Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 28 097
  • 715
  •   1
Отговори
# 135
Hariom, лицето ми се е опъпчило като преди цикъл, кожата ми е суха, а за косата какво да ви кажа 🤣 станаха някакви странни неща. Попринцип е адски къдрава, а вече втори месец няма помен от къдрици, леко начупена е 🤷🏻 Нямам обяснение

# 136
И аз тази сутрин се събудих пъпчасала, малко се стреснах, сега като казахте и вие се успокоих 😁
Иначе си продължава виенето на свят, гаденето, постоянно ми се спи, бяхте коментирали и по-усилено течение, от няколко дни и аз имам.
Още от преди закъснението гърдите ми са адски болезнени и подути, случва ми се дори да се събуждам вечер от болка ако съм се завъртяла по корем, лекарката каза,че било нормално, щели да се "отпуснат" по някое време. Ползвали ли сте сутиени за бременни, има ли ефект, понеже не мога да трая банелите на обикновените, много ми стягат.

# 137
И аз съм много пъпчасала , кожата ми е на някакви лишеи , чак ми се бели , косата ми се омазнява ,общо взето катастрофално зле съм . Космите ми растат със секунди. От хормоните е ама не помня със сина ми да съм била толкова зле . Сега се чувствам много грозна

# 138
Съншайн, аз ходя на лазерна епилация от миналата година на крака и подмишници и ми остана една процедура да направя преди лятото, но няма да я правя. Още като започнах ме питаха дали не съм бременна и отивах на процедура само след като се уверя, че няма бременност. При мен почти няма нищо вече и ще карам на кола маска до след приключване на кърменето, след това се надявам да не са се върнали много от космите и да продължим от където спряхме.
Аз също много се изпъпчих, първите седмици лицето ми беше перфектно, сега челото е ужас. Не знам с какво мога да мажа, имам Акне аут, скинорен и даверцин, ако имате информация за тези мазила моля да споделите, че в интернет нищо не намирам. Или кажете вие с какво борите пъпките?
ПП. Нали казват, че при бременност с момиче то взима от красотата й и майката “погрознява” хаха. Аз мечтая за момиченце, но ще видим..

# 139
  • София/Севлиево
И аз имам малко пъпчици,но нищо сериозно.Почиствам с тампонче с розова или лавандулова вода и те се скриват.Косата ми става мазна след около 3 дни(тамън на толкова я мия,та засега е ок).Ама космите на краката ми растат със скоростта на светлината.Сега ги чистя на около 7-8 дни,ама в топлото не знам как ще се справя.
Сутиен не нося,то в къщи няма смисъл.Ако случайно изляза имам един по-мекичък купуван преди 100 години от Карфур-идеален ми е,ама скоро ще ми е малък...

# 140
Здравейте момичета искам да попитам нещо,не знам дали някъде сте коментирали,но какви точно изследвания сте си правили до момента аз съм в 10г.с почти 11 и ми предстои преглед като лекарката ми спомена за някакви генетични изследвания,но отделно и някакви други кръвни ? Тотално съм объркана, ще съм благодарна ако някой отговори ❤😊

# 141
Аз се мажа със страхотен много лек крем на Дъглас и минават,ма исках само да знам,че не е само при мен, попринцип преди имах пъпки после като израснах и ги нямах вече само преди Ц а сега си си през два дни 😂😂

# 142
И аз съм се опъпчила навсякъде, лице, гръб..косата за един ден се омазнява и имам пърхот, кожата ми е много суха, чак ме сърби.
Сега си взех био продукти за баня, след баня и био спрей против изпотяване, както и смених ежедневните препарати за почистване отново с био.
Утре съм на ЖК и се надявам всичко да е наред.

# 143
Имам същия на the ordinary но при мен само хидратира, няма отношение към пъпките сакаш, ще наблегна на него.

# 144
Азалия,може и да е внушение,не знам но е факт аз и серума имам,но не го ползвам, доста овлажнява и базата им за грим(обожавам гримове имам адски много) супер добра им е серията..

# 145
Аз също имах още процедури за интим лазерна, но момичето, при което ходя ме посъветва първите 3 месеца да ги бръсна и чак после да мина на кола. Аз си ходех на кола и с предишните бременности, нямах проблем.
За пъпките на мен ми излизат по деколтето. Мажа с на баткото крема за пъпки на Bioderma, предимството да си имаш тийнеджър 😂
За косата, Хариомче, и аз съм същата. Става мръсна за два дни. До колкото си спомням предишните пъти след третия месец влиза в час 😂

# 146
Аз с сина ми като бях бременна кожата ми се изчисти направо грейна , косата разтеше и имаше блясък , а сега съм с суха и пъпчасала кожа на лицето и косата ми стана много мазна .

# 147
Извинете, че не си спомням името, но едно момиче сподели, че брат ѝ е положителен за ковид. Какво стана? Ако четеш това, ти направи ли си тест?
Свекърва ми е с положителен тест и са я взели в болница, много била зле. В събота беше при нас. До колко време след контакт може да отчете теста дали сме заразени? Нищо не ми е ясно, адски съм се разтревожила. Като ми се обади звучеше наистина много зле. Сърцето ми се е свило. А, ако сме се заразили, вчера и мама идва при нас, тати пък не е добре по принцип и направо не знам...
Бързам да ти отговоря, после ще изчета останалото, та извинявай, ако са ти казали вече.
Беше братовчед ми, но аз три поредни дни имах контакт с него, така че се бях притеснила доста.
С майка ми решихме да се пробваме с igG тест за антитела, защото тестовете за Ковид дават чак от 5-ти ден реален резултат.
Ние двете се оказа, че имаме антитела, тоест по някое време сме го изкарали, без да разберем. IgG антителата се появяват 30-40 дни след инфекция и могат да останат до няколко месеца. Примерно майка ми смята, че го е изкарала през ноември някъде, та нейните са 1400 при долна защитна граница 1050. Тоест все още е защитена. Аз съм с 4000, така че съм била болна по-скоро. Такъв тест(кръвен е) правят в Рамус. Цената е 31лв.
Другият ти вариант е тест за IgM тела, той показва активна инфекция, но няма да ти покаже преди първите симптоми.
Вуйна ми и братовчедка ми нямаха IgG антитела, така че се карантинираха. Все още нямат проявена симптоматика, а минаха 7 дни. Ще видим още седмица да мине.

Сега да те успокоя - майка ми е с астма ( много податлива на пневмонии и бронхити), диабет, високо кръвно и въобще всички екстри. Изкара го като обикновен есенен грип. Така че дори и да сте се заразили, изобщо не е задължително да се стига до тежки инфекции. Моят съвет е да не се паникьосваш, направи един тест за антитела и, ако ги имаш, свиркай си. Ако не- малко изолация и плътно с маска (тя така или иначе си ти трябва, де). Насреща съм за всякакви въпроси и стискам палци всичко да е наред!

# 148
  • Bарна, морето, сините вълни
Много много ти благодаря за споделеното! Heart

# 149
Много много ти благодаря за споделеното! Heart
Няма защо, дано съм ти била полезна Hug

Общи условия

Активация на акаунт