Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 28 117
  • 715
  •   1
Отговори
# 105
Някоя от вас случвало ли и се е да измери кръвнл 144/83 и после теи пъти меря около 120-125 не знам какво стана мен ме болеше глава,днес цял ден съм на лаптопа и измерих и се изплаших,амаа щр го проконтролирам пак ..
Аз с сина ми вдигнах 2 пъти кръвно и бях се вманиачила да го меря , а за сега не съм вдигала но имам чувството , че главата ми кипи.

# 106

с този списък се записвам в новата тема! искрено ме развеселиха някои точки от него...

# 107
Момичета, аз се сещам сега да ви питам използвате ли интимен душ гел през бременността и ако да какъв?
Аз използвам интимна пяна на гинексид, пише че се използва по време на бременност.🙂

# 108
  • омъжена
Това с децата и аз имам. Да малкото го спрях от градина да не боледува толкова, но пак не може да се отделим от тях. И аз пия много прясно мляко, леле понякога половин шише много ми се пие. И сирене ми се яде изобщо да си купя една 🐮 кравичка и готово. 🙂🤭

# 109
Явно болката в главата е била от хормони,повръщах два пъти и ми мина а кръвното ми е ок вече..

# 110
  • САЩ
Здравейте момичета. Вчера бях на преглед, всичко е наред.  Каза ми 8ма седмица. Видя се и задържана кръв и ме пита дали съм имала кървене. Не съм. Малко се стреснах.
Здравей! Аз бях писала в предишните теми че и при мен има такъв проблем. Срещало се често и не било опасно. Док каза че или ще получа кървене, но да не се плаша, а да му се обадя за всеки случай, или просто ще се абсорбира. При мен не е имало кървене и като ходих в десета седмица задържаната кръв беше намаляла и той не изглежаше притеснен. Единствено иска по-често да ходя на вагинален ултрасаунд, след 10 дни пак ще ходя. Не се притеснявай, но ако искаш все отиди отново след 2 седмици да те видят.

И при мен гаденето не минава, даже по-лошо става, особено вечер. Ям каквото ми се яде без да прекалявам, не мога прекалено да го мисля. Как така дават болнични в Б-я от толкова рано? Имам приятелка на която и дадоха в 5ти месец само защото и се подували краката (работеше в офис) и така и не се върна на работа. Аз съм в САЩ и тук американките си работят до последно, даже с разкритие, ужасно е. А и майчинството е много кратко та и аз ще гледам до последно да работя за да мога после да остана поне една година с бебето.

# 111
Какво правите при безсъние? Направо полудявам в момента.  Въртя се като пумпал, топло ми е, краката ми направо парят, място не си намирам. Иска ми се да си сваля кожата направо. Стискам очи - нищо. Четох книга - пак нищо. Пуснах филм - абсурд.  Жадна съм постоянно, съответно пък ставах хиляда пъти до тоалетна. За капак и носът ми се запушва, та едва дишам  Weary

# 112
По темата с интимните гелове, на мен това ми е голям проблем, защото от много от тях получавам течение и сърбеж. Миналата бременност използвах Лактацид, имат и подходящ точно за бременност, но и другите видове ми бяха добре. Обаче от година сигурно ползвам бебешки био шампоан и душ гел на Здраве, който е с много изчистен състав и искам да ви кажа, че е страхотен. Никога не съм имала дискомфорт от него, а и като се замисля и течение не съм имала. Може да нямат връзка двете неща, разбира се, но гелчето е супер.

# 113
Така като ви слушам,ще взема да сменя интимния гел с лактацид,аз ползвам на Билка (обичам им продуктите) с краставица и ще пробвам с нещо друго да видя как ще е

# 114
Така като ви слушам,ще взема да сменя интимния гел с лактацид,аз ползвам на Билка (обичам им продуктите) с краставица и ще пробвам с нещо друго да видя как ще е

Момичета относно Лактацида, проверявала съм обстойно съставките му тъй като преди няколко години ми откриха алергия към катон, в него се съдъжа този алерген, който е сред 30-те най-срещани алергени при европейците. Ето състава му: Aqua, Magnesium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Parfum, Lactose, Lactis Proteinum, Cocamide MEA, Laureth-10, Lactic Acid, Glyceryl Laurate, Glycol Distearate, Sodium Laureth Sulfate, 5-Bromo-5-Nitro-1, 3-Dioxane, Sodium Chloride, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.

Споделям за момичетата с чувсвтителна кожа, защото Метилизотиазолинонът е признат за алерген на годината от Американското общество за дерматит.За хора с тенденция към алергии или контактен дерматит, използването на козметика може да предизвика: сърбеж; изгаряне; малък обрив; увреждане на кожата до язви, подобни на изгаряния - в редки случаи.

Надявам се да не съм досадила с този коментар, но съм имала ужасен дерматит от това вещество:)

# 115
Аз пак да кажа, ползвам Матернеа интимен гел за бременни, не съм чела състав, но цялата серия си е специално за бременни и съм доволна, а съм с изключително чувствителна кожа. Цената е около 5,50 за 200мл., което е доста поносимо. Аз съм доволна засега. Има го в почти всяка аптека. Според мен е добре интимния гел да си е от серия за бременни. Имаше и на Чико, решила съм да пробвам и него следващия път, защото съм доволна от тяхната козметика и за мен и за бебето.

# 116
Ще го пробвамбубамара,моето пх  в момента е 5.5 което може би е причината понякога за течението в бледо жълто защото като не се мия с интимния гел почти го няма...

# 117
Добро утро момичета преди няколко дни обсъждахме сърцебиене и днес видях страничните реакции на Но шпа . (главоболие, световъртеж, гадене и сърцебиене, безсъние, запек, понижаване на кръвното налягане)

# 118
  • София/Севлиево
Да,обикновения Но шпа причинява сърцебиене.Аз пия Но шпа макс и с него го нямам този проблем.

# 119
Аз затова не пия никакво Но шпа, защото имам аритмия и с предишната бременност ме седеше и кардиолог. Търпя си като ме придърпа и така 😂

Общи условия

Активация на акаунт