Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 28 107
  • 715
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте 😘.

Плахо се записвам в темата. В 8 г.с. в момента. Пожелавам на всички успешна и лека бременност. Лично аз съм със гадене почти постоянно,но за в момента без повръщане,но ако трябва да съм честна ценя всеки момент на дискомфорт ❤️. При мен с наближаването на всяка нова г.с. усещам едно пулсиране и дискомфорт ниско долу (мисля,че се дължи от нарастването на бебче) Има ли някоя от вас със същото усещане?

# 121
  • омъжена
Здравейте . Да ви питам как успяхте да си запишете час за БХС и ФМ аз звънях в Шейново никой не вдига два дена подред вчера и днес в Надежда и вече незнам какво става.

# 122
  • Bарна, морето, сините вълни
Извинете, че не си спомням името, но едно момиче сподели, че брат ѝ е положителен за ковид. Какво стана? Ако четеш това, ти направи ли си тест?
Свекърва ми е с положителен тест и са я взели в болница, много била зле. В събота беше при нас. До колко време след контакт може да отчете теста дали сме заразени? Нищо не ми е ясно, адски съм се разтревожила. Като ми се обади звучеше наистина много зле. Сърцето ми се е свило. А, ако сме се заразили, вчера и мама идва при нас, тати пък не е добре по принцип и направо не знам...

# 123
Стискам палци да ти се размине. Аз когато бях болна, за щастие още ноември, контактът ми е бил в петък с болен и във вторник вече имах симптомите. Та може би до седмица след контакт се проявява.

# 124
DespicableMe,това момиче говорвшв за братовчед и,но направи тест за антитвла оказа се че има,явно го е изкарала без да знае ако искаш си направи и ти,да се успокоиш ако си с антитела едва ли си болна от корона пак

# 125
Момичета има ли някоя от вас която прави процедури лазерна епилация, че на мен ми останаха 3 процедури и не знам дали е удачно да ходя, става въпрос за подмишници и крака.

Отделно искам да ви попитам дали имате някакво воднисто течение, тъй като тази сутрин получих еднократно такова, а и понякога се усещам доста “мокра” може би от бушуващите хормони и отделно от утрогестана

Благодаря

# 126
  • au bout du monde
Как така дават болнични в Б-я от толкова рано? Имам приятелка на която и дадоха в 5ти месец само защото и се подували краката (работеше в офис) и така и не се върна на работа. Аз съм в САЩ и тук американките си работят до последно, даже с разкритие, ужасно е. А и майчинството е много кратко та и аз ще гледам до последно да работя за да мога после да остана поне една година с бебето.

Аз съм в Англия и е по същия начин. Никакви болнични, то и полза нямаш от тях, защото се заплащат супер мизерно. Съветват да работиш до края. Работодателят бил длъжен да ти осигури подходящи условия. До колко се спазва навсякъде не знам, но при мен определено имаше облекчение. Работих до 36с. Родих в 37+5 дни.
В България определено сме облекчени в това отношение. Излизаш в болнични, когато си поискаш и после майчинство 2 години.

Sunshine202, Лазерна епилация не се прави. За коледа получих Филипс лумея. Като разбрах,че съм бременна спрях да я ползвам.

# 127
  • София/Севлиево
И аз тъй знам за лазерната епилация.Също имам Филипс и го пратих на кръстницата ми,пък като ида за Великден при свекърите ще си го взема и ще ме чака до есента...
Болнични дават , особено при рискова бременност.То в Англия до 13 г.с.сестра ми не я брояха за бременна.Тя като цяло е много недоволна от здравните им услуги и сега януари ми бе цял месец на гости и ходи по лекари.Тук и назначиха лечение за Хашимото ,а в Лондон и се усмихна ли и ѝ казали,че била много млада ,за какво да го лекува.Бях много възмутена...

# 128
  • au bout du monde
И аз тъй знам за лазерната епилация.Също имам Филипс и го пратих на кръстницата ми,пък като ида за Великден при свекърите ще си го взема и ще ме чака до есента...
Болнични дават , особено при рискова бременност.То в Англия до 13 г.с.сестра ми не я брояха за бременна.Тя като цяло е много недоволна от здравните им услуги и сега януари ми бе цял месец на гости и ходи по лекари.Тук и назначиха лечение за Хашимото ,а в Лондон и се усмихна ли и ѝ казали,че била много млада ,за какво да го лекува.Бях много възмутена...

В Лондон малко положението е зависи, на кого попаднеш. Но и за БГ съм чувала такива неща. Аз съм доволна от джипито и от болницата , в която раждах, но я проучих предварително. Дано и този път имам късмет.

# 129
Съншайн, с домашен фотоепилатор съм, спрях да го ползвам щом забременях. До колкото знам не вреди, но е много вероятно да няма никакъв ефект заради хормоните.

# 130
  • au bout du monde
Съншайн, с домашен фотоепилатор съм, спрях да го ползвам щом забременях. До колкото знам не вреди, но е много вероятно да няма никакъв ефект заради хормоните.

Моите тамън изчезнаха и трябваше да спра. Disappointed  Вече започнаха пак да излизат.

# 131
И аз съм така, отделно ги минах 2 3 пъти с бръснача като ходих на прегледи и съвсем излязоха..

# 132
За космите ясно че ще избиват от хормоните,а как сте с косите и лицето , моето два дни има пъпки ама се изчиства после и косата почна по-бързо да се омазнява...

# 133
И аз съм опъпчена цялата, излезе ми и нещо като лишей на лицето, косата ми сякаш е по-суха от преди...Нямам търпение да спре да ми се гади и да ида да се подстрижа и боядисан.. С предната бременност нямах такива проблеми. Кожата ми беше идеална, косата и тя. Гаденето беше по-слабо също😄 с 2 думи за сега ми е една идея по-зле от първия път😄

# 134
  • au bout du monde
Пъпчасала съм Disappointed
Предната бременост лицето ми се изчисти, надявах се и сега така.

Общи условия

Активация на акаунт