Също е вариант за Биге да се събере, а сериалът да си продължи.

# 602
Душевен оргазъм като видях захвата 🥰 Не знам как издържат такава близост двата 🤗

# 603
  • Пришълец
Изключително тежък период за Биге, никак добре няма да ѝ се отрази да я отстранят точно сега и от сериала. Пък и една евентуална бременност предполага, че Селин ще я гледаме в поне още няколко епизода... Има логика в написаното от Магия да дадат време на Биге като Селин се покрие за кратко...

# 604
Просто ми се вижда като най-добър вариант да задържат образа на Селин, но и да дадат почивка на Биге без да пропускат седмица. Екипът обаче може да е измислил нещо друго 🤔

# 605
  • Пришълец
Акцентът е върху ръцете на Керем - преди и сега Sunglasses

# 606
Душевен оргазъм като видях захвата 🥰 Не знам как издържат такава близост двата 🤗

Боже, колко любов има на тоя свят, Боже!
Винаги съм смятала, че любовта трябва да се възпитава у децата! Така, както ги учим да казва Добър ден и Довиждане, по същия начин :да обичат и да знаят как да изразят чувствата си! ❤️❤️❤️

# 607
Над още нещо разсъждавам... Според мен, бягството на Дениз и брака на Еда, съчетан с бременността (фалшивата) на Селин са два големи, големи проблема, с които главните герои трябва да се справят едновременно. Та, мислех си, не е ли по-добре да се справят с тях един по един?  Пак ще стане една голяма плетеница от интриги... По-добре единия от двата проблема да бъде разрешен още по време на епизода, който предстои. Например бягството на Дениз. Нека се завърне към края на епизода, да анулират брака, а големия проблем за разрешаване да е дали Селин е бременна.
Добавям още нещо: според мен, снимките на Селин и Дениз ще влязат в употреба за анулиране на брака. Защо не Ферит да ги даде на Джерен като адвокат да помогне на Еда за анулирането? Не знам дали е възможно, но звучи добре.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 15:39 от Есенна магия*

# 608
  • Монтана
Сани,
Керем и Ханде наистина демонстрират по-близки отношения с Биге. Те си знаят в крайна сметка. Възможно е да има сериозна и уважителна причина да не присъстват на погребението. Каквото и да е, това си е тяхна си работа и не сме ние тези (визирам “феновете”), които трябва да съдят и държат сметка.
Абсолютно съгласна съм, Бро!
Не бива да обвиняваме без да знаем!
Как смятате, нима Ханде не познава тази болка, нима не съчувства?...Но условията сега са толкова специфични и нетрадиционни, нищо чудно да са им забранили с цел предпазването им!
А и едно афиширане дали е необходимо някому?...

# 609
От Туитър
Не съм си лягал със Селин 😁

# 610
  • София
Бамби и Керем взеха да си разменят и дрехите.... 

# 611
Не, Благавест тя Ханде като е снимала с тази блуза и после я е подарила на най-верния си фен! За спомен! 😁😜😂Като футболистите! 😆

# 612
  • София
Не, Благавест тя Ханде като е снимала с тази блуза и после я е подарила на най-верния си фен! За спомен! 😁😜😂Като футболистите! 😆
И като най-верен нейн фен, той веднага я облякъл за да покаже уважение... 

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 16:14 от БлагаВест

# 613
Забавни сте Joy сигурна съм , че аз дето съм М размер не бих се навряла в дреха на Ханде , пък камоли Керем с тези рамене JoyJoyJoy

# 614
Бамби и Керем взеха да си разменят и дрехите.... 

Според мен и двамата имат еднакви,след шапките и гривните сега и анураците.
А захвата на Керем в по-горната снимка  показва колко свойчески приема Ханде с две думи “МОЯ СИ”

Общи условия

Активация на акаунт