Отговори
# 630
Много емоции бушуват в мен в момента. Колкото и да не ми се иска, имам чувството, че ще имаме скоро време събота без епизод. Много назад били с графика, сега покрай Биге може да се наложи и да се пренапише нещо, Ханде, ако е при нея наистина, значи ще пропусне ден-два сет, защото Истанбул и Бодрум са далече един от друг... Може би ще имат нужда от една седмица без епизод, за да наваксат спокойно, предполагам, че напоследък нещата са много интензивни и вече всички са много изморени от снимките по 16 и повече часа на ден, тоест е време да си починат малко и нямам нищо против
Много ми е мъчно за Биге и цял ден мисля за нея! Като гледах клипа много се разчувствах, наистина едва стоеше на краката си. Радвам се истински, че поне има част от любимите си хора до нея.
Много хора нападнаха останалите актьори- Алиджан, Сарп, Мелиса, Анъл и Башак  заради сторитата, които качваха. Наистина всеки си има живот, но и мен страшно много ме издразни сторито на Сарп с линк към песента ,,Go F*ck Yourself". Наистина съм по-чувствителна и емоциална, та самата ситуация ми се отрази зле и се чувствах потисната цял ден, затова и не писах досега.
Ако утре вечер пуснат фрага, може и да нямам възможност да му сложа субтитри веднага, но ще го направя при първа възможност!
Приятна вечер, момичета Heart

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 19:20 от ally.yor

# 631
Според мен ще си останем без фраг, то няма и за кога. Ей го, то не останало време и епизода ще пуснат.

Аз едно не разбирам. Те бяха толкова напред ,че снимаха следващата серия.. Как от такава преднина, изостанаха толкова... ?!

# 632
  • Плевен / София
Няма нищо страшно, ако пропуснат седмица...ПВС няма да имат серия в понедулник заради случай на ковид на снимачната площадка....В съботата без нова серия могат да сглобят обзорен епизод...например до "амнезията" .
С удоволсвие бих гледала...на тези след това не държа...защото ще

# 633
  • София
Mirrors

# 634
Те снимаха два пълни дни със сигурност. А и преди имахме един епизод, който беше по-кратък под 2 часа. Може да пуснат и обобщение както е писала Гости и да запълнят времето. Но и без епизод да останем не е толкова голям проблем.

Тази седмица малко изоставаме ми се струва, но все пак не помня да не сме влизали в топ 5.

# 635
midnight__sun, това е месечната класация на Сомера Wink Те седмична имат само за екранните двойки ...

# 636
Ясно. Последните пъти в седмичната май ни нямаше. За месечните не помня. Ти си по статистиките.  Simple Smile

# 637
  • София
В един такъв момент на болка и скръб, най-силно си проличава, кой може да ти бъде верен и искрен приятел.  "Приятелството удвоява радостта и съкращава наполовина скръбта." Тази мисъл на Френси Бейкън е много вярна. Няма по-лесна проверка за това от житейските несгоди и спънки. Верният другар няма да се изплаши от неравностите по пътя, а ще ти предложи да ги минете заедно.

Точно това прави в момента нашето Ханде. Истинският приятел се познава в нещастието.

# 638
https://www.instagram.com/p/CMiRd9Ype-j/

Момичета, имате поздрави от Керем и Ханде  

Двамата пристигат с една кола на сета и след това ползват един  фургон...

https://www.instagram.com/p/CMiB0e1psWr/

Идват заедно, с една кола после хоп в един фургон. Май вече не се крият много много. Надявам се след края на сериала да афишират връзката си и да спрят всички коментари и клюки по техен адрес. Но ако не стане така пак ще съм доволна стига да знаем че са заедно вече като официална двойка.

Това не ми прилича на обикновена прегръдка само заради дадена сцена , а нещо повече .

# 639
Душевен оргазъм като видях захвата 🥰 Не знам как издържат такава близост двата 🤗

Срзария, взе ми думите! Heart Eyes Heart Eyes Kissing Heart Kissing Heart

# 640
Тази вечер ще пуснат втория фрагман!🎉🥳🥳

# 641
Ето го и фрага:

Селин изобщо я няма..

# 642
Може да изчезне също като Дениз ако  е разкрита от Серкан че лъже за бременността

# 643
  • Кърджали

Еда:Дениз не вдига телефона си. Мело, а ако не дойде
Еда:Добре, а Дениз дойде ли, видя ли го?
Мело:Не, още не е дошъл. Звъня му, не вдига
Еда :Няюа да стане навреме.
Серкан :Ела и подпиши
Дениз:Няма да подпила нищо
Еда:Мвло, колко остана
Мело :4 часа и 15 минути
Айдан:Така ще стоим ли? Ставайте и мое да го търсим Дениз,
Еда:Как ще го хванем, дори не знаем къде е отишъл
Серкан :И я миша дупка са влезе, ще го намерим
Мело :3 часа и 45 минути. Бързо.
Оъръл и Джерен :Какво?
Еда:Според мен нямаме и час. Какво ще правим
Сейфи:Дали да не се обадим н г-н Кемал
Серкан :прати ни координати, ние идваме.

Докатп Али му сложи субтитри

# 644
Фрагът с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2199928113676

Общи условия

Активация на акаунт