Отговори
# 645
Какво е това на чвсякъде само това въртят
https://www.instagram.com/p/CMkceGFFzPZ/?igshid=bzli124q1qxp

# 646
Али ти наистина си Али експрес!
И сега какво, ще търсим и гоним Дениз!
Поне ще е забавно! 😄
Алекс благодаря и на теб супер, мега бърза. 😜

# 647

Има го в геджето и Хюрриет като информация, но нищо не разбрах с преводача
Фрага няма да го коментирам, няма и какво  само ни подвеждат

# 648
Ох, според мен, от това, което видях от двата фрага, епизодът ще завърши на тази сцена:

Серкан е приготвил изненада за Еда, отзад пише ,,Better Together" (,,По-добри заедно"), може и предложение да е замислил, но Еда изглежда все едно е едновременно бясна, разочарована и съсипана:

Носи същите дрехи като от сцената със Селин:

Тоест явно Селин е казала, че е бременна и Еда ще развали партито, ще откаже предложението и ще се върнем обратно към драмата. Един епизод дългочакано щастие (и то непълно), ни е достатъчен явно. Другият вариант е да приеме евентуалното предложение, но като знам какво са писали сценаристите ни...

# 649
  • Кърджали
Някакъв журналист пуснал клюката че днес е правил интервю с Ханде (как като уж не бе в града). Питал я бил дали имала връзка с тоз новият Мурат, не била отрекла. Питал и за Керем - уж била казала, че в един момент са били опитали да имат връзка, но не потръгнало и решили да се разделят приятелски.

Ханде така открито открито да е говорила не вярвам.
Иначе според  мен има вероятност да са има истина в тези клюки.Приписват ѝ тази връзка от месец време, те някъде там спряха и активните лайфове и взаимните леко провокативни коментари на снимките си.
Но също така ми се иска пък да не похабяват така генетичното наследство, което могат да оставят на човешкото ДНК разнообразие.

Но пък след като очевидно няма как Керем да бъде с мен (по ред обстоятелства, едно от които - язък, вече имам мъж) ми е все тая с коя ще е. Само усмихнат да е. И за Ханде важи същото - усмихната и щастлива да е

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 21:56 от Aлекcандрa

# 650
  • Плевен / София
Благодаря. Това на Дениз не е любов. И двамата със Селин бих ги удавила в капка вода. Толкова ме е яд на такъв тип хора...

# 651
  • София
Потънаха ми гемиите... Влизам в темата да видя какво се случва, че днес бях ангажирана и следобед ви изпуснах от поглед... и какво да видя?! Първо, имаме втори фраг, който не вещае нищо добре. Дениз не ме притеснява, ама погледът на Еда на влизане в офиса - да. Нова драма ис лоудинг... Ай сиктир! Второ, Ханде и Керем пробвали, не станало, този мургавелко бил на дневен ред. Weary Хора, кажете ми, че сънувам кошмар и скоро ще се събудя!!! Отгоре на всичкото не знаем какво се случва на сета, как е Биге, ще снимат ли, ще почиват ли...

# 652
Коментарът е на руски, явно е от руска група..
Скрит текст:
Как сообщает Бирсен Алтунташ, новость о романе Ханде Эрчел и Мурата Агдоган верна.
Журналистка надеется, что в этот раз Ханде будет счастлива, а то она намучилась в отношениях с Муратом Далкылыч.
Верите в эту новость? Я совсем не верю, и верить не хочу!💔🤦🏼‍♀️ я считаю, что ХанКер ваар🥺♥️
"Както съобщава Бирсен Алтунташ ,новината за роман между Ханде Ерчел и Мурат Акдоган е вярна.Журналистката се надява, че този път Ханде ще бъде щастлива,след като се измъчи в отношенията си с МуратДалкълъч.
Вярвате ли в тази новина?Аз съвсем не вярвам,а и да вярвам не искам! За мен Ханкер вар.."
Опитах се да го преведа..
Така или иначе всяка крушка си има опашка, както казваше баба ми..
Времето ще покаже...
Алекс, и ти си го превела,но няма да трия..

# 653
  • Монтана
Потънаха ми гемиите... Влизам в темата да видя какво се случва, че днес бях ангажирана и следобед ви изпуснах от поглед... и какво да видя?! Първо, имаме втори фраг, който не вещае нищо добре. Дениз не ме притеснява, ама погледът на Еда на влизане в офиса - да. Нова драма ис лоудинг... Ай сиктир! Второ, Ханде и Керем пробвали, не станало, този мургавелко бил на дневен ред. Weary Хора, кажете ми, че сънувам кошмар и скоро ще се събудя!!! Отгоре на всичкото не знаем какво се случва на сета, как е Биге, ще снимат ли, ще почиват ли...

И аз сам с потънали гемии, дано бъркаме, Бро! Дано!
Предпочитам да не знам разни такива новости...!Да си живея с надеждата!

# 654
Радвам се , че имаме 2 фраг , но нищо ново ни видях общо взето, освен тъжния поглед на Еда. И аз мисля, че първо ще мине през Селин и след това ще отиде в офиса или където там е изненадата. Най-вероятно няма да покажат целия разговор между двете, както направиха със Серкан и Джерен.

# 655
Привет, момичета! Hug
Али, Алекс, безценни сте, момичета, благодаря! Flowers Bouquet
Съгласна съм с мнението на Али. Партито е точно след разговора на Еда и Селин и Еда не изглежда никак въодушевена за него, по-скоро ядосана.
Във фрага изглежда като че много действие ще има, отброяват оставащите часове и търсят Дениз, който никакво намерение няма да подписва и ще ни ядосва. Не че се учудвам..
Пак проблеми, ама ние свикваме вече.
Някой беше питал по-рано за любим епизод: 11 и 28(без финала, разбира се) са ми любими на мен, аз съм безнадеждна романтичка. Smile За мен са заедно Ханде и Керем, докато не кажат обратното. Сродни души са!
Хубава вечер ви желая!

# 656
Благодаря за бързият превод. Simple Smile
За фрагманът съм окей. Сериал да става. Но тези писания днес за Ханде и любов различна от Керем ме напрягат. Animal Hear No Evil

# 657
Погледнато реално,любимите ми сценаристи са изправенни пред най-голямото предизвикателство-какво ще стане с образа на Селин?Опциите са няколко-да занулят героинята,като измислят достоверно обяснение.Това в случай,че Биге  няма да може да продължи да се снима по обясними причини.Друг вариант е наистина да починат една седмица,а след това ролята на Биге временно ,по заместване да се изпълнява от друга актриса,до момента,в който тя реши да се върне.И трета възможност-Биге да продължи снимките.Това е което ми идва на ум,без да имам претенциите за изчерпателност.Предвит ситуацията,каквото и решение да се вземе ще го приема.

# 658
Честно казано, някоя друга да замести Биге не ми харесва. Тия замествания не се получават според мен. Свикнали сме да виждаме Биге в ролята на Селин и предпочитам да си остане така. По-добре седмица без епизод, въпреки че не знам как би се отразило това, от колкото заместничка. Дано измислят нещо достоверно в сценария обаче ..

# 659
Предният фрагмент много ме ядоса, надявах се, че този ще е по-весел, но и аз мисля , че ни чака нова драма. И Еда да скъса без да даде обяснение на Серкан... нещо подобно.

И аз виждам тъжният поглед на Еда и отчаянието и разочарованието в него Sob

За това дали Ханде е с Керем - ако Ханде наистина е отишла в Бодрум - явно или не са гаджета с Керем или е отишла с истинското си гадже, или няма гадже с което да отиде.

Някой да даде снимки/репортаж с кого е отишла Ханде до Бодрум.

Аз лично не бях нито сгодена нито омъжена за сегашния си мъж, но ходих с него още като гаджета и на сватби, ина кръщенета и на погребения....

Ако Керем беше гадже на Ханде щяха да пътуват заедно - дори имат и оправдание - Биге е приятелка и колежка на двамата. Но Керем предпочете да прекара време в офиса - незнайно с кой, може би с Гюнфер и после ходи на фитнес и си туитва и чати с фенки....

Мисля , че нито Керем, нито който и да е Мурат е с Ханде в Бодрум...

Но това не означава, че няма почва за ХанКер - хубава двойка са, може пак да опитат след края на сериала. Как да им се получи сега - журналисти и фенове нон стоп колажи и измислици, не ги оставят намира.

Общи условия

Активация на акаунт